iPhone 7

Reaction score
11.212
Χαχα, το ίδιο προϊόν που κοστίζει στην Ελλάδα περίπου 2 μισθούς, το παίρνω στη Γερμανία με 3 εβδομάδες δικής μου εργασίας.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Χαχα, το ίδιο προϊόν που κοστίζει στην Ελλάδα περίπου 2 μισθούς, το παίρνω στη Γερμανία με 3 εβδομάδες δικής μου εργασίας.
Κι εμένα , αλλά δεν θα το πάρω χαχα.

Υ.Γ. Για το ακριβότερο λέω.

Reaction score
11.212
Ούτε εγώ πρόκειται να πλησιάσω ποτέ συσκευές αυτής της εταιρίας. Ούτε το ipad που έχει η μητέρα μου δεν αγγίζω.

Reaction score
11.212
Θίγω ότι το ΙΔΙΟ προϊόν έχει διαφορετικές τιμές σε διαφορετικές χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης και μάλιστα αντίστροφα από την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.

D

Deleted member 23222

Guest
Αυτα τα μεγάλα πως τα κουβαλάτε το καλοκαίρι; Εντάξει, το χειμώνα μπαίνουν σε τσέπη μπουφάν.

Το καλοκαίρι; belt case θα ειναι τεράστιο, στη τσέπη του παντελονιού στραβωνει, για πείτε τι κάνετε εσείς;
Cargo παντελόνι .

D

Deleted member 23222

Guest
Τι νόημα έχει αυτό;
Υπάρχουν και στην Ελλάδα κάποιοι που το παίρνουν με μια δυο μέρες εργασίας.

D

Deleted member 23222

Guest
Και αντιθετως, οταν κανεις 80% του browsing στο ipad, η μεγαλη οθονη χανει το νοημα της.

Για μενα ειναι μονο τηλεφωνο-καμερα-μουσική- car navigation. Ελαχιστο internet/email
Μήπως να καταργήσεις το iPad?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.708

Βγήκαμε ήδη από την Ευρώπη κι έχουμε άλλες τιμές; o_O
Έχουμε το υψηλότερο άθροισμα άμεσων και έμμεσων φόρων. Κι έτσι όπως πάμε με αυτούς που μπλέξαμε θα μας ψάχνουν τις βαλίτσες μη τυχόν και το φέρουμε από την ΕΕ. :D

Αν τελικά το πάρω θα είναι από τις ΗΠΑ. Στις τιμές υπολογίστε κατά μέσο όρο ένα 10% έξτρα που είναι το sales tax σε κάθε πολιτεία.

Screenshot (6).png

D

Deleted member 23222

Guest
Από συγκεκριμένα σκρουτζομαγαζα, όποιος έχει cash θα το πάρει φθηνότερα...
Πάντα έτσι δεν γινόταν;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.708
Από συγκεκριμένα σκρουτζομαγαζα, όποιος έχει cash θα το πάρει φθηνότερα...
Πάντα έτσι δεν γινόταν;
Αν έχει υπομονή. Παίρνει κανένα τρίμηνο μέχρι η διαφορά να αξίζει την αναμονή.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.037
Μήπως να καταργήσεις το iPad?
Δυστυχώς το iPad ειναι το μικρότερο μέγεθος που διαβάζω χωρίς γυαλιά πρεσβυωπίας. Και διαβάζω και βιβλία, επιστημονικά άρθρα και ανακοινώσεις συνεδρίων κτλ. Άρα εχει γίνει απαραίτητο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.896