- Reaction score
- 6.596
Ti αποσταση εχει το woofer του 3678 απο το πατωμα? και απο το ταβανι?
Last edited:
δεν τα εχω μετρηση αγορι, αλλα ετσι οπως τα βλεπω πρεπει να ειναι το κεντρο του μεγαφωνου γυρω στα 130cm με 135cm το παρα πολυ απο το πατωμα δηλαδη απο το ταβανι 145cm με 140cm το ταβνι ειναι 276Ti αποσταση εχει το woofer του 3678 απο το πατωμα? και απο το ταβανι?
πιο??? ελληνικα πες το σωκρατη, εξηγησουΠριν κλεισεις θεση αν δεν το εχεςι ηδη κανει συζητα με τον καλιμπρατορα για τις αποστασεις, διοτι το compfiltering καραδοκει σε συχνοτητες κατω των 80hz ομως![]()
με την καταλληλη φροντιδα χωρου δεν νομιζω να εχω θεμαCombfiltering χτενωτο φιλτραρισμα, δηλ με τετοια οψη η αποκριση εμφανιζεται, βυθιση, ακυρωση ..
οκΜαλλον δε καταλαβες , αυτη η βυθιση δε παλεβεται , τελοςπαντων θα ελεγα να το ρωτησεις...
Αν εχεις και ιδια αποσταση απο τους πλαινους τοιχους....
ήρθε και η οθόνη!παρουσίαση του συστήματος!
Ήχος
θα είναι 6 2 και
av audio video: pioneer sc-lx90 susano. θα λειτουργεί κυρίως σαν προ και θα οδηγεί μόνο τα surround, τεχνολογικα έχει μείνει λίγο πίσω αλλα η πιοτητα κατασκευής και υλικόν είναι μπροστά! μόνο το ATMOS του λείπει
amplifier: classe cav 150 τάξη ΑΒ ειναι 6καναλος 6×150 στα 8Ω 3004Ω γέφυρονεται και γίνεται 3× 300 8Ω η 3×6004Ω η να γίνει 5 καναλος η τετρακαναλος, πολύ βολικός ενισχυτής, θα παίζει της κόρνες απο τα 3678 και γεφυρομενος το ενα 4645 μέχρι να πάρω τον dsi 1000 η 2000.
amplifier: 2 crown cts 1200 2×600 στα 8Ω και 2× 600 στα4Ω θα παίξουν τα low των 3678 και ενα 4645.
τα ηχεία είναι της jbl cinema series, 3 LCR 3678, 2 subwoofer 4645c, 2 surround 8340A και 1 buck surround 8340A.![]()
![]()
Εύγε τρελό αγόρι φοβερή δουλειά ,κάθε μέρα γίνεται ολο και πιο ωραίος ο χώρος φαντάζομαι το τελικό αποτέλεσμα .![]()
τ ο δυσκολο κομματι περασε τωρα μεινανε τα ευκολα!
τι εννοεις δεν καταλαβα, θα πυροβολει η θα GAMAYΩραίοςτο σύστημα θα
![]()
μόνο οτι έχει η πολυκατοικία Γιάννη, είμαι με ενοίκιοOMG...
Αυτά τα τέρατα παίζουν σε πολυκατοικία; Από μόνωση του χώρου πώς τα πάμε;
OMG...
Αυτά τα τέρατα παίζουν σε πολυκατοικία; Από μόνωση του χώρου πώς τα πάμε;
Ρε συ Στέφανε,το ίδιο αναρωτήθηκα και γω βλέποντας τις φωτογραφίες.μόνο οτι έχει η πολυκατοικία Γιάννη, είμαι με ενοίκιο![]()