Ενισχυτης για τα dali zensor 1 σε σπιτι

Reaction score
375
Αν πάρω ενισχυτή που παίζει ασύρματα spotify θα έχω καλύτερη ποιότητα ήχου σε σχέση με έναν ενισχυτή που θα τον συνδεω ενσύρματα με ένα σχετικά φθηνό ταμπλετ που εχω για να ακούσω spotify??? Δεν παίζει ρόλο η κάρτα ήχου του ταμπλετ στη δεύτερη περίπτωση?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.769
Αν πάρω ενισχυτή που παίζει ασύρματα spotify θα έχω καλύτερη ποιότητα ήχου σε σχέση με έναν ενισχυτή που θα τον συνδεω ενσύρματα με ένα σχετικά φθηνό ταμπλετ που εχω για να ακούσω spotify??? Δεν παίζει ρόλο η κάρτα ήχου του ταμπλετ στη δεύτερη περίπτωση?
Αν συνδεθεί αναλογικά (RCA) παίζει σίγουρα ρόλο.

Reaction score
5.826
https://www.amazon.de/Yamaha-R-N301...ie=UTF8&qid=1478770430&sr=8-1&keywords=r-n301
Γιατι το ζαλιζεις τοσο? Σε 10 ημερες το πολυ σπιτι σου!

Reaction score
1.187
Για να παίξει ο ενισχυτής spotify θα πρέπει να έχεις λογαριασμό επί πληρωμή εκεί. Γενικώς όλες οι consumer συσκευές (ενισχυτές, τηλεοράσεις, internetικά ραδιόφωνα, media players κλπ.) που έχουν ενσωματωμένη εφαρμογή για να παίζουν spotify θέλουν λογαριασμό επί πληρωμή. Δεν παίζουν με free λογαριασμό.
Free παίζει μόνο σε κινητά, ταμπλέτες και PC το spotify.

Οταν συνδέσεις ταμπλέτα σίγουρα παίζουν ρόλο τα DACs (του 0,5€ ) της ταμπλέτας στην ποιότητα ήχου.

Reaction score
1.187
Πολύ καλή επιλογή! Μπράβο καλορίζικος και σωστά έκανες που επέλεξες ελληνκό μαγαζί.
Περιμένουμε εντυπώσεις.

Reaction score
375
Πολύ καλή επιλογή! Μπράβο καλορίζικος και σωστά έκανες που επέλεξες ελληνκό μαγαζί.
Περιμένουμε εντυπώσεις.
Κοιτα... δεν εχω ακουσει ποτε στην εως τωρα ζωη μου (33 ετων) μουσικη απο καλο συστημα, με καλα ηχεια και με καλα αρχεια ηχου.
Πιστευω πως θα εκπλαγω με το ποσο καλα θα ακουγεται ενα αρχειο flac μεσω καλου ενισχυτη και καλων ηχειων.
Ο μονος μου ενδιασμος ειναι, μηπως τα dali zensor 1 που εχω δεν ειναι αρκετα καλα για εναν τοσο καλο ενισχυτη.
Βασικα, επειδη τα ακουω μεσω ενος home theater και χαμηλοφωνα αρχικα για να στρωσουν, και μεσω cd που βαζω στο player του home theater. Ισως αυτος ο συνδυασμοςδεν ειναι ο καλυτερος για τα dali και ελπιζω οταν θα τα οδηγησω με τον ενισχυτη να αλλαξω γνωμη.

Reaction score
4.327
Δυστυχώς φίλε μου ο χώρος σου είναι πολύ μεγάλος για τα zensor1. Πιστεύω ότι σ' αυτή την κατηγορία τιμής (ή λίγο πιο πάνω) έπρεπε να κινηθείς προς τα zensor 3

Reaction score
375
Αριστη επιλογη!
Περιμενουμε φωτορεπορταζ.Ποσο πηγε τελικα αυτος?
492 ευρω ... πολλα αλλα μια φορα τα δινεις.
Ξεπερασα κατα πολυ το αρχικο μου μπατζετ. Οσον αφορα τα ηχεια, ποια η γνωμη σου?
[DOUBLEPOST=1478804819][/DOUBLEPOST]
Δυστυχώς φίλε μου ο χώρος σου είναι πολύ μεγάλος για τα zensor1. Πιστεύω ότι σ' αυτή την κατηγορία τιμής (ή λίγο πιο πάνω) έπρεπε να κινηθείς προς τα zensor 3
Χμμ ισως και να εχεις δικιο.. Δεν πειραζει, μελλοντικα βλεπουμε...
Ισως να τα μεταφερω αλλου τα dali 1 αργοτερα.. Για αρχη δεν θα με καλυψουν πιστευεις? Οπως ειπαμε, το αυτι μου ειναι εντελως απαιδευτο.
Τελος, παρε σαν δεδομενο για την απαντηση σου πως δεν με ενδιαφερει καθολου η μεγαλη ενταση αλλα πιο πολυ η ποιοτητα.

Reaction score
1.187
Κοιτα... δεν εχω ακουσει ποτε στην εως τωρα ζωη μου (33 ετων) μουσικη απο καλο συστημα, με καλα ηχεια και με καλα αρχεια ηχου.
Πιστευω πως θα εκπλαγω με το ποσο καλα θα ακουγεται ενα αρχειο flac μεσω καλου ενισχυτη και καλων ηχειων.
Ο μονος μου ενδιασμος ειναι, μηπως τα dali zensor 1 που εχω δεν ειναι αρκετα καλα για εναν τοσο καλο ενισχυτη.
Βασικα, επειδη τα ακουω μεσω ενος home theater και χαμηλοφωνα αρχικα για να στρωσουν, και μεσω cd που βαζω στο player του home theater. Ισως αυτος ο συνδυασμοςδεν ειναι ο καλυτερος για τα dali και ελπιζω οταν θα τα οδηγησω με τον ενισχυτη να αλλαξω γνωμη.
Σίγουρα αυτό που ακούς τώρα δεν θα έχει καμμία σχέση με αυτό που θα ακούσεις όταν θα τα οδηγήσεις με έναν σοβαρό ενισχυτή.
Εφόσον λες ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι εντάσεις αλλά μόνο η ποιότητα δεν θα έχουν πρόβλημα να καλύψουν τον χώρο σου αφού από ότι φαίνεται οι και οι καναπέδες είναι σχετικά κοντά στο ηχοσύστημα.

Reaction score
375
Σίγουρα αυτό που ακούς τώρα δεν θα έχει καμμία σχέση με αυτό που θα ακούσεις όταν θα τα οδηγήσεις με έναν σοβαρό ενισχυτή.
Εφόσον λες ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι εντάσεις αλλά μόνο η ποιότητα δεν θα έχουν πρόβλημα να καλύψουν τον χώρο σου αφού από ότι φαίνεται οι και οι καναπέδες είναι σχετικά κοντά στο ηχοσύστημα.
Ετσι πιστευω κι εγω.. θα καθομαι το πολυ 2-3 μετρα μακρια απο τα ηχεια. Δεν ειναι δα και τοσο μεγαλη αποσταση. Ευχαριστω πολυ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.335
Members
38.171
Νεότερο μέλος
Jargy@