- Reaction score
- 102.335
Και πέρα από τους γύρω γύρω, στο επόμενο τετράγωνο, όλα καλά;Ρε συ Στέφανε,το ίδιο αναρωτήθηκα και γω βλέποντας τις φωτογραφίες.
Δεν έχεις θέματα με τους γύρω γύρω πάνω κάτω?

Και πέρα από τους γύρω γύρω, στο επόμενο τετράγωνο, όλα καλά;Ρε συ Στέφανε,το ίδιο αναρωτήθηκα και γω βλέποντας τις φωτογραφίες.
αν εχω???Ρε συ Στέφανε,το ίδιο αναρωτήθηκα και γω βλέποντας τις φωτογραφίες.
εκει γιαννη δεν ξερω θα μαθουμε συντομα!Και πέρα από τους γύρω γύρω, στο επόμενο τετράγωνο, όλα καλά;![]()
θεός!!!!αν εχω???εδω ειχα πριν, τωρα νωμιζω θα εχω και με τους απενατι
[DOUBLEPOST=1476672903][/DOUBLEPOST]
εκει γιαννη δεν ξερω θα μαθουμε συντομα!![]()
τον βλεπω ψημενο σταθη!Είσαι έτοιμος Τάσο για την υπέρβαση;![]()
που να δεις και το πισω τασοελεγα και γω οτι ειχα κανει την υπερβολη...........αλλα εσυ αδερφε.......το πηγες σ'αλλο level.....
προσεχε ομως γιατι εμενα το πορτακι ισα ισα ανοιγε για να περναει το φαγακι....με κατι παλιοπιτσες την εβγαζα!
βεβαιως εχω να θυμαμαι πως οσοι ηρθαν σπιτι τοτε με την 138" curve 2,35....τους εκανα πελατες!![]()
tonboustitostathi..τι αναψωφωτιας ειναι πια!Είσαι έτοιμος Τάσο για την υπέρβαση;![]()
με σενα θα χουμε θεμα μεγαλο....ωχ!αλλος ενας στο club!τον βλεπω ψημενο σταθη!κατσε να ερθετε μια βολτα απο δω και μετα να παει κατευθειαν bon
[DOUBLEPOST=1476724091][/DOUBLEPOST]
που να δεις και το πισω τασοο ενας παρασερνει τον αλλον, λες να σε κανω πελατη?
![]()
ναι οντος ειναι καλυτερα, και γενικα βολευει πιο πολυ!Πολύ καλύτερα το ηχείο στην κανονική του πλευρά δλδ.Εύγε ,έχεις ανάψει κόσμο λέμε.![]()
ωραια πραγματα .
τελικα την χτυπησες την ηχοπερατη?
Την παλιά τί θα την κάνεις?thanks αγορι,ναι stewart![]()
Την παλιά τί θα την κάνεις?
αγορι πριν βαραγα σε τοιχο 235:1 156 ιντσεςΤην παλιά τί θα την κάνεις?
http://www.avsite.gr/forum/threads/jbl-3677-vs-jbl-3678.153071/δλδ θα παιζεις καλυτερα απο τον stathis ;![]()
http://www.avsite.gr/forum/threads/jbl-3677-vs-jbl-3678.153071/
Απο το μικρότερο 3677 της ίδιας οικογένειας cinema pro ως το μεγαλύτερο High Power Screen Array
5742 οι ανάγκες βρίσκονται πόσα κυβικά χώρο έχεις να γεμίσεις για άφθονο heedroom και μεγάλη ηχητική πίεση οπότε δεν καταλαβαίνω το ερώτημά σου.
Απο κεί και μετά παίζει και η φροντίδα του χώρου και απ'οτι μαθαίνω απο πρώτο χέρι ο Στέφανος έχει επέμβει και στον τομέα αυτό.Και σαφώς έχει μεγαλύτερο χώρο οπότε μια χαρά βολεύτηκαν τα 3678 και εκτός απο αυτό είναι και πρωτοπόρος δεν νομίζω να έχει παρουσιάσει άλλος ηχοπερατή οθόνη.
Στάθη έχει dedicated hc και εισαι αρχηγός,http://www.avsite.gr/forum/threads/jbl-3677-vs-jbl-3678.153071/
Απο το μικρότερο 3677 της ίδιας οικογένειας cinema pro ως το μεγαλύτερο High Power Screen Array
5742 οι ανάγκες βρίσκονται πόσα κυβικά χώρο έχεις να γεμίσεις για άφθονο heedroom και μεγάλη ηχητική πίεση οπότε δεν καταλαβαίνω το ερώτημά σου.
Απο κεί και μετά παίζει και η φροντίδα του χώρου και απ'οτι μαθαίνω απο πρώτο χέρι ο Στέφανος έχει επέμβει και στον τομέα αυτό.Και σαφώς έχει μεγαλύτερο χώρο οπότε μια χαρά βολεύτηκαν τα 3678 και εκτός απο αυτό είναι και πρωτοπόρος δεν νομίζω να έχει παρουσιάσει άλλος ηχοπερατή οθόνη.