- Reaction score
- 91.708
Η πρώτη διαρροή τιμών για την Ελλάδα:
Άλλες τιμές στο ποστ 11.
Το πιο ακριβό θέλει ο Έλληνας. Μη μας πούνε και φτωχους
Κι εμένα , αλλά δεν θα το πάρω χαχα.Χαχα, το ίδιο προϊόν που κοστίζει στην Ελλάδα περίπου 2 μισθούς, το παίρνω στη Γερμανία με 3 εβδομάδες δικής μου εργασίας.
Τότε τι μας λες ;Ούτε εγώ πρόκειται να πλησιάσω ποτέ συσκευές αυτής της εταιρίας.
Cargo παντελόνι .Αυτα τα μεγάλα πως τα κουβαλάτε το καλοκαίρι; Εντάξει, το χειμώνα μπαίνουν σε τσέπη μπουφάν.
Το καλοκαίρι; belt case θα ειναι τεράστιο, στη τσέπη του παντελονιού στραβωνει, για πείτε τι κάνετε εσείς;
Τι νόημα έχει αυτό;Χαχα, το ίδιο προϊόν που κοστίζει στην Ελλάδα περίπου 2 μισθούς, το παίρνω στη Γερμανία με 3 εβδομάδες δικής μου εργασίας.
Μήπως να καταργήσεις το iPad?Και αντιθετως, οταν κανεις 80% του browsing στο ipad, η μεγαλη οθονη χανει το νοημα της.
Για μενα ειναι μονο τηλεφωνο-καμερα-μουσική- car navigation. Ελαχιστο internet/email
Έχουμε το υψηλότερο άθροισμα άμεσων και έμμεσων φόρων. Κι έτσι όπως πάμε με αυτούς που μπλέξαμε θα μας ψάχνουν τις βαλίτσες μη τυχόν και το φέρουμε από την ΕΕ.
Βγήκαμε ήδη από την Ευρώπη κι έχουμε άλλες τιμές;
Αν έχει υπομονή. Παίρνει κανένα τρίμηνο μέχρι η διαφορά να αξίζει την αναμονή.Από συγκεκριμένα σκρουτζομαγαζα, όποιος έχει cash θα το πάρει φθηνότερα...
Πάντα έτσι δεν γινόταν;
Δυστυχώς το iPad ειναι το μικρότερο μέγεθος που διαβάζω χωρίς γυαλιά πρεσβυωπίας. Και διαβάζω και βιβλία, επιστημονικά άρθρα και ανακοινώσεις συνεδρίων κτλ. Άρα εχει γίνει απαραίτητο.Μήπως να καταργήσεις το iPad?