- Reaction score
- 76.843
Ίσως να χρησιμοποιούν φτηνιάρικα components στα ενεργά ATC.Κώστα, εγώ δεν τις άκουσα - αν το "άκουσα" σημαίνει για σένα κάτι.
Ίσως να χρησιμοποιούν φτηνιάρικα components στα ενεργά ATC.Κώστα, εγώ δεν τις άκουσα - αν το "άκουσα" σημαίνει για σένα κάτι.
Χρησιμοποιούν FET στα τελικά στάδια, -not my cup of tea - και αυτό ακούγεται.Ίσως να χρησιμοποιούν φτηνιάρικα components στα ενεργά ATC.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bridged_and_paralleled_amplifiersΆμα ξεφύγεις στα 4 modules, κάνε ενεργά τα κρος, να τελειώνουμε μια και καλή.
Επίσης αν βάλεις ενισχυτές παράλληλα, (αν γίνεται), δεν αυξάνεις την ισχύ, γιατί για να αυξήσεις την ισχύ στην περίπτωσή μας, θέλεις μεγαλύτερη τάση (V) και όχι ρεύμα (I). P=(V^2) / R (H αντίσταση R είναι δεδομένη στα ηχεία μας) . Άρα θέλεις modules σε σειρά.
Η διπλο-ενίσχυση τέλος, δεν είναι πολύ αποτελεσματική, το μεγαλύτερο μέρος της ισχύος (πάνω από 3/4), το τραβάει ο κλάδος των χαμηλών...
Ίσως να χρησιμοποιούν φτηνιάρικα components στα ενεργά ATC.
Τώρα μου ήρθε, τα ενεργά 50ρια είναι σαν τουρμπάτο δίλιτρο με ροπή από χαμηλά, τα δικά μου τα έχω κάνει να μοιάζουν με VTEC. Αν και όσοι με εννοείτε.Χρησιμοποιούν FET στα τελικά στάδια, -not my cup of tea - και αυτό ακούγεται.
Ωχ, ποιος τους μαζεύει τώρα...
Σε είχα και για βετεράνο σε αυτά τα θέματα...η αίσθηση μετράει βρε, και στα αυτοκίνητα. Που είστε όλοι με ένα .pdf δυναμομέτρησης στο χέρι...Ο παραλληλισμός θα ίσχυε αν παίζοντας πολύ δυνατά ήταν καλύτερα τα παθητικά, αλλά δεν είναι.
Θα κάνει μπαμ από μακριά.Όχι σα τη μικροδιαφορά που άκουσες από αλλαγή ενός υλικού στο παθητικό κροσοβερ. Μιλάμε για τραγικές διαφορές.
My mama never told me how to cook, that's why I am so skinny...Είναι πολλά τα project Yiannis_B
Οσο πιο rigid γινεται αν τα ηχεια εχουν ρυθμιση soffit ή παιζει μονιμο eq. Leaky οπως στη φωτο αν τα ηχεια δεν εχουν ρυθμιση.Δεν θα έπρεπε να μην εξέχουν καθόλου? link?
Γενικά, για δώστε τα φώτα σας για τον εντοχισμό, το σκέφτομαι σοβαρά. Πόσο rigid -μη εύκαμπτη πρέπει να είναι η κατασκευή? Εγώ που μένω στο ενοίκιο, μπορώ να το κάνω, και να αποκαταστήσω σχετικά εύκολα μετά, την κατασκευή?
Θα εντοιχίσω και την μπαλκονόπορτα από πίσω, αλλά δεν γ@μιέται?
Επειδή ήμουν με το κινητό πρίν... αν βάλεις δύο ενισχυτές παράλληλα τότε...Επίσης αν βάλεις ενισχυτές παράλληλα, (αν γίνεται), δεν αυξάνεις την ισχύ, γιατί για να αυξήσεις την ισχύ στην περίπτωσή μας, θέλεις μεγαλύτερη τάση (V) και όχι ρεύμα (I). P=(V^2) / R (H αντίσταση R είναι δεδομένη στα ηχεία μας) . Άρα θέλεις modules σε σειρά.
Η διπλο-ενίσχυση τέλος, δεν είναι πολύ αποτελεσματική, το μεγαλύτερο μέρος της ισχύος (πάνω από 3/4), το τραβάει ο κλάδος των χαμηλών...