Οι θυσίες που κάνουμε για το home cinema

Reaction score
1.469
εσεις οι δυο ειστε διδυμο φοβερο....
εγω εχω τα δικα μου θεματα για αυτο ρωταω
παραλαμβανω τους anthem τις επομενες μερες κι ακομα δεν εχω αποφασισει ποια xlr θα παρω και ποια ηχεια οροφης για το dolby atmos
τασο εχω διαβασει 10 φορες το θεμα σου και εχω παρει και ιδεες αρκετες...οπως τις βασεις οροφης
μονο ο φιλος σιδερας μου λειπει...:D
πολυ καλη δουλεια και παρουσιαση!!!:thumbsup:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
εσεις οι δυο ειστε διδυμο φοβερο....
εγω εχω τα δικα μου θεματα για αυτο ρωταω
παραλαμβανω τους anthem τις επομενες μερες κι ακομα δεν εχω αποφασισει ποια xlr θα παρω και ποια ηχεια οροφης για το dolby atmos
τασο εχω διαβασει 10 φορες το θεμα σου και εχω παρει και ιδεες αρκετες...οπως τις βασεις οροφης
μονο ο φιλος σιδερας μου λειπει...:D
πολυ καλη δουλεια και παρουσιαση!!!:thumbsup:
ερχονται κ αλλα....περι ιδεων! ;)

οσο για τον αλλον.....του τα χω μαζεμενα!! :smg: κανει κ δε λεεει τιποτα! γκρρρρρ!!!

• Like
Reactions: PPG

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Update!!! :D

Ηρθε λοιπον μετα απο καιρο....(Απριλιο) η ωρα να ρυθμιστει η εικονα στον JVC RS57... φυσικα απο τον Μ.Καστρουνη ο οποιος εκανε θαυματουργη δουλεια και τον ευχαριστω πολυ καθως ηρθε στις 19:30 και εφυγε στις 02:15!! (τον ζαλισα λιγο:geek:)

Αφου πρωτα ρυθμισε και ελεγξε την 138'' οθονη μου υστερα συνεχισε με τον προτζεκτορα (ειχα κανει κατι λαθακια) :rolleyes:

Στηνοντας τ΄απαραιτητα εργαλεια και με πολυ ορεξη και κεφι ξεκινησαμε το τελετουργικο μυστηριον!!:dance2:

Εδω στην αρχη....μια γρηγορη φωτο..(μετα γεμισε ο χωρος διαφορα καλουδια του) προσωρινα τα ειχα βγαλει ολα λογω ρυθμισεων.

τελειωνοντας μου υπενθυμισε ποσο σημαντικο ρολο παιζει η συσκοτιση καθοτι εχω ανοιχτοχρωμους τοιχους και μου ξεθωριαζουν την εικονα δεξια και αριστερα εντονα οποτε χανω πολυ απο την εικονα. φυσικα μου προτεινε λυση.σιγα που θα με αφηνε ετσι:D

πηρε το δοκιμαστικο καλυμα που ειχα φτιαξει για την τηλεοραση και καναμε ενα προχειρο demo τ'οποιο ειχε 100% αποτελεσμα!!:thumbsup:

οποτε και γω πεταχτηκα μεχρι το πλαισιο για βελουδο! και πρακτικερ για τα γνωστα υποστρωματα δαπεδων που μπαινουν στα ξυλινα πατωματα. κλασσικη τεχνικη για μενα που την ξερω και δουλευει. για οποιον θελει καλυτερο βελουδο υπαρχει και αυτο τ'οποιο το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλυτερο του πλαισιου.:thumbsup:

Συνεχιζοντας τη σκληρη δουλεια!:D

πριν....

μετα!!! :party::party:

dark mode...;)

το σκαμπο δεξια πλεον αποχαιρετησε και η οθονη ανεβαινει πιο ψηλα σε ταινιες 16:9 και μενει εκει για τις 2.35

Η διαφορα αμεση και κινηματογραφικη! Οποιος μπορει και θελει να το κανει.Τα χρωματα και η αντιθεση ειναι με διαφορα καλυτερα.Η δουλεια του καλιμπραρισματος φανηκε ακομα περισσοτερο.Ο JVC εδειξε τις δυνατοτητες του στο 70-80% γιατι για να παω στο 100% πρεπει να εχω πληρη συσκοτιση...ο Loggeo μπορει να ζηλευει οσο θελει για τις πατεντες μου! ο Ζizik ας με κραζει γενικα τον αγαπω.:roflmao:

Θα ελεγα οτι με εικονα τελειωσα. (λεμε τωρα....)

melina

Cargo 200
Reaction score
43.174
Ωραίος!

Και για να μην είναι μισή δουλειά, πάρε ένα τόπι βελουυύδο και δώστο να στο κάνουν κουρτίνα...για εκεί αριστερά, ξέρεις εσύ.

Reaction score
15.543
μεγειες τρελο αγορι......σουπερ το εκανες.....
....αν βαλεις και 1 μετρο στο ταβανι θα εισαι σουπερ plus :D

κουραστηκες αλλα αξιζε ο κοπος..

καλα αφησες τον Καστρουνη να πατησει στους rotel !!! :p
.

Reaction score
1.559
Σούπερ
Πολυ όμορφο αποτέλεσμα
Για εμένα βάλε και ένα κομμάτι βελούδο πάνω στο κεντρικό για να μην έχεις αντανάκλαση εκεί

Reaction score
2.195
Τάσο όλα ωραία μπράβο!
Ο καλιμπράτορας θα έκανε super δουλειά, είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι θα κατάλαβες πόσο έχανες που δεν είχες καλιμπράρει τον Χ35, έστω και για όσο τον κράτησες.

Το κεντρικό είναι λάκα; Γιατί βλέπω αντανακλάει η οθόνη πάνω του οπότε κάτι πρέπει να κάνεις.
Αν και είμαι σίγουρος θα το έχεις ήδη σκεφτεί.
Εdit: Mε πρόλαβε ο kyriakos

Reaction score
1.559
Τάσο όλα ωραία μπράβο!
Ο καλιμπράτορας θα έκανε super δουλειά, είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι θα κατάλαβες πόσο έχανες που δεν είχες καλιμπράρει τον Χ35, έστω και για όσο τον κράτησες.

Το κεντρικό είναι λάκα; Γιατί βλέπω αντανακλάει η οθόνη πάνω του οπότε κάτι πρέπει να κάνεις.
Αν και είμαι σίγουρος θα το έχεις ήδη σκεφτεί.
Εdit: Mε πρόλαβε ο kyriakos
ΑΡΓΗΣΕΣ :p

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Πολύ ωραίο!!! με την παραμικρή ακόμα παρέμβαση, γίνεται deticated!!! για να μην πω ότι είναι απο τώρα! :D

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Πολύ ωραίο!!! με την παραμικρή ακόμα παρέμβαση, γίνεται deticated!!! για να μην πω ότι είναι απο τώρα! :D
new category by stampol !!! :p Semideticated! :D
[DOUBLEPOST=1474710801][/DOUBLEPOST]
Σούπερ
Πολυ όμορφο αποτέλεσμα
Για εμένα βάλε και ένα κομμάτι βελούδο πάνω στο κεντρικό για να μην έχεις αντανάκλαση εκεί
Μολις γυρισα απο το πλαισιο.παλι.καταλαβες νομιζω! ;)
[DOUBLEPOST=1474710861][/DOUBLEPOST]
μεγειες τρελο αγορι......σουπερ το εκανες.....
....αν βαλεις και 1 μετρο στο ταβανι θα εισαι σουπερ plus :D

κουραστηκες αλλα αξιζε ο κοπος..

καλα αφησες τον Καστρουνη να πατησει στους rotel !!! :p
.
τον αφησα να πατησει και μου υποσχεθηκε οτι δε θα δω γρατζουνια! ειναι μαλακα τα ποδαρακια! :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.038
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic