- Reaction score
- 25.712
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ...(ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ EASYRIDER-ΒΓΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ 3 ΕΠΕΙΤΑ).
Εδώ άκουγα κάτι νέους ήχους, που δυστυχώς δε τους είχα ξανακουσει, από μία εξαιρετική σύνθεση του φίλου μου του Moby, την οποία έχω ακούσει μερικές χιλιάδες φορές. Τελικά για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά..
View attachment 69670
Φανταστείτε πως ακούγεται το σύστημα του ear..... όταν στον goni ακούει "νέους" ήχους... Εγώ μετά από αυτή την δήλωση δεν πάω Θεσ/κη... Βλάση όσο και να με παρακαλάς εγώ δεν... Καλά να περάσετε!Εδώ άκουγα κάτι νέους ήχους, που δυστυχώς δε τους είχα ξανακουσει, από μία εξαιρετική σύνθεση του φίλου μου του Moby, την οποία έχω ακούσει μερικές χιλιάδες φορές.
Και πολύ καλά έκανες. Τα έχουμε ξαναπεί. Το 2017 το μονο που πρεπει να στριφογυρίζει σε ενα σπιτι ειναι το πλυντήριο ρούχων και ο φούρνος μικροκυμάτωνΜόλις πέταξα αυτό από το παράθυρο:
Οπότε βρήκα ευκαιρία τώρα που κατέβηκε ο γκονης κάτω στο πεζοδρόμιο να μαζέψει την κατάσταση, να στραβωσω την ακίδα από το άλλο πικάπ, εκείνη τη γκουμουτσα... Μισό.. επανέρχομαι..
DislikeΚαι πολύ καλά έκανες. Τα έχουμε ξαναπεί. Το 2017 το μονο που πρεπει να στριφογυρίζει σε ενα σπιτι ειναι το πλυντήριο ρούχων και ο φούρνος μικροκυμάτων
Dislike
Αίσχος (για τον φούρνο μικροκυμάτων-καταστρέφει τις γεύσεις)
Πέτρο ειναι τοσο καλα αυτα τα μικρά που πήρες προχθές και δεν σε αφήνουν να φυγεις? ειλικρινα ρωτάω.Κάνει ακροάσεις για να γουστάρει τη μουσική, όπως κάνω τις τελευταίες 2 ώρες κι εγώ! (Και πρέπει να ετοιμαστώ να φύγω σε λίγο, είμαι καλεσμένος, αλλά άντε να κλείσω τα ενεργά...)
Μπραβο, ευχαριστώ αντε φευγα μην σε κρατάνε και αυριο μερα ειναι!!!Ναι τα μπο@ρδέλα!
Με δάγκωσε ο φίδουκλας και ήθελα τετραπλή δόση "φάρμακο" (και τριπλή δοση "Αρίστο"), τι να κάνω;Ξέμεινα απο μπλακ
Το ήπιε όλο ο Ζαπαντης χθες