Project ''Projectορας''

gonis

Luger
Reaction score
12.064
Αυτο που έχω αντιληφθεί απο την μικρή ενασχόληση ειναι οτι όλοι περιμένετε με αγωνία να δώσει iso ο Κεφαλας8-)
γατακια:)

Reaction score
1.469
βρε συ ακομα δεν εχεις καταλαβει !!

τα marantz - denon μπορουν να παιξουν αυτα τα ηχεια

τα ακριβα μηχανακια μπορουν ολα δλδ και αυτα

οκ
επειδη ειπε ο ανθρωπος πως θελει να προσθεσει κι αλλα ηχεια για αυτο

melina

Cargo 200
Reaction score
42.925
οκ
επειδη ειπε ο ανθρωπος πως θελει να προσθεσει κι αλλα ηχεια για αυτο
Η μόνη προσθήκη που μπορεί να γίνει είναι ένα ακόμα ηχείο πάνω από τη θέση ακρόασης το οποίο θα έχει χρήση στο auro3d μόνο ως Top Layer (ή voice of god όπως το λένε). Και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα, αν γίνει, γιατί έχω ήδη ένα ηχείο installation που δεν έχει μπει ψηλά και αν και εφόσον πάρω άλλο ηχείο για κεντρικό τότε αυτό μπορεί να πάει πάνω.

Reaction score
104
Καταλήγω οτι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές που να είναι ακουστές σε ταινίες. Ίσως χρειάζονται κλιπς με συγκεκριμένα στοιχεία που να αναδεικνύουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κάθε συστήματος.
Αν έπρεπε να δώσω ένα κλικ παραπάνω σε κάποιο αυτό θα ήταν το auro3d και δυο κλικ στο auro 2d!!!
Για το παραπάνω κλικ του auro3d ίσως να ευθύνεται τελικά και το στήσιμο των ηχείων που είναι πιο κοντά στις δικές του προδιαγραφές.
Επίσης οταν τα πίσω πάνω ηχεία τα δηλώσω surround height όπως τα προτιμά το auro τοτε δεν τα παίζει το Dolby atmos.
Όποτε αναγκαστικά rear height για να παίζουν με όλα τα φορματ.

Γενικά το συμπέρασμα είναι οτι με 3d ήχο είναι καλύτερα από 2d σε οποιοδήποτε φορματ και αν είναι να χρησιμοποιήσεις upmixer σε μη native 3d sound stream τοτε καλύτερα είναι με το auro3d.
Μόλις έκανα κι εγώ μερικές δοκιμές και θα συμφωνήσω μαζί σου.Δεν παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά.
Το δικό μου setup είναι με 4 χωνευτά οροφής που είναι πιό μακρυά από το auro 3d layout οπότε ή το αλλάζω ή μένω με atmos/dts-x.Θα το σκεφτώ γιατί πριν λίγο καιρο το τελείωσα...ψάχνοντας γιά το αν μπορούν να συνδυαστούν auro με atmos βρήκα αυτό http://www.stormaudio.com/media/whi...s_setup_20160219__067913000_1113_11082016.pdf
Επίσης να συμπληρώσω ότι με υλικό dts-x δεν δουλευει καθόλου το auro-3d, ενώ με υλικό atmos το γυρνάει σε dolby-truehd.

Reaction score
15.543
Η μόνη προσθήκη που μπορεί να γίνει είναι ένα ακόμα ηχείο πάνω από τη θέση ακρόασης το οποίο θα έχει χρήση στο auro3d μόνο ως Top Layer (ή voice of god όπως το λένε). Και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα, αν γίνει, γιατί έχω ήδη ένα ηχείο installation που δεν έχει μπει ψηλά και αν και εφόσον πάρω άλλο ηχείο για κεντρικό τότε αυτό μπορεί να πάει πάνω.
θα παρεις ...θα παρεις :D

melina

Cargo 200
Reaction score
42.925
Καλημέρα.
Τι, δεν τοποθετήθηκε το ηχείο ακόμα:o; τι έκανες όλο το βράδυ;
Καλημέρα!
Α, δεν φταίω εγώ, κάποιος :rolleyes: δεν μου 'φτιάξε καλώδιο γιατί έπαιζε με αλλά παιζακια:roflmao:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.062
Καλημέρα!
Α, δεν φταίω εγώ, κάποιος :rolleyes: δεν μου 'φτιάξε καλώδιο γιατί έπαιζε με αλλά παιζακια:roflmao:
Μία σου και μία μου :fuckyou:

Τι καλώδιο; παθητικό δεν ειναι το ηχείο; δεν εχεις στοκ;

Δικαιολογίες

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.597
Members