Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.276
- και το rt60 είναι σωστό ;Μπάσα έχει;;
- και το rt60 είναι σωστό ;Μπάσα έχει;;
ετσι κανουν και οι περισσοτερες εταιρειες, θεωρουν πως το φαγητο του σεφ ειναι αγευστο και προσθετουν αλατι και μπαχαρικα. το θεμα ειναι οτι ο πελατης μπορει να μεινει ικανοποιημενος απο το πιατο αλλα το πιατο δεν εχει καμια σχεση με τον σεφΟύτε και σεφ είμαι, αλλά δε θα δίσταζα, αν το φαγητό που μου σέρβιρε ο σεφ με τους χρυσούς σκούφους, μου φαινόταν ανάλατο, θα έριχνα λίγο αλάτι και ας ξίνιζε, τα μούτρα του! και ας ήταν ''αντικειμενικά'' λάθος! Θεωρώ ότι εκείνος μαγειρεύει για μένα, και ότι εγώ τρώω για να ευχαρΙστήσω εμένα και όχι αυτόν.
Θα περιοριστω στον σεφαν το φαγητό που μου σέρβιρε ο σεφ με τους χρυσούς σκούφους, μου φαινόταν ανάλατο, θα έριχνα λίγο αλάτι και ας ξίνιζε, τα μούτρα του! και ας ήταν ''αντικειμενικά'' λάθος! Θεωρώ ότι εκείνος μαγειρεύει για μένα, και ότι εγώ τρώω για να ευχαρΙστήσω εμένα και όχι αυτόν.
Δηλαδη οπου εφαγες ολοι οι σεφ ηταν bang-on ? Τυχερεετσι κανουν και οι περισσοτερες εταιρειες, θεωρουν πως το φαγητο του σεφ ειναι αγευστο
Kωστα,ο σεφ,το "σωστο αλατοπιπερο" να το βαζει στις αποκλειστικα δικες του συνταγες και να μαθει να δεχεται και την απορριψη.γιατί (ξέρει ότι) έχει βάλει σωστό αλατοπίπερο.
Εγω σαν μουσικοφιλος κατ' αρχην και "μηχανακιας" δευτερευοντως και κατοχος ενος βασικου συστηματος ,οφειλω να πω οτι η μεταβαση απο μια συσκευη σε μια ανωτερης κατηγοριας -εμενα τουλαχιστον- μου εδωσε κατι παραπανω στη μουσικη μου απολαυση.- έχει τύχει μαζί τους να ακούσουμε και ακριβότερα συστήματα και ενώ τους άρεσαν δεν το σκεφτόντουσαν να τα αποκτήσουν , και δεν μιλάω για πολύ ακριβά , αλλά για συστήματα της τάξης των 400-500eu/τεμάχιο . Θα αγόραζαν υλικό προς ακρόαση ή κάτι άλλο
Στην περίπτωσή μας, ο "σεφ" φτιάχνει το αρχείο μουσικής, το οποίο είτε γίνεται CD είτε flac και το παίρνεις να το ακούσεις. Ομολογουμένως, άλλες παραγωγές έχουν πολλά πρίμα, άλλες πολλά μπάσα, άλλες πολλά μεσαία.Kωστα,ο σεφ,το "σωστο αλατοπιπερο" να το βαζει στις αποκλειστικα δικες του συνταγες και να μαθει να δεχεται και την απορριψη.
Ο πελατης παραγγελνει αυτο που του αρεσει,και ο σεφ το μαγειρευει ετσι(ειτε του αρεσει ειτε οχι),εκτος κι αν τολμα να πεταξει εξω τον πελατη του
Ποια βρε Κωνσταντινε; μη μας κρατας σε αγωνια!από αυτές, είναι πολύ όμορφες, και πουλιούνται κι ακριβά. Να, αυτά.
Εχω και δουλειες να κανω ..... χαχαχαΑν είναι σε κάθε διαφορετική ηχογράφηση να βαζοβγάζεις μπασομεσαιοπρίμα, χαρά στο κουράγιο σου.
Και το αυτοκίνητο επιστήμη έχει μέσα του και υλικά πολύ ακριβότερα από το grimm και όμως αρκετα κοστίζουν λιγότερο του grimm...Το Grimm δεν ειναι χαϊεντιά. Δηλαδη δεν ειναι βουντού.
Ειναι εφαρμοσμένη επιστήμη. Αυτο πληρώνει ο αγοραστής, και όχι μόνο τα υλικά.
Είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε να παμε στον μελετημένο γιατρό ή στον ομοιοπαθητικό. Ακόμα και στην ξεματιάστρα. Τώρα αν αυτοί οι τρείς χρεώνουν ιδια επίσκεψη για μισή ωρα, δεν σου φταίει ο γιατρός.
Σε λίγο θα φτάσουμε στο αμίμητο ''και τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε''...Και το αυτοκίνητο επιστήμη έχει μέσα του και υλικά πολύ ακριβότερα από το grimm και όμως αρκετα κοστίζουν λιγότερο του grimm...
Ναι.Και το αυτοκίνητο επιστήμη έχει μέσα του και υλικά πολύ ακριβότερα από το grimm και όμως αρκετα κοστίζουν λιγότερο του grimm...
Άλλος έκανε παραλληλισμούς με το ιατρικό επάγγελμα και επ'αυτου ετεθει ένας ακόμα παραλληλισμός. Το QUOTE γιατί σε εμένα? Α ξέχασα ο κύριος (εξαιρετικά συμπαθής) dimifoot είναι του στενού κύκλου του Avsite.Σε λίγο θα φτάσουμε στο αμίμητο ''και τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε''...
Ω ρε παιδια, δεν καταλαβαινόμαστε ....η τεχνολογια στα αμαξια ειναι βουντου?..και τα grimm επιστημη?