Ενεργά ηχεία

Reaction score
6.589
:rolleyes: πως γινεται αυτο? να δουλευουν περαν των προδιαγραφων τους και ανετα.. δηλαδη που ξεκινουν να ζοριζονται? αν εχεις καποια μετρηση καποιους πινακες θα ειχε ιδιαιτερο ενδιαφερον, και φυσικα με τα οτι εχει ζητηθει πριν,αντε αφηνουμε τους λοβους ακτινοβολιας που αυτοι επηρεαζονται και απο την εκαστοτε σχεδιαση της μπαφλας εγω θα κοιταγα ιδιατερως και τις παραμορφωσεις σε συναρτηση με τη αποκριση συχνοτητων...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.549
αντε αφηνουμε τους λοβους
Δε γίνεται... Έχει μπιμινγκ. ;)
Είναι η σχέση μήκους κύματος και ακτίνας του θόλου.
Μη τα βάζεις με τη φυσική, είσαι χαμένος από χέρι.
Γι'αυτό πχ δε βλέπεις κάνα 7-ινσο σούπερ τουιτερ. :gotcha:

Για να μη πιάσω το θέμα του νταμπινγκ. Τες πα, σταματάω, ζήτω ο ζιζικ!:p:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.549
Ναι ούτε ο ντοχερτης ήξερε.
Εσύ σίγουρα δεν ήξερες και δε ξέρεις κι ούτε πρόκειται να μάθεις τι ήξερε ο ντοχερτης, οπότε άστονα καλύτερα.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Δεν με απασχολεί αυτό, διότι το μιντ είναι απλώς ένα μεγάφωνο, όπως το τουιτερ. Το σύνολο της υλοποίησης με ενδιαφέρει να είναι σωστό, και προφανώς η ATC δικαίως χαίρει της εκτίμησής μας, και δικαίως έχει προτιμηθεί από αυτούς: (και είναι λίστα του 1998 παρακαλώ):

(Διάφοροι αδιάφοροι άσχετοι - πουθενάδες)

Dapost-Gojakla
yiannis b

Άρα, ότι και να λέμε εμείς οι πτωχοί είναι περιττό. ;)
Βαλε και τον Dapost μεσα.
Τον Gojakla εννοείς...
Βρε βαλατε την αφεντιά μου (and my peanut butter love) και δε βαλατε το yianni b?
Μπήκαν! ;)
:party:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.549
Άμα τώρα αρχίσουμε να θίγουμε μια διαμόρφωση άπω πεδίου με mid-woofer τεσσερισήμισυ ιντσών σε συνδυασμό με το δυναμικό περιθώριο προσφερόμενο από 20 Watts ισχύος σε μετατροπείς χαμηλής ευαισθησίας,σε ποιο βαθμό θα χαλάσουμε τη...ζαχαρένια του αμέσως ενδιαφερομένου;:D
Κοίτα, άλλοι ακούνε στο σαλόνι από τρανζιστοράκι που σκονιζεται πάνω στο ψυγείο στην κουζίνα. Δεν τίθεται θέμα...

Εξ'ου και η επιλογή του 310 θα είναι τερατώδης αναβάθμιση, ακόμα και στα 3,5 μέτρα, αν και ομολογουμένως θα προτιμούσα το τζενελεκ λόγω αυξημένων δυνατοτήτων στάθμης, ενώ το ομοαξονικό της kef το μόνο που θα καταφέρει είναι να διατηρήσει σταθερό το 4,5..

Τέλος πάντων, υπό την αναγκαία προϋπόθεση του lifestyle και των ευκολιων ασυρματης διασύνδεσης, αλλά και με βάση την δεδομένη κατάσταση των 20 στις 4,5 στα 3,5 (ω μοντιε) κρίνω πώς τα φαντομ είναι η ιδανική επιλογή, ειδάλλως ένα σύστημα δορυφόρων και σαμπ, το οποίο όμως δε ξέρω αν θα γίνει αποδεκτό για λόγους αισθητικής. ;)

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.549
..λόγω ευκολίας με το bluetooth :-/ (ναι, ολίγον ντροπή ίσως :D )
Καμία ντροπή! ;)

(Η ντροπή ντροπή δεν έχει και ντροπή στον που την έχει)

Άλλωστε προσωπικά είμαι πολύ υπέρ της ασύρματης διασύνδεσης.

Νομιζω εισαι ο ιδανικός πελάτης για αυτό που διαφημίζεται ως "The best wireless speaker in the world", καθώς συνδυάζει και ιδιαίτερα lifestyle αισθητική. Λόγω σημαντικών δυνατοτήτων στο μπάσο, μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή για σένα. ;)

Μια ακόμα πολύ πολύ πολύ αξιόλογη επιλογή είναι αυτή. Θα πρέπει να τη σκεφτείς λίαν σοβαρά. Σοβαρός ήχος, από σοβαρή εταιρία. Ουπς, παρασοβάρεψε η υπόθεση; :)

Η προταση της μπος μου είναι λίγο αδιάφορη, όπως και οι προτάσεις της μπανγκενολουφσεν.

Της γνωστής σου σονουσφαμπερ το κατασκεύασμα είναι τσιμπημένο, άστο.

Ρίξε μία ματιά και στην φοκαλ, αν δε βαργιέσαι.

Αυτά.

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι ως υλοποιησιμη την πιθανή επιλογή 2 ηχείων και 2 σαμπ, ξαναμιλάμε. ;)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.051
Σε περίπτωση που σκέφτεσαι ως υλοποιησιμη την πιθανή επιλογή 2 ηχείων και 2 σαμπ, ξαναμιλάμε
Kef ls50 wireless

IMG_0752.JPG

IMG_0753.PNG

106db max spl, 50Hz-28KHz,

Ο,τι και να λέτε, ειναι και γ@μω τα lifestyle συστηματάκια. Και με 2 sealed subs γίνεται αξιοπρεπέστατο.

Κουκλί

IMG_0754.JPG

Εγω θα έβαζα το 310 στο σαλόνι μου....και παίζουν και άριστα.
Αλλα για ρώτα και καμια γυναίκα να σου πει.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.549
Ε, πάρε το κεφ τότε! Χαχαχα

106 dB στο 1 μετρο; Απο 1 μεγάφωνο <6 ινσων; Νταξ, σώθηκες κακομοίρη! :gotcha:

8 ίντσες είναι η χρυσή τομή μεγέθους και δυνατοτήτων. ΙΜΗΟ. Αλλιώς 2 γουφερ 6-αρια, ενώ τα 2 7-αρια της γνωστής ριμπονοεταιρειας το σκίζουν

Οπως μπορεις να δεις εδώ, το μαξ ες πι ελ δεν είναι 106. ΔΕΝ.

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.051
Ε, πάρε το κεφ τότε! Χαχαχα

106 dB στο 1 μετρο; Νταξ, σώθηκες κακομοίρη! :gotcha:
Δεν σώζομαι με τα 106, και γιαυτο δεν θα τα έπαιρνα ποτέ για μένα. Για σαλόνι οικογένειας ομως θα τα έπαιρνα.

Αλλο το lifestyle, αλλο το hifi.

Αν τα θες και τα δυο, ακριβαίνει το ποντάρισμα.10000€

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.051
Για να το πω κι αλλιως, αν το ΚΗ310 έπιανε 120db θα ηταν τωρα σπίτι μου...

Αλλα αν έπιανε 120db, με τετοια ποιότητα, θα εκανε 10000€ τουλαχιστον, όχι 3500€

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Για να το πω κι αλλιως, αν το ΚΗ310 έπιανε 120db θα ηταν τωρα σπίτι μου...

Αλλα αν έπιανε 120db, με τετοια ποιότητα, θα εκανε 10000€ τουλαχιστον, όχι 3500€
120db στα 3μέτρα?

Reaction score
281
Τετραγωνικά χώρου;
Χαρακτηριστικά χώρου; (Δε μας χαλάει RT 60 αν υπαρχει)
Θέση τοποθέτησης ηχειων;
Επιθυμητή αποκριση στο φάσμα;

Παράδειγμα εμφάνισης:
Τα φαντομ τα γουστάρεις σα μουρες;
Αυτα δε τα χωνευεις σα μουρη;
Αυτά;
Αυτά;
Τα τετραγωνικα ειναι πολλα (συνολικα, ενιαιος χωρος ~55). Η "γωνιτσα" που θα ειναι περιπου το 1/3

Απο τις παραπανω 3 προτασεις, προτιμω κατι ποιο ... γλυκαναλατο στο ματι :D
[DOUBLEPOST=1481983795][/DOUBLEPOST]
Άμα τώρα αρχίσουμε να θίγουμε μια διαμόρφωση άπω πεδίου με mid-woofer τεσσερισήμισυ ιντσών σε συνδυασμό με το δυναμικό περιθώριο προσφερόμενο από 20 Watts ισχύος σε μετατροπείς χαμηλής ευαισθησίας,σε ποιο βαθμό θα χαλάσουμε τη...ζαχαρένια του αμέσως ενδιαφερομένου;:D

Χαίρομαι, που η άγνοια μου μου προσφέρει ηρεμία. Δηλαδή, δεν κατάλαβα τίποτε από τα παραπάνω :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo