Dayton UM-18 καμπίνα brainstorming

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Θα πρέπει να νοικιάσω γερανάκι μου φαίνεται:party:

κάτι ψιλά καλλωπιστικά φάλτσα έμειναν και να κολληθεί η δεύτερη μπάφλα και είμαστε οκ:party:
IMG_0512.JPG
IMG_0513.JPG
IMG_0514.JPG
IMG_0516.JPG

Υ.Γ. να ξέρετε ότι τα σχέδια του sub και οι διαστάσεις που υπάρχουν στα χαρτιά έχουν απόκλιση 1.5 -2+ χιλιοστά
σε πάρα πολλά μέρη και καλό είναι οι επίδοξοι diyάδες να το πάνε στον μάστορα για επιτόπια μέτρηση:thumbsup:

Reaction score
1.153
Θα πρέπει να νοικιάσω γερανάκι μου φαίνεται:party:

κάτι ψιλά καλλωπιστικά φάλτσα έμειναν και να κολληθεί η δεύτερη μπάφλα και είμαστε οκ:party: View attachment 69919 View attachment 69920 View attachment 69921 View attachment 69922

Υ.Γ. να ξέρετε ότι τα σχέδια του sub και οι διαστάσεις που υπάρχουν στα χαρτιά έχουν απόκλιση 1.5 -2+ χιλιοστά
σε πάρα πολλά μέρη και καλό είναι οι επίδοξοι diyάδες να το πάνε στον μάστορα για επιτόπια μέτρηση:thumbsup:
Ελπιζω οι φωτο να δειχνουν dry test fit και οχι κολλημενη την καμπινα

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Ελπιζω οι φωτο να δειχνουν dry test fit και οχι κολλημενη την καμπινα
ναι βρε αγγλοσάξονα...ντράι είναι...:p:D
εδώ σου έβγαλα αποκλίσεις χιλιοστών στα σχέδια...το κουτί έτσι θα το άφηνα?:whistling::roflmao::roflmao:

Reaction score
4.327
Cnc rules.... Τελικά οι διαστάσεις ήταν σωστές; ( Γιατί τα 'χα κοπανήσει όταν το σχεδίαζα... :p) Χάρη πριν κολληθεί πάρτο το γούφερ παραμάσχαλα χαχαχ και μέτρημα τα πάντα που θα κάτσει σε σχέση με το εμπρός bracing κ.λ.π. Μπισκότα θα μπούνε;

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Cnc rules.... Τελικά οι διαστάσεις ήταν σωστές; ( Γιατί τα 'χα κοπανήσει όταν το σχεδίαζα... :p) Χάρη πριν κολληθεί πάρτο το γούφερ παραμάσχαλα χαχαχ και μέτρημα τα πάντα που θα κάτσει σε σχέση με το εμπρός bracing κ.λ.π. Μπισκότα θα μπούνε;
Γι'αυτό μας ξέφυγε στο κόλλημα?!:p:D

όλα θα μπουν:party:...το γούφερ το πήρα σήμερα παραμάσχαλα για μέτρηση γι'αυτό τόνισα πιο πάνω σχετικά με τις λάθος διαστάσεις που δίνει η Dayton στο pdf του sub...το μόνο σωστό ήταν οι τρύπες στη στεφάνη :o

το μόνο που δεν βρήκαμε ακόμα είναι μεταλλικά ούπα + και έφαγα και ένα άκυρο από την plasti dip στη Σαλόνικα...δεν είχε το χρώμα που ήθελα...αρχές Μάρτη μου είπαν:(

Reaction score
4.327
E πες το φιλαράκι σου να του ρίξει 2-3 χέρια :p μαύρο ματ και όταν βρεις το plasti το περνάς από πάνω
Μεταλλικές ούπες online από δω ή εδώ ανάλογα τι θες να βάλεις

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
E πες το φιλαράκι σου να του ρίξει 2-3 χέρια :p μαύρο ματ και όταν βρεις το plasti το περνάς από πάνω
Μεταλλικές ούπες online από δω ή εδώ ανάλογα τι θες να βάλεις

Η καμπίνα Γιώργο θα γυαλιστεί απλά για να μην υπάρχουν ατέλειες...δεν θέλω να τη βάψω έστω και πρόχειρα...θα δοκιμάσω κατευθείαν dip
οι τρύπες που έγιναν είναι 8άρες...τι μήκος να κάτσω να βρω? 7 εκατοστών...

Reaction score
4.327
Αφού λιγότερο από 5 εκατοστά θα είναι το μήκος (2 μπροστινές μπάφλες) γιατί εσύ να βάλεις τόσο μακρυά;

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Αφού λιγότερο από 5 εκατοστά θα είναι το μήκος (2 μπροστινές μπάφλες) γιατί εσύ να βάλεις τόσο μακρυά;
Μην είναι τσίμα τσίμα η 6άρα...βόηθα καλέ!τι να πάρω?έχουν όλα τα ίδια πάσα?
και δεν φαίνεται και το κεφάλι της βίδας καλά...δεν πρέπει να είναι πολύ χοντρό

Υ.Γ.το ΠΡΏΤΟ site που μου έστειλες .εχει 1000άδες:o:D:D

Reaction score
4.327
Re συ δεν έχω ξαναματαδεί τέτοια πράματα του διαβόλου.... :p Καλύτερα ρώτα τον φίλο σου

Για μήκος έλεγα όχι διάμετρο...

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Re συ δεν έχω ξαναματαδεί τέτοια πράματα του διαβόλου.... :p Καλύτερα ρώτα τον φίλο σου

Για μήκος έλεγα όχι διάμετρο...
Και εγώ για μήκος λέω καλέ...τα πιαμε και συνεννόηση μηδέν..:laugh::roflmao::roflmao: άντε γεια μας:D

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Μην κολλησεις τη μπαφλα στην καμπινα,τα "μεταλλικα ουπα" (lol),μπαινουν απο πισω.
Γιατί καλέ? μια χαρά έχεις χώρο για να τα βάλουμε μετά τα μεταλλικά ψιψιψίνια(ακούς εκεί lol)...δεν υπάρχει πρόβλημα...νιώθεις σαν να μπαίνεις σε πλυντήριο:p:D:D

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Εντυπώσεις σε λίγο...

ερώτηση...υπάρχει κανένα κόλπο να βγάλω το woofer από την καμπίνα?Δεν βγαίνει με τίποτα!
Να το ξεβιδώσω και να το βάλω να παίξει μήπως και το ξεράσει?
[DOUBLEPOST=1487012105][/DOUBLEPOST]
Τι ρε έκανε μπουμ; :p

Άσε Γιώργο...τα έχω παίξει...έβαλα κάποιες σκηνές από Gunman και Master & commander και τα είδα όλα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon