iPhone 7

D

Deleted member 23222

Guest
Δυστυχώς το iPad ειναι το μικρότερο μέγεθος που διαβάζω χωρίς γυαλιά πρεσβυωπίας. Και διαβάζω και βιβλία, επιστημονικά άρθρα και ανακοινώσεις συνεδρίων κτλ. Άρα εχει γίνει απαραίτητο.
Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον...
Και γυαλιά θα βάλεις, και τα smartphones πλέον μπήκαν στα χωράφια των tablets...

To μεγάλο pro ειναι τεράστιο και αντίστοιχα γυαλιά πρεσβυωπίας θα βρεις μαγνητικά που τα κρέμας στον σβέρκο και είναι πολύ πρακτικά.

Σου μιλάω εκ πείρας!!!....:D

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.925
Χαχα, το ίδιο προϊόν που κοστίζει στην Ελλάδα περίπου 2 μισθούς, το παίρνω στη Γερμανία με 3 εβδομάδες δικής μου εργασίας.
Για τον λόγο αυτό θεωρούμαστε ότι είμαστε από τους "έξυπνους" λαούς (και καμαρώνουμε κιόλας) . Άσε που την βρίσκουμε όταν μας πιάνουν τον κ.... σε όλους τους τομείς... στην ακρίβεια, στην πολιτική, στο δούλεμα κλπ.

Πάντως πέτυχαν όλα αυτά τα χρόνια τον σκοπό τους οι επιτήδειοι. Μας εκπαίδευσαν στον "ατομικισμό" και έτσι κάνουν ότι θέλουν!
Ο καθένας στον καναπέ του (και εγώ φυσικά στο κόλπο) και μόνο γκρίνια και κλάμα.Αυτά μόνο είναι τα όπλα μας, δυστυχώς.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.018
Και γυαλιά θα βάλεις, και τα smartphones πλέον μπήκαν στα χωράφια των tablets...

To μεγάλο pro ειναι τεράστιο και αντίστοιχα γυαλιά πρεσβυωπίας θα βρεις μαγνητικά που τα κρέμας στον σβέρκο και είναι πολύ πρακτικά.

Αυτα εχω, εννοείται. Ολα τα αλλα τα έχασα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.700

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Έχω μυωπία/αστιγματισμό ενώ η πρεσβυωπία, ακόμα, δεν έχει φτάσει σε σημείο να με δυσκολεύει στο διάβασμα. Φοράω όμως φακούς επαφής και οτιδήποτε είναι κάτω από μισό μέτρο απόσταση δεν διαβάζεται... Είναι σαν να θέλω να διαβάσω με γυαλιά "για μακριά" εφημερίδα. Στο σπίτι τους βγάζω και δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν όμως είμαι έξω το διάβασμα σε κινητό κάτω των 5,5 ιντσών είναι ταλαιπωρία.

Υπάρχουν και πολυεστιακοί φακοί επαφής αλλά μετά δεν θα έχω λεφτά για smartphone... 8-)

Υ.Γ. Είναι αστείο όταν βλέπω διαφημίσεις για έξυπνα ρολόγια με μοντέλα ηλικίας 40+. Πρέπει να είναι κωμική η εμπειρία ανάγνωσης email σε ρολόι. :D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.018
Υ.Γ. Είναι αστείο όταν βλέπω διαφημίσεις για έξυπνα ρολόγια με μοντέλα ηλικίας 40+. Πρέπει να είναι κωμική η εμπειρία ανάγνωσης email σε ρολόι. :D
Εδώ την ωρα δεν βλεπουμε, θα διαβάσουμε και Mail?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.925
Κάθε χρόνο βλέπουμε νέα μοντέλα στην κινητή και στην τεχνολογία γενικά, τα οποία εξελίσσονται διαρκώς και στο θέμα που έχει να κάνει με την όραση μας η τεχνολογία ακόμη βρίσκεται στην εποχή του 1800 ίσως και πιο κάτω! Ακόμη και ο Κολοκοτρώνης φαντάζομαι με το ίδιο τρόπο με τον δικό μας, θα αντιμετώπιζε πχ την πρεσβυωπία του ! Πως εξηγείται αυτό? Μάλλον συμφέροντα!

Reaction score
725
Και στο θεμα μπαταριας πρεπει να υπαρξει μια εξελιξη...να σου κραταει 2 μερες με φουλ χρηση..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.700
Και στο θεμα μπαταριας πρεπει να υπαρξει μια εξελιξη...να σου κραταει 2 μερες με φουλ χρηση..
Δεν χωράει, όταν μας ενδιαφέρει το πάχος και το βάρος της συσκευής. Ταυτόχρονα οι μεγάλες οθόνες με τις υψηλές αναλύσεις και οι καλύτερες επιδόσεις συμβάλλουν στο πιο γρήγορο άδειασμά της. Οι έρευνες είναι αρκετά υποσχόμενες αλλά αργούν για να δώσουν φτηνή και αξιόπιστη λύση. Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι η πολύ γρήγορη φόρτιση.

Reaction score
725
Υπάρχουν καποια πειραματικά προγράμματα για μπαταρίες άλλου υλικού αλλά αργούνε να βγουν πολύ..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.700
Το σκορ του iPhone 7 στο AnTuTu αποτελεί νέο ρεκόρ. Μέχρι τώρα η κατάταξη είχε ως εξής:

iphone-6s-one-plus-3-galaxy-s7-edge-antutu.png

Το νέο iPhone έκανε σκορ 178.397!

πηγή

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan