Ενισχυτης για τα dali zensor 1 σε σπιτι

Reaction score
1.147
Κατεβασα 20 δισκους σε flac. Βεβαια οταν δυναμωνω τον ηχο το αποτελεσμα ειναι ακρως ικανοποιητικο. Ομως δεσμευομαι σε χαμηλο ηχο λογω στρωσιμου των ηχειων.
Φίλε μου κάθε κουβέντα για "στρώσιμο" των ηχείων σου είναι παντελώς άχρηστη.
Εξηγούμαι , αν δεν αλλάξεις θέση στα ηχεία ,στρώσουν δε στρώσουν είναι αδιάφορο.

Reaction score
6.791
90.70 sfaira......εδω μας τα χαλασες (ελα πλακα κανω,οτι θελεις ακους). Για την τοποθετηση των ηχειων θα συμφωνησω και εγω,ειναι τραγικη. Μια βαση τοιχου για την τηλεοραση,ο ενισχυτης εκει που ειναι τωρα αλλα στη μεση και τα ηχεια δεξια και αριστερα απο τον ενισχυτη και οσο πιο εξω μπορεις στο ραφι (θα ηταν καλο να βαλεις και καποιο αποσβεστικο απο κατω). Δοκιμασε επισης να βαλεις στον υπολογιστη σου το foobar και το upnp component και ετσι θα μπορεις να στειλεις ασυρματα στον ενισχυτη μουσικο υλικο απο τον υπολογιστη (με πολυ πιο ευκολη πλοηγηση). Εστι θα δοκιμασεις και αν τα flac σου κανουν το θορυβο που εγραψες πιο πανω.

Reaction score
5.392
Βάση τοίχου για την τηλεόραση από κάτω ο ενισχυτής δεξιά αριστερά τα ηχεία εξαφανίζονται και τα καλώδια κ είσαι καλύτερα, νομίζω σε παίρνει
Ακόμα καλύτερα!

Reaction score
375
Να φύγει η κρυσταλιέρα, τα ποτηράκια, τα σεμεδάκια και οι φωτογραφίες (τρίζουν οταν δυναμωνει η μουσική)

:party:
To τολμησε ο Λιαγκας... ειδες την καταληξη.
[DOUBLEPOST=1479052780][/DOUBLEPOST]
Aριστερα απο την κρυσταλιερα,και δεξια απο το επιπλο της τv δεν εχει χωρο να μπουν δυο βασεις για τα ηχεια?
Ναι, εχει χωρο αρκετο
[DOUBLEPOST=1479052886][/DOUBLEPOST]
Βάση τοίχου για την τηλεόραση από κάτω ο ενισχυτής δεξιά αριστερά τα ηχεία εξαφανίζονται και τα καλώδια κ είσαι καλύτερα, νομίζω σε παίρνει
Εχω και 2 παιδια, το ενα 2 και το αλλο 4 ετων και τρεμω οταλ πλησιαζουν τον ενισχυτη.
Αν κατεβασω και τα ηχεια κατω, θα τρεμω εις διπλουν.

Reaction score
6.791
αυτος δεν την επαθε απο επιπλο,αλλα απο αλλο αντικειμενο,οργανο μαλλον,μην παραμυθιαζεσαι απο τις επισημες δηλωσεις.

για το foobar που εγραψα πιο πανω,το κατεβαζεις απο εδω

http://www.foobar2000.org/download

ενω απο εδω το upnp component

http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_upnp

Reaction score
375

Reaction score
1.187
Να φύγει η κρυσταλιέρα, τα ποτηράκια, τα σεμεδάκια και οι φωτογραφίες (τρίζουν οταν δυναμωνει η μουσική)

:party:
Χα χα χα λες και ο Μπραντ Πιτ από κρυσταλιέρα να την έπαθε; ;)

Ναι, εχει χωρο αρκετο

Εχω και 2 παιδια, το ενα 2 και το αλλο 4 ετων και τρεμω οταλ πλησιαζουν τον ενισχυτη.
Αν κατεβασω και τα ηχεια κατω, θα τρεμω εις διπλουν.
Εάν τα ηχεία μπουν σε βάσεις στον τοίχο μάλλον δεν πρέπει να κινδυνεύουν από τα πιτσιρίκια...

Reaction score
375
ΟΚ. Εχετε κατα νου καμια βαση τοιχου για τα ηχεια? Να ειναι ομορφη... να αρεσει στη γυναικα μου!!!

Reaction score
375
Οπως βλεπετε ανεβασα πανω στο ραφι τον ενισχυτη (πιο πανω απτην τηλεοραση) και κατεβασα τα ηχεια (αριστερα και δεξια της τηλεορασης).

Reaction score
1.426
Οπως βλεπετε ανεβασα πανω στο ραφι τον ενισχυτη (πιο πανω απτην τηλεοραση) και κατεβασα τα ηχεια (αριστερα και δεξια της τηλεορασης).
Εμφανισιακά πάντως δειχνει καλύτερα έτσι.( κρύβεις κ τα καλώδια έτσι )

Reaction score
1.026
Καλυτερη τοποθετηση απο πριν, σιγουρα.. Ο ηχος αλλαξε αισθητα φανταζομαι, σωστα; Αν εμπαιναν και δεξια-αριστερα απο τη συνθεση θα εδιναν και μια πιο "απλωμενη" εικονα οποτε θα ηταν πολυ ιδανικοτερο!

Reaction score
6.791
η τηλεοραση σου πρεπει να εχει και οπτικη ψηφιακη εξοδο και ο αποκωδικοποιητης οπτικη ή ομοαξονικη,οποτε με τα αντιστοιχα ψηφιακα καλωδια μπορεις να τα συνδεσεις στις ψηφιακες εισοδους του ενισχυτη σου και να παρεις καλυτερο ηχο σε ταινιες κλπ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.336
Members
38.171
Νεότερο μέλος
Jargy@