SVS PB16 & SB16 Ultra

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.989
Δεν ξερω τι λέτε εσείς εγω εχω κ...........με το sub το μεσημέρι το είδα στον ύπνο μου......:D:p
Για πες...μίλα βρώμικα....σε ποιο port ήταν καλύτερα?:p:roflmao::lol::roflmao:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
H Ευρωπη ειναι καταδικασμενη μου φαινεται να μην εχει φθηνα και καλα εμπορικα σαμπ. DIY ειναι ο δρομος...Αν και αυτα τα arender, πως τα λεν, καλα φαινονται, αλλα δεν εχουν pdf.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
H Ευρωπη ειναι καταδικασμενη μου φαινεται να μην εχει φθηνα και καλα εμπορικα σαμπ. DIY ειναι ο δρομος...Αν και αυτα τα arender, πως τα λεν, καλα φαινονται, αλλα δεν εχουν pdf.
και στα diy σε σχεση με Αμερικη χαλια ειναι .
και δεν εχουμε ποικιλια και οτι υπαρχει οι τιμες ειναι πολλαπλασιες της Αμερικης.

Reaction score
15.543
Last edited:

Reaction score
2.482
Εν τω μεταξύ, έχει και εκπτώσεις στα PB13 στην Lsound.eu που μεταξύ μας, πιστευω πώς μπορει να παζαρευτεί και πιο κάτω απο 1980€. Nα τα ζευγαρώσω να ξεμπερδεύω (λέμε τώρα!)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.989
Εν τω μεταξύ, έχει και εκπτώσεις στα PB13 στην Lsound.eu που μεταξύ μας, πιστευω πώς μπορει να παζαρευτεί και πιο κάτω απο 1980€. Nα τα ζευγαρώσω να ξεμπερδεύω (λέμε τώρα!)
Δεν μπορεί..το είχα δοκιμάσει πριν κανένα μήνα...αν θέλεις προσπάθησε βέβαια και ενημέρωσε μας..μπορεί να άλλαξαν τα πράγματα τώρα με τον Trump..:p:D
αν και πιστεύω ο Jan θα σε σπρώξει για Arendal και θα σου στείλει και ένα βιβλιαράκι να διαβάσεις:p:roflmao::roflmao:

ΦΤΙΑΞΕ!! Εγώ περιμένω..

Reaction score
2.482
Δεν μπορεί..το είχα δοκιμάσει πριν κανένα μήνα...αν θέλεις προσπάθησε βέβαια και ενημέρωσε μας..μπορεί να άλλαξαν τα πράγματα τώρα με τον Trump..:p:D
αν και πιστεύω ο Jan θα σε σπρώξει για Arendal και θα σου στείλει και ένα βιβλιαράκι να διαβάσεις:p:roflmao::roflmao:

ΦΤΙΑΞΕ!! Εγώ περιμένω..
Πριν ξεκινήσει το SVS blowout, μου έδινε 10% έκπτωση ο Jan για το PB13 (προφανώς ήξερε ότι θα τα βγάλει στο σφυρι λιγο αργότερα).

Η λογική της μεγαλύτερης έκπτωσης έγγυται στο γεγονός πώς πουλάει τα Ultra Towers στα 1530€ που για αυτα τα μεταφορικά είναι πιο πολλά απο το PB13. Επίσης δεν άυξηθηκε η έκπτωση με το "Black November"

Πάντως έχω ψωνισει απο αυτον τα 10 από τα 12 ηχεία που έχω, οπότε δεν νομίζω να μην κόψει κάτι παραπάνω.

Για ανένα powerbuy κανείς;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic