- Reaction score
- 76.619
Πφφφ, και πώς θα περάσουν οι χροιές ρε κακομοίρηηη;
Iιιιιιιιιιιιιι..........τι μου ειπεεεεεε!!!Πφφφ, και πώς θα περάσουν οι χροιές ρε κακομοίρηηη;
ερχονται κ αλλα....περι ιδεων!εσεις οι δυο ειστε διδυμο φοβερο....
εγω εχω τα δικα μου θεματα για αυτο ρωταω
παραλαμβανω τους anthem τις επομενες μερες κι ακομα δεν εχω αποφασισει ποια xlr θα παρω και ποια ηχεια οροφης για το dolby atmos
τασο εχω διαβασει 10 φορες το θεμα σου και εχω παρει και ιδεες αρκετες...οπως τις βασεις οροφης
μονο ο φιλος σιδερας μου λειπει...
πολυ καλη δουλεια και παρουσιαση!!!
βασικα σε ολα μεσα εισαι εσυ!!Παιδια για ηχεια οροφής in-ceiling αν έχετε καμιά ιδέα, μέσα είμαι!
+1000.TonmpoustitonTaso...
Τάσο όλα ωραία μπράβο!
ΑΡΓΗΣΕΣΤάσο όλα ωραία μπράβο!
Ο καλιμπράτορας θα έκανε super δουλειά, είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι θα κατάλαβες πόσο έχανες που δεν είχες καλιμπράρει τον Χ35, έστω και για όσο τον κράτησες.
Το κεντρικό είναι λάκα; Γιατί βλέπω αντανακλάει η οθόνη πάνω του οπότε κάτι πρέπει να κάνεις.
Αν και είμαι σίγουρος θα το έχεις ήδη σκεφτεί.
Εdit: Mε πρόλαβε ο kyriakos
new category by stampol !!! Semideticated!Πολύ ωραίο!!! με την παραμικρή ακόμα παρέμβαση, γίνεται deticated!!! για να μην πω ότι είναι απο τώρα!
Μολις γυρισα απο το πλαισιο.παλι.καταλαβες νομιζω!Σούπερ
Πολυ όμορφο αποτέλεσμα
Για εμένα βάλε και ένα κομμάτι βελούδο πάνω στο κεντρικό για να μην έχεις αντανάκλαση εκεί
τον αφησα να πατησει και μου υποσχεθηκε οτι δε θα δω γρατζουνια! ειναι μαλακα τα ποδαρακια!μεγειες τρελο αγορι......σουπερ το εκανες.....
....αν βαλεις και 1 μετρο στο ταβανι θα εισαι σουπερ plus
κουραστηκες αλλα αξιζε ο κοπος..
καλα αφησες τον Καστρουνη να πατησει στους rotel !!!
.
Dedicated.