- Reaction score
- 648
Για LCR δεν νομίζω να σε ικανοποιήσουν.Στα πολύ γρήγορα ψάχνοντας από το κινητό, αυτο τι σας λέει ας πούμε;
Για LCR δεν νομίζω να σε ικανοποιήσουν.Στα πολύ γρήγορα ψάχνοντας από το κινητό, αυτο τι σας λέει ας πούμε;
ναι το ειδα ..δεν θαχεις διαφορα....οποτε ξεκινα απο αυτο ωστε να το σημμαζεψειςΘέλει μέτρημα πάλι, δεν είναι άδειο οπως τότε που το ρυθμισαμε.
Βάζεις δύσκολα.ναι το ειδα ..δεν θαχεις διαφορα....οποτε ξεκινα απο αυτο ωστε να το σημμαζεψεις
...μπορεις να βρεις ομορφα κομματια και θα φτιαξεις και τον χωρο ακουστικα
αυτό τοοχι βρε .....αφου ειπες για αλλαγη ηχειων κ.λ.π.
εγω μιλαω για ολο τον τοιχο οθονη ...
αν δεν πεις διαστασεις οθονης (και τοιχου)δεν μπορω να σου πω την αποψη μου...
Ο καναπές δεν πάει πιο μπροστά και δεν χρειάζεται.Εν ολίγοις...
Φέρνεις πιό μπροστά τον καναπέ
Φέρνεις πιο μπροστά και πιό κάτω τα surround
Δεν βάζεις surround back
Βάζεις 4 Atmos (προς θεού ΟΧΙ Control One! )
Παίρνεις μια τριάδα in (on?...) wall μπροστά
Παίρνεις μια ηχοπερατή οθόνη
Φτιάχνεις τον χώρο.
Ξαπλωτό μπορώ να βάλω και το δικό μου, δίπλα-δίπλα όρθια δύο σαν κεντρικό κανάλι δεν νομίζω ότι θα παίξουν σωστά.παιζει και σεναριο εαν θες σου δεινω να δοκιμασεις αλλα ενα m-audio διπλα στο ηδη υπαρχον ορθιο η ξαπλα , για κεντρικο .
Να αλλάξεις avatar και μετά σου μιλάωΚαλα τωρα αυτα με την ηχοδιαπερατη οθονη ειναι ιστοριες για αγριους για τον χωρο.....
Αλλα μεγαλυτερη οθονη με επιπλο απο κατω για τα ηχεια και τα λοιπα εχει μια λογικη.
Δυο μεγαλα ραφια απο τοιχο σε τοιχο το πανω για τα ηχεια και το κατω για τα αλλα,
ή το κατω ραφι αναλογα με τον χωρο για το sub.
Τα L R μια χαρα θα ειναι και λιγο ποιο ψηλα στο πλαι της μεγαλυτερης (120) οθονης
Ο χωρος προς τα πισω πως ειναι ? (φωτο)
Με βάση, αλλά όχι από Ελλάδα.Αλλο θέμα...
Τη λάμπα του X55 τη δίνει ο κατασκευαστής για 4000h στο eco mode και 3000h στο κανονικό! Εγώ παίζω eco (αν δεν κάνω λάθος ).
Κοντεύω τις 2000h, θεωρητικά στα μέσα της ζωής της.
1000 ώρες είναι σχεδόν 2 χρόνια...
Να την αλλάξω; Από που ψωνίζουμε λάμπες; Με τη βάση ή χωρίς τη βάση;
Cal A' που είσαι;