- Reaction score
- 15.548
ποσο δυνατα μπορεις να παιξεις ωστε να μην εχεις προβλημα ;
σε ηχοπερατη οθονη εχεις δει ποτε ταινια ;
Θέλει και πολύ τέντωμα για θα κουνεί.σε ηχοπερατη οθονη εχεις δει ποτε ταινια ;
ποσο δυνατα μπορεις να παιξεις ωστε να μην εχεις προβλημα ;
μονο cinema εχω δει,θα δω τωρα να δουμε αν, ποσο και σε ποσα db θα κουναειποσο δυνατα μπορεις να παιξεις ωστε να μην εχεις προβλημα ;
Θέλει και πολύ τέντωμα για θα κουνεί.![]()
Τα σαμπ είναι εκτός ηχοπερατής οπότε θα κουνεί λιγότεροΘέλει και πολύ τέντωμα για θα κουνεί.![]()
Με κάνατε βρε και γέλασα! δηλαδή τα υπόλοιπα είναι small?Τα σαμπ είναι εκτός ηχοπερατής οπότε θα κουνεί λιγότερο![]()
Εξαρτάται πως θα τα δηλώσεις.Με κάνατε βρε και γέλασα! δηλαδή τα υπόλοιπα είναι small?![]()
ευχαριστω αγορι! δεν εχει θεμα ηχεια ειναιWow, εξαιρετικό φαίνεται, μπράβο, να το χαίρεσαι κάθε μέρα!
Μια χαζή ερώτηση, θα κάνει ζέστα εκεί μέσα που είναι χωμένα τα ηχεία με τις κουβέρτες γύρω-γύρω;
το σωστο ειναι τα ηχεια να ειναι πισω απο απο την οθονη και τα jbl ειναι σχεδιασμενα για να μπουν πισω απο την οθονη!, τωρα στο συγκεκριμενο πανι δεν υπαρχουν τρυπες για να φενοντα,ι οποτε ολα θετικα ειναι, το μονο αρνητικο ειναι που θα χανεται φωτεινοτηταΤο τελικό αποτέλεσμα εμφανισιακά είναι πολύ ωραίο! τα ηχεία πίσω από την οθόνη, προσωπικά δεν............. επίσης, σε κάποια παρουσίαση κάποτε, οι τρύπες της οθόνης ήταν αισθητές!!!
εγώ πάλι το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι δεν είναι δικό μου![]()
Και γώ σ'ευχαριστώ ήδη για την πρόσκληση.πρεπει να δεις απο κοντα και να ακουσεις
![]()
Και γώ σ'ευχαριστώ ήδη για την πρόσκληση.![]()
τρελός είσαι; να ψάχνω για δικηγόρο μετά;πρεπει να δεις απο κοντα και να ακουσεις
![]()
δεν εχουμε καναδικηγορο εδω στο av? για να μην ψαχνειςτρελός είσαι; να ψάχνω για δικηγόρο μετά;
(θα έρθω όμως...)