Νέος δίσκος-τεστ από την Ortofon.

Reaction score
715

Reaction score
330
Φυσική 1ης λυκείου αν θυμάμαι σωστά.
Εξαρτάται πως το μελετά κανείς . Σε ένα σώμα για να δικαιολογίσης κυκλική κίνηση ώς εξωτερικός παρατηρητής δέχεσαι ότι υπάρχει κεντρομόλος . Αν βάλεις το σύστημα αναφοράς στο σώμα τότε το σώμα " αισθάνεται " τη φυγόκεντρο . Τώρα η κεφαλή κάνει κυκλική ; Όχι άν όμως πάς το σύστημα αναφοράς στο πλατό μπορείς να δείς τη κεφαλή να κάνει κυκλική . Πάντως για να μη το ζαλίζουμε απόλυτη ρύθμιση δεν υπάρχει απλά προσπαθεί κανείς για το καλύτερο ( λόγω κατασκευαστικών ορίων και τρόπου λειτουργίας ) . Να σου βάλω και ένα μικρό προβληματισμό : Σκέψου ένα αμάξι που για ένα μήνα κάνει κυκλική κίνηση συνεχώς προς τα δεξιά ( 24Χ30=720 ώρες ) - όταν θα σταματίσει και ελέξεις τα λάστιχα θα είναι φαγωμένα ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές ; Πάντως ευτυχώς υπάρχει η τριβή γιατί δεν θα ακούγαμε τίποτα ( το θέμα είναι πόση - και αυτό μπορεί να είναι αντικείμενο μιας καλής ρύθμισης ) . Και επειδή ήσουν και καλός μαθητής στην Α λυκείου σου βάζω 20 !!!!!

Last edited:

Reaction score
715
Εξαρτάται πως το μελετά κανείς . Σε ένα σώμα για να δικαιολογίσης κυκλική κίνηση ώς εξωτερικός παρατηρητής δέχεσαι ότι υπάρχει κεντρομόλος . Αν βάλεις το σύστημα αναφοράς στο σώμα τότε το σώμα " αισθάνεται " τη φυγόκεντρο . Τώρα η κεφαλή κάνει κυκλική ; Όχι άν όμως πάς το σύστημα αναφοράς στο πλατό μπορείς να δείς τη κεφαλή να κάνει κυκλική . Πάντως για να μη το ζαλίζουμε απόλυτη ρύθμιση δεν υπάρχει απλά προσπαθεί κανείς για το καλύτερο ( λόγω κατασκευαστικών ορίων και τρόπου λειτουργίας ) . Να σου βάλω και ένα μικρό προβληματισμό : Σκέψου ένα αμάξι που για ένα μήνα κάνει κυκλική κίνηση συνεχώς προς τα δεξιά ( 24Χ30=720 ώρες ) - όταν θα σταματίσει και ελέξεις τα λάστιχα θα είναι φαγωμένα ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές ; Πάντως ευτυχώς υπάρχει η τριβή γιατί δεν θα ακούγαμε τίποτα ( το θέμα είναι πόση - και αυτό μπορεί να είναι αντικείμενο μιας καλής ρύθμισεις ) . Και επειδή είσουν και καλός μαθητής στην Α λυκείου σου βάζω 20 !!!!!
χαχαχα Ευχαριστώ!

Reaction score
330
Τι εννοείς;
Η τριβή είναι πανταχού παρών ( όπως και ο θόρυβος - διαoλάκι του Maxwell .... ) . Το απλούστερο όλων : αν δεν υπήρχε ούτε το Ηeadshell δεν θα μπορούσαμε να σηκώσουμε και να το πάμε εκεί που θέλαμε ....... Το τεχνικό επί της βελόνας νομίζω ότι έχει αναλυθεί πολλαπλώς και συνεχώς ανακυκλώνουμε .

Το αποπάνω βίντεο τα λέει όλα !!!!!!!

Reaction score
871
ανώτερα μαθηματικά, πολύ θεωρία και ακόμα πιο πολύ ανούσια παρλάτα.. και εξυπνάδες.. φυσική 1ης Λυκείου.. και όλα αυτά για να ρυθμιστούν τα πικάπ του μέσου όρου των 200 ευρώ που διαθέτουν οι περισσότεροι από τους λαλούντες.. ο άλλος γράφει στο profile ότι το πικάπ του δεν έχει ρύθμιση anti-skating!! Αθάνατη Πίτσα.. '...κι έχω το φως ν' ανάβει.. για να δεις πως δεν κοιμάμαι.. κι όμως.........'

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Η τριβή είναι πανταχού παρούσα.. όχι παρών..

Last edited:

Reaction score
330
ανώτερα μαθηματικά, πολύ θεωρία και ακόμα πιο πολύ ανούσια παρλάτα.. και εξυπνάδες.. φυσική 1ης Λυκείου.. και όλα αυτά για να ρυθμιστούν τα πικάπ του μέσου όρου των 200 ευρώ που διαθέτουν οι περισσότεροι από τους λαλούντες.. ο άλλος γράφει στο profile ότι το πικάπ του δεν έχει ρύθμιση anti-skating!! Αθάνατη Πίτσα.. '...κι έχω το φως ν' ανάβει.. για να δεις πως δεν κοιμάμαι.. κι όμως.........'

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Η τριβή είναι πανταχού παρούσα.. όχι παρών..

Μπα απλά μαθηματικά , ελάχιστη θεωρία , μονόλογος ( παρλάτα ) σε λογικά πλαίσια και εξυπνάδες στις βασικότερες αρχές της φυσικής ( πράγματι τις έχει η φυσική Α Λυκείου ) που διέπουν όμως τις αρχές λειτουργίας και των πικάπ ( ανεξαρτήτου κόστους – το για τους λαλούντες λίγο υπερβολικό έως αυθαίρετο …. ) . Το άκρως ενδιαφέρον είναι η πίτσα ( με μικρό όχι κεφαλαίο – ίσως με μπύρα – αλλά είναι θέμα επιλογής στις αυθεντίες …..) . Όσο για την τριβή πράγματι είναι < παρούσα – όπως όλα τα θηλυκά > αλλά ακολουθούσε και ο θόρυβος οπότε κέρδισε …….. ο διαβολάκος .

Last edited:

Reaction score
715
Μπα απλά μαθηματικά , ελάχιστη θεωρία , μονόλογος ( παρλάτα ) σε λογικά πλαίσια και εξυπνάδες στις βασικότερες αρχές της φυσικής ( πράγματι τις έχει η φυσική Α Λυκείου ) που διέπουν όμως τις αρχές λειτουργίας και των πικάπ ( ανεξαρτήτου κόστους – για τους λαλούντες λίγο υπερβολικό έως αυθαίρετο …. ) . Το άκρως ενδιαφέρον είναι η πίτσα ( με μικρό όχι κεφαλαίο – ίσως με μπύρα – αλλά είναι θέμα επιλογής στις αυθεντίες …..) . Όσο για την τριβή πράγματι είναι < παρούσα – όπως όλα τα θηλυκά > αλλά ακολουθούσε και ο θόρυβος οπότε οπότε κέρδισε …….. ο διαβολάκος .
lol
Είμαι πεπεισμένος πλέον πως έχεις Αριστοφανικό χιούμορ!

Reaction score
330
Είμαι πεπεισμένος πλέον πως έχεις Αριστοφανικό χιούμορ!
E ΝΑΙ πάντα ο Αριστοφάνης είχε τη τάση να τα βλέπει όλα με τη γνωστή του ματιά που ήταν και αρκετά καυστική . Τέλος πάντων για να μην αδικήσω και τη Πίτσα με κεφαλαίο ( αν και έχω όντως μια προτίμηση στη πίτσα ) και επειδή όλα είναι δρόμος σε αυτή τη ζωή θα προτιμήσω Μαίρη Μαράντη για να μη πάρω φόρα !!!!!

Reaction score
2.248
Σε μένα (mk5 αλλά χωρίς σημασία) δεν ισχύει αυτή τη στιγμή, και υπό τις παρούσες συνθήκες.
Στα 3 γρ θέλει το αντισκειτινγκ στο 4, αλλιώς τραβάει προς τα μέσα.

Πιθανώς όμως να φταίει κάτι άλλο που έχω κάνει, αλλά βαρέθηκα να το τσεκαρω, οπότε το άνωθεν είναι ίσως δικό μου σφάλμα.
Αφού στα 3gr σε επίπεδο δίσκο βάζεις στο 4 το antiscating, σημαίνει ότι είτε το ελατηριάκι παραδίδει πνεύμα ή έχεις περισσότερο overhang.:p

Reaction score
2.248
Βέβαια παίζει εάν έχεις ρυθμίσει τη VTF μόνο με την κλίμακα στο βραχίονα (αντί για ζυγαριά) και συγχρόνως να έχεις και παραπάνω υπερκρέμαση να έχεις πραγματική VTF 4gr αντί 3gr που νομίζεις :D

Reaction score
715
E ΝΑΙ πάντα ο Αριστοφάνης είχε τη τάση να τα βλέπει όλα με τη γνωστή του ματιά που ήταν και αρκετά καυστική . Τέλος πάντων για να μην αδικήσω και τη Πίτσα με κεφαλαίο ( αν και έχω όντως μια προτίμηση στη πίτσα ) και επειδή όλα είναι δρόμος σε αυτή τη ζωή θα προτιμήσω Μαίρη Μαράντη για να μη πάρω φόρα !!!!!
Εις υγειαν λοιπόν αγαπητέ της πλατωνικής αγάπης προς την απόλαυση των αγαθών της καλοπέρασης!
(ελπίζω να έχεις καλό πετρέλαιο)

Reaction score
1.752
Πολυ υφακι, και πεσιμο στον "ασχετιλα"
Γιατι θα πρεπει καποιος για να ανοιξει ενα νημα, να περασει απο εξετασεις εφ' ολης της υλης?
Μηπως δεν ειχε καλες προθεσεις?
Μηπως εδωσε λαθος οδηγιες?

Μηπως ειναι απο κατι αλλο? (κυρα-Ολγα Πατρα 1981)

Να κανουμε ενα break στην εγωπαθεια. Δεν εχουμε να αποδειξουμε την ανωτεροτητα μας.
Δεν μας ζητηθηκε. Κι αν εστω κατα λαθος προκληθηκαμε, δεν ειναι σπουδαιο να κανουμε μια υπερβαση.

Η δικη μου εκτιμηση ειναι πως αυτος ο ανθρωπος ειναι πιο αποτελεσματικος απο τους θεωρητικους γιατι το κινητρο του ειναι η αγαπη για το πικαπ κι οχι η αυτοπροβολη.

SUDOKU RESPECT:hi:

Δεν ειναι προς τιμη μας σε καθε thread τα μισα post να ειναι κοντρες .

Reaction score
330
Δεν ειναι προς τιμη μας σε καθε thread τα μισα post να ειναι κοντρες
Αν υπήρχε διάθεση κόντρας θα υπήρχε ανάλογη απάντηση . Εγώ ( αν αναφέρεσαι σε μένα ) έγραψα κάτι με διάθεση χωρίς να προσβάλω κανένα , χωρίς ίχνος εγωκέντριας και με χωρίς να αμφισβητήσω την καλή πρόθεση ή τη προσφορά κανενός ( είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει η δυνατότητα να πεί κανείς αυτό που θέλει με το τρόπο του ...... αρκεί να μη προσβάλει - και δεν νομίζω ότι το έκανα ) . Η μόνη που θα μπορούσε να έχει παράπονο θα ήταν η Πίτσα ( που την έκανα πίτσα .... ) και που εξέφρασα αλλού
συμπάθεια ...... Το : μη πάρω φόρα αναφέρεται στο τραγούδι βεβαίως και όχι αλλού ( που στο φιλμ όλα είναι δρόμος έχει μια άριστη εκτέλεση .... ) . Επειδή η ζωή είναι σύντομη για να ασχολούμαστε με βλακείες και ανασφάλειες όποιος νομίζει ότι τον πρόσβαλα να το πεί ο ίδιος να του ζητήσω ταπεινα συγνώμη ......... και είναι και πρακτικό όχι θεωρητικό !!!!

Last edited:

Reaction score
1.752
Δεν χρειαζεται να ζητησεις συγνωμη
Εγω σου ζητω επιεικεια με ολους και συγνωμη.
Επειδή η ζωή είναι σύντομη για να ασχολούμαστε με βλακείες και ανασφάλειες
Καλη συνεχεια.

Reaction score
330
Καλη συνεχεια
Πάντα με καλή συνέχεια ( αυτό τελικά μετράει ) εξάλλου μια καλή παρέα πιστεύω ότι είμαστε ( μωρά παιδιά τα αγόρια πάντα ...... ) Νάσαι καλά !!!!

Reaction score
715
Καλη συνεχεια.
Είδες λοιπόν πως βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα; (Τα συνήθη προβλήματα του σύντομου γραπτού λόγου)

Καλή συνέχεια και καλή διάθεση και από τον κυρ- Δημήτρη! (Πάτρα 2017)

Reaction score
11.198
Η τριβή είναι πανταχού παρών
Αν αναφέρεσαι μόνο στην τριβή του δοξαριού, έχει καλώς.

Αν αναφέρεσαι στην τριβή μεταξύ τοιχωμάτων αυλακιού και βελόνας, εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι αν αυτή (η τριβή) απουσίαζε παντελώς από εκεί, θα ήταν καλύτερα;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.844
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29