JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.409
Αλλά πάνε άνετα στους 10khz.Οχι , εγώ έχω τα MD-9 , frequency range , 280-9000, εγώ τα δουλεύω 600-7500.
Αλλά πάνε άνετα στους 10khz.Οχι , εγώ έχω τα MD-9 , frequency range , 280-9000, εγώ τα δουλεύω 600-7500.
Tι πως γίνεται?πως γινεται αυτο?
Δε γίνεται... Έχει μπιμινγκ.αντε αφηνουμε τους λοβους
Εσύ σίγουρα δεν ήξερες και δε ξέρεις κι ούτε πρόκειται να μάθεις τι ήξερε ο ντοχερτης, οπότε άστονα καλύτερα.Ναι ούτε ο ντοχερτης ήξερε.
Δεν με απασχολεί αυτό, διότι το μιντ είναι απλώς ένα μεγάφωνο, όπως το τουιτερ. Το σύνολο της υλοποίησης με ενδιαφέρει να είναι σωστό, και προφανώς η ATC δικαίως χαίρει της εκτίμησής μας, και δικαίως έχει προτιμηθεί από αυτούς: (και είναι λίστα του 1998 παρακαλώ):
(Διάφοροι αδιάφοροι άσχετοι - πουθενάδες)
Dapost-Gojakla
yiannis b
Άρα, ότι και να λέμε εμείς οι πτωχοί είναι περιττό.![]()
Βαλε και τον Dapost μεσα.
Τον Gojakla εννοείς...
Βρε βαλατε την αφεντιά μου (and my peanut butter love) και δε βαλατε το yianni b?
Μπήκαν!![]()
Κοίτα, άλλοι ακούνε στο σαλόνι από τρανζιστοράκι που σκονιζεται πάνω στο ψυγείο στην κουζίνα. Δεν τίθεται θέμα...Άμα τώρα αρχίσουμε να θίγουμε μια διαμόρφωση άπω πεδίου με mid-woofer τεσσερισήμισυ ιντσών σε συνδυασμό με το δυναμικό περιθώριο προσφερόμενο από 20 Watts ισχύος σε μετατροπείς χαμηλής ευαισθησίας,σε ποιο βαθμό θα χαλάσουμε τη...ζαχαρένια του αμέσως ενδιαφερομένου;![]()
Καμία ντροπή!..λόγω ευκολίας με το bluetooth :-/ (ναι, ολίγον ντροπή ίσως)
Kef ls50 wirelessΣε περίπτωση που σκέφτεσαι ως υλοποιησιμη την πιθανή επιλογή 2 ηχείων και 2 σαμπ, ξαναμιλάμε
Δεν σώζομαι με τα 106, και γιαυτο δεν θα τα έπαιρνα ποτέ για μένα. Για σαλόνι οικογένειας ομως θα τα έπαιρνα.Ε, πάρε το κεφ τότε! Χαχαχα
106 dB στο 1 μετρο; Νταξ, σώθηκες κακομοίρη!![]()
Ο,τι να ναι γράφει ο Θωμάς:Οπως μπορεις να δεις εδώ, το μαξ ες πι ελ δεν είναι 106. ΔΕΝ.
120db στα 3μέτρα?Για να το πω κι αλλιως, αν το ΚΗ310 έπιανε 120db θα ηταν τωρα σπίτι μου...
Αλλα αν έπιανε 120db, με τετοια ποιότητα, θα εκανε 10000€ τουλαχιστον, όχι 3500€
Ε, όχι και στα 3m!120db στα 3μέτρα?
Τα τετραγωνικα ειναι πολλα (συνολικα, ενιαιος χωρος ~55). Η "γωνιτσα" που θα ειναι περιπου το 1/3
Άμα τώρα αρχίσουμε να θίγουμε μια διαμόρφωση άπω πεδίου με mid-woofer τεσσερισήμισυ ιντσών σε συνδυασμό με το δυναμικό περιθώριο προσφερόμενο από 20 Watts ισχύος σε μετατροπείς χαμηλής ευαισθησίας,σε ποιο βαθμό θα χαλάσουμε τη...ζαχαρένια του αμέσως ενδιαφερομένου;![]()
Α λεω και εγω......Ε, όχι και στα 3m!