Ενεργά ηχεία

melina

Cargo 200
Reaction score
43.399
οταν χαλάνε αυτά όμως χαλάνε άτσαλα, μια κλειδώνει και μια όχι το ρελέ και μέχρι να καταλάβεις ότι φταίει το πολύπριζο σε έχει πιάσει τρέλα.

Το πιο πάνω τηλεχειριζόμενο το χρησιμοποιούσα.
Μειονέκτημα: Δεν έπιανε πάντα με το πρώτο κλικ, είτε έπρεπε να το κρατήσεις πατημένο είτε να το κάνεις πολλές φορές μέχρι να πιάσει.
Πλεονέκτημα: Δεν πατιέται εύκολα/τυχαία το πλήκτρο και έτσι δεν έχεις ανεπιθύμητα άνοιξε-κλείσε.

Τώρα έχω αυτό
+: ένα κλικ και ανοίγουν-κλείνουν όλα μαζί ή κάθε μία πρίζα ξεχωριστά
-: το κλικ του είναι πολύ εύκολο, αν δεν προσέξεις και το αφήσεις δίπλα σε άλλα remotes μέσα σε κανά κουτί ή μεγάλη τσέπη πολυθρόνας την ώρα που ψαχουλεύεις για κάποιο άλλο remote αν δεν προσέξεις θα γίνει άθελα σσου κλκ και κάτι θα ανοίξει-κλείσει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.951
οταν χαλάνε αυτά όμως χαλάνε άτσαλα, μια κλειδώνει και μια όχι το ρελέ και μέχρι να καταλάβεις ότι φταίει το πολύπριζο σε έχει πιάσει τρέλα.
Έχω 2 που δουλεύουν σχεδόν τρία χρόνια κάθε μέρα. :idk:
Απο 'σένα τα έμαθα, πιό πριν είχα Belkin.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.399
Έχω 2 που δουλεύουν σχεδόν τρία χρόνια κάθε μέρα. :idk:
Απο 'σένα τα έμαθα, πιό πριν είχα Belkin.

Είσαι τυχερούλης ή εγώ είμαι γκαντέμης.
Οταν δουλεύουν είναι η καλύτερη λύση. Εμένα μου την έσπασαν και τα έστειλα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.365
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Neumann ανήκει στην sennheiser...

Ε και?

Οτι καλύτερο στούς από πάνω.
Οτι δουλεύουν δουλεύουν. ;Αμα χαλάσουν τα στέλνεις και παίρνεις άλλα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.365
Και τα δύο. Αρχικά πάρε τα hypex, και μετά πάρε και τα dynaudio. Θα τα βάζεις να παίζουν ταυτόχρονα να γουστάρεις και να βγάζεις τρελές στάθμες.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.751
Και τα δύο. Αρχικά πάρε τα hypex, και μετά πάρε και τα dynaudio. Θα τα βάζεις να παίζουν ταυτόχρονα να γουστάρεις και να βγάζεις τρελές στάθμες.
τα κοριτσια για το παρτυ θα τα φερεις εσυ? :hi:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.595

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.595
μου αρεσουν τααα atccccccccc μουυυυ τα παθητικα μουυυυ δεν θελω να τα διωξωωωωωωωωωωωωωω
Τότε κράτα τα! ;)
Μια χαρά ηχεία είναι, και πάντα θα υπάρχουν καλύτερα. :)
Αν ρωτάς όμως ποιο είναι καλύτερο, εγώ απαντώ. :p

Reaction score
11.433
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να γράψω εντυπώσεις από τα JBL 305.
Τα ηχεία είναι άριστα. Τα ακούω από τα 50-60 εκατοστά. Η οπή του bass reflex απέχει 15 εκατοστά από τον πίσω τοίχο, δεν ξέρω αν είναι και πολύ καλό αυτό.
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την αγορά αυτή.

Reaction score
926
μου αρεσουν τααα atccccccccc μουυυυ τα παθητικα μουυυυ δεν θελω να τα διωξωωωωωωωωωωωωωω
Αχ. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Μ' αρέσει το αποτέλεσμα από τα atc μου. Αυτή η ομοιογένεια που βγάζουν στον ήχο τους είναι άλλο πράμα. Τα ακούω κι αγκαλιά κιόλας (80% στο 1,2 - 1,5 μέτρο, 20% στα 2 - 2,30 μέτρα) αλλά και πάλι τα 100 βατ που τους ρίχνω μου ακούγονται λίγα κυρίως σε συμφωνική μουσική.
Είναι φυσιολογικό; Μήπως είμαι κουφάλογο;

Τα Lyd 48 τι τιμή έχουν; Τουλάχιστον είναι και εμφανίσιμα.
Για το δικό μου μπάτζετ βέβαια, το μάξιμουμ είναι τα...Lyd 8 (1400 ευρώ το ζεύγος). Για κάτι μεγαλύτερο, μόνο μετά από χρόνια, όταν κι αν φτιάξω τον χώρο που θα μπουν...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.280
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.