Home cinema professional (susano lx90)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.335
Ρε συ Στέφανε,το ίδιο αναρωτήθηκα και γω βλέποντας τις φωτογραφίες.
Δεν έχεις θέματα με τους γύρω γύρω πάνω κάτω?
Και πέρα από τους γύρω γύρω, στο επόμενο τετράγωνο, όλα καλά; :roflmao:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Ρε συ Στέφανε,το ίδιο αναρωτήθηκα και γω βλέποντας τις φωτογραφίες.
Δεν έχεις θέματα με τους γύρω γύρω πάνω κάτω?
αν εχω??? :(:(:( εδω ειχα πριν, τωρα νωμιζω θα εχω και με τους απενατι:roflmao::roflmao::roflmao::smg:
[DOUBLEPOST=1476672903][/DOUBLEPOST]
Και πέρα από τους γύρω γύρω, στο επόμενο τετράγωνο, όλα καλά; :roflmao:
εκει γιαννη δεν ξερω θα μαθουμε συντομα!:laugh::lolsign:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
ελεγα και γω οτι ειχα κανει την υπερβολη o_O...........αλλα εσυ αδερφε.......το πηγες σ'αλλο level.....:D

προσεχε ομως γιατι εμενα το πορτακι ισα ισα ανοιγε για να περναει το φαγακι....με κατι παλιοπιτσες την εβγαζα!:lol:

βεβαιως εχω να θυμαμαι πως οσοι ηρθαν σπιτι τοτε με την 138" curve 2,35....τους εκανα πελατες! :roflmao:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Είσαι έτοιμος Τάσο για την υπέρβαση;;):D
τον βλεπω ψημενο σταθη!:D κατσε να ερθετε μια βολτα απο δω και μετα να παει κατευθειαν bon:D
[DOUBLEPOST=1476724091][/DOUBLEPOST]
ελεγα και γω οτι ειχα κανει την υπερβολη o_O...........αλλα εσυ αδερφε.......το πηγες σ'αλλο level.....:D

προσεχε ομως γιατι εμενα το πορτακι ισα ισα ανοιγε για να περναει το φαγακι....με κατι παλιοπιτσες την εβγαζα!:lol:

βεβαιως εχω να θυμαμαι πως οσοι ηρθαν σπιτι τοτε με την 138" curve 2,35....τους εκανα πελατες! :roflmao:
που να δεις και το πισω τασο:D ο ενας παρασερνει τον αλλον, λες να σε κανω πελατη?:roflmao:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
20161017_100953.jpg
20161017_122216.jpg
20161017_100942.jpg
20161017_142230.jpg
σήμερα πέρασα της καλώδιοσης, σύνδεσα μόνο τα ηχεία, οχι τους ενισχυτές, μπήκαν αντικραδασμικα στα ηχεία στα sub και στην κατασκευή! γύρισα και τα ηχεία τα έβαλα κανονικα γιατί πρίν έβρισκε η κόρνα στο κάτω μερος- τελάρο κάδρο της οθόνης, έγιναν και πιό σταθερά έτσι. αύριο θα μπουν ήχαποροφιτικα αναμεσα στα ηχεία να γεμίσω ολα τα κενά πανω δεξια αριστερά...... προχωράμε ταχύτατα;):D

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
τον βλεπω ψημενο σταθη!:D κατσε να ερθετε μια βολτα απο δω και μετα να παει κατευθειαν bon:D
[DOUBLEPOST=1476724091][/DOUBLEPOST]
που να δεις και το πισω τασο:D ο ενας παρασερνει τον αλλον, λες να σε κανω πελατη?:roflmao:
με σενα θα χουμε θεμα μεγαλο....ωχ!αλλος ενας στο club! :D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
δλδ θα παιζεις καλυτερα απο τον stathis ; :D
http://www.avsite.gr/forum/threads/jbl-3677-vs-jbl-3678.153071/ ;)

Απο το μικρότερο 3677 της ίδιας οικογένειας cinema pro ως το μεγαλύτερο High Power Screen Array
5742 οι ανάγκες βρίσκονται πόσα κυβικά χώρο έχεις να γεμίσεις για άφθονο heedroom και μεγάλη ηχητική πίεση οπότε δεν καταλαβαίνω το ερώτημά σου.:p
Απο κεί και μετά παίζει και η φροντίδα του χώρου και απ'οτι μαθαίνω απο πρώτο χέρι ο Στέφανος έχει επέμβει και στον τομέα αυτό.Και σαφώς έχει μεγαλύτερο χώρο οπότε μια χαρά βολεύτηκαν τα 3678 και εκτός απο αυτό είναι και πρωτοπόρος δεν νομίζω να έχει παρουσιάσει άλλος ηχοπερατή οθόνη.;)

JBL.jpg

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140

Απο το μικρότερο 3677 της ίδιας οικογένειας cinema pro ως το μεγαλύτερο High Power Screen Array
5742 οι ανάγκες βρίσκονται πόσα κυβικά χώρο έχεις να γεμίσεις για άφθονο heedroom και μεγάλη ηχητική πίεση οπότε δεν καταλαβαίνω το ερώτημά σου.:p
Απο κεί και μετά παίζει και η φροντίδα του χώρου και απ'οτι μαθαίνω απο πρώτο χέρι ο Στέφανος έχει επέμβει και στον τομέα αυτό.Και σαφώς έχει μεγαλύτερο χώρο οπότε μια χαρά βολεύτηκαν τα 3678 και εκτός απο αυτό είναι και πρωτοπόρος δεν νομίζω να έχει παρουσιάσει άλλος ηχοπερατή οθόνη.;)

Στάθη έχει dedicated hc και εισαι αρχηγός, :bigboss:είναι το καλύτερό να έχεις dedicated, συν οτι παίζει οτι εντάσεις θες τι να λέμε....:D

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός