- Reaction score
- 83.196
ρε τους αλήτες..Σικέ ειναι για να ανεβαίνουν τα χιτς
ρε τους αλήτες..Σικέ ειναι για να ανεβαίνουν τα χιτς
Τα soft ταινιάκια με τις αεροg@μίες ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ να φέρουν τον ΤΙΤΛΟ του πορνό.Ξέρω..ξέρω...σαν την Εμμανουέλα δεν έχει![]()
![]()
Γι'αυτό και κάνεις λάθος, ασχέτως του πόσο επιμένεις.Επιμένω. Και χωρίς να ξέρω τα τεχνικά,..
Τίποτα, αστο.Δορυφορους και 2 σαμπ, θα ηθελα να τον αποφυγω (τουλαχιστον με την εικονα που εχω στο μυαλο μου αυτη την στιγμη.
Τι εχεις κατα νου?
Γιάννη, με είδες εμένα πώς 'ξηγήθηκα:
Κανόνισε ακρόαση με τους συνήθεις υπόπτους (αβγδ, S, ΜΗ, και δε συμμαζεύεται), και θα σου φέρω 1 κιλό από τον καλύτερο παστουρμά της Αθήνας, να φας παστουρμαδοπιτάκια μέχρι τελικής πτώσεως.
Στα μεγαλα η ATC (νομιζω απο το 100-150 και πανω) φοραει αλλο μιντ (το S) που ειναι πιο ευαισθητο, νομιζω 94 ντιμπιΟ τεχνικός περιορισμός μέγιστης στάθμης στο 310 (σε χρήση με σαμπ) έρχεται από το μιντ, το οποίο έχει ευαισθησία 91 και προδιαγράφεται ως μεγάφωνο για μέγιστη συνεχή ισχύ 75 βατ, άρα μέγιστα SPL ~110 (προφανώς όχι στιγμιαία).
Μη σκας, κι αυτο εχει το ιδιο 1 μιντ, κι ενισχυτη μολις 200 βατ στο μιντ, δηλαδή περί τα 4 dB περισσοτερο κερδος απο το 310. Χεστηκε η φατμέ. Τα 120 SPL που βγάζει, είναι με πονηρό κροσάρισμα και κυρίως από τα τέρατα τα γουφερ, που δεν είναι γουφεροκλανιές των 5-6 ιντσών. Εκεί είναι ο πόνος.![]()
Χμ, αυτή η λεπτομέρεια ίσως να εξηγεί ένα 3-αρι ντιμπι που μου έλλειπε. Θενκς για τη διευκρίνιση, δε το'ξερα!Στα μεγαλα η ATC (νομιζω απο το 100-150 και πανω) φοραει αλλο μιντ (το S) που ειναι πιο ευαισθητο, νομιζω 94 ντιμπι
Eνεργοπαθητικά.... aka αλλ@ξοκ0λιές...Εγώ μπερδεύτηκα...Για ενεργά ή για παθητικά μιλάτε τώρα?![]()
Άσχετε...Θενκς για τη διευκρίνιση, δε το'ξερα!![]()
Ειπαμε..........ασχετος ο ανθρωποςΚαι που να σου πω και το άλλο.
Το mid των kh310 ΔΕΝ ειναι atc.
Όλα τα ATC, ενεργά και παθητικά από το SCM50 και πάνω, φορούν το SM75-150S.Στα μεγαλα η ATC (νομιζω απο το 100-150 και πανω) φοραει αλλο μιντ (το S) που ειναι πιο ευαισθητο, νομιζω 94 ντιμπι
http://atcloudspeakers.co.uk/hi-fi/loudspeakers/classic-series/scm50/The monitors’ ability to reproduce music and speech with phenomenal accuracy, transparency and dynamics lies mainly in the SM75-150S soft dome midrange driver.
Το S δεν το πουλάνε σε ΚΑΝΕΝΑΝ.Είναι κι όμορφο το 3-ιντσο, ε; (Με 400€ στο σπίτι σας)
![]()
Τα Klein and Hummel με το ATC μιντ.
Θυμάμαι το Proac 4 με 2 ATC μιντ, ενώ το Proac 5 με 2 7-ιντσα Scanspeak μιντ, αλλαγή πλεύσης.
Κορυφαιο και το JM Lab μιντ στο Mezzo utopia και στο Utopia. Όπως και το μιντ της Scanning στο Sonus Faber Extrema, με ενα ιδιαίτερο πηνίο που αντέχει εως 2 κιλοβατ, αν έχεις το θεό σου δηλαδή..
Και το γκριμ, χωρίς μιντ, κορυφαίο επίσης! Και το κιι βεβαίως βεβαίως.![]()
Κρύβε λόγια εσύ σουπχιά.Και που να σου πω και το άλλο.
Το mid των kh310 ΔΕΝ ειναι atc.
Οπως λεμε ειναι αλλος ο vlassis και αλλος ο vlassis-s. Ο δεύτερος ειναι exclusive.