- Reaction score
- 2.584
Μια διευκρινηση, ολα αυτα περι κλισεων, ισοπλευρων τριγωνων κλπ ισχυουν και για τα μαγνητοστατικα, διπολα, παντοκατευθυντικα?
#19Μια διευκρινηση, ολα αυτα περι κλισεων, ισοπλευρων τριγωνων κλπ ισχυουν και για τα μαγνητοστατικα, διπολα, παντοκατευθυντικα?
Μάλλον του είχε πει ο εαρ να τα εντοιχισει...Όταν είμασταν μικροί και παίζαμε με τα ...ηχεία μας, ο κολητός μου τα είχε βάλει μέσα στην ντουλάπα. Αλήθεια, και τα δύο ηχεία σε μία ντουλάπα 1 επί 2. Κάτι ηχεία τριών δρόμων, μεγάλα, όχι αστεία.
Του άρεσε πολύ έτσι, βάραγαν καλά. Μέχρι που του παραπονέθηκε η μάνα μου γιατί δύο ορόφους πιο πάνω έτριζε το διαμέρισμα.
100% αλήθεια όσα περιγράφω.
- όντως βάραγαν αν όχι καλά , δυνατά σίγουραΌταν είμασταν μικροί και παίζαμε με τα ...ηχεία μας, ο κολητός μου τα είχε βάλει μέσα στην ντουλάπα. Αλήθεια, και τα δύο ηχεία σε μία ντουλάπα 1 επί 2. Κάτι ηχεία τριών δρόμων, μεγάλα, όχι αστεία.
Του άρεσε πολύ έτσι, βάραγαν καλά. Μέχρι που του παραπονέθηκε η μάνα μου γιατί δύο ορόφους πιο πάνω έτριζε το διαμέρισμα.
Ειχε και ρούχα μέσα στην ντουλάπα;Όταν είμασταν μικροί και παίζαμε με τα ...ηχεία μας, ο κολητός μου τα είχε βάλει μέσα στην ντουλάπα. Αλήθεια, και τα δύο ηχεία σε μία ντουλάπα 1 επί 2. Κάτι ηχεία τριών δρόμων, μεγάλα, όχι αστεία.
Ναι ειναι δυο τρεις τυποι δω μεσα με καποια .....ενεργου τυπου μονομανιακη διαταραχηλίγο να τους αφήσεις και θα σε βάλουν ναξυρίσεις και το μουστάκιτα πουλήσεις όλα και να πάρεις ενεργά ηχεία!
Απ το ολότελα καλή και η ΠαναγιώτεναΝαι ειναι δυο τρεις τυποι δω μεσα με καποια .....ενεργου τυπου μονομανιακη διαταραχηέχοντας τους λόγους τους προφανώς.....λΕΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ και να το παω old school και με σεβασμό σε παραδοσιακές αξίες αλλά και με τήρηση βασικών αρχών .
Οσον με αφορα απλα να πω πως ενα εργο τεχνης αμα ειναι "βαθυ" και σημαινον - εχει πραματα να πει - περναει κατω απο την επιφανεια των πραγματων και αγγιζει μια αλλη διασταση, δεν εχει αναγκη απο περιτυλιγματα.Αυτο που εχει να πει θα το πει και ας μην ειναι και η αναπαραγωγη του τεχνικα αρτια.Δηλαδη αν βαλω τον προβολέα και την οθόνη σε θεση κουκουρούκου, και η εικονα αντι για παραλληλόγραμμο γίνει τραπέζιο (ή ρόμβος), και τονίσω και το πράσινο, και κατεβασω και το brightness να σκοτινιάσει φουλ (κτλ, κτλ....), μετά μπορώ να λέω πως εμένα έτσι μου αρέσει να βλέπω τις ταινίες;;; και πως έτσι κι αλλιώς δεν ξέρουμε αν έγινε καλή επεξεργασία της εικόνας, οπότε δεν πειράζει, το θέμα ειναι να το ευχαριστιέσαι;;;;; και να μιλάω για την απόλαυση της τέχνης του κινηματογράφου και πως μόνο αυτό έχει σημασία;;;;;
Και να δίνω και συμβουλές;;;;
![]()
Με μια μικρή και ανέξοδη παρεμβαση όπως είναι το ενδεδειγμένο toe in, πετυχαίνουμε το μέγιστο που το ηχοσύστημά μας μπορεί να αποδώσει.Οσον με αφορα απλα να πω πως ενα εργο τεχνης αμα ειναι "βαθυ" και σημαινον - εχει πραματα να πει - περναει κατω απο την επιφανεια των πραγματων και αγγιζει μια αλλη διασταση, δεν εχει αναγκη απο περιτυλιγματα.Αυτο που εχει να πει θα το πει και ας μην ειναι και η αναπαραγωγη του τεχνικα αρτια.
Αυτο εννοω λεγοντας για μουσικη που ακουω απο το τρανζιστορακι μου.Η' στα χωραφια σου doc, απο τα λιγα που ξερω πολλοι ακουνε Καλλας της οποιας οι ηχογραφησεις απεχουν πολυ απο το τεχνικα αρτιο -κατ' αρχην- καθως ποτε δεν μπηκε σε στουντιο ηχογραφησης ουτε ποτε ηχογραφηθηκε επισημως καποια δουλεια της.Κι ομως πολυς κοσμος την ακουει.
Η' για το σινεμα οπου ειμαι παντελως ασχετος, ταινιες απο τα παλια θεωρουνται αριστουργηματα, βλεπονται και συνγκινουν χιλιαδες ανθρωπων.Δεν ειναι τεχνικα αρτιες αλλα αγγιζουν ψυχες.
Απο την αλλη ποσα σκουπιδια απο αυτα που βλεπουμε και ακουμε θα αντεχαν χωρις το γυαλιστερο τους περιτυλιγμα.
Ποσα ρεμπετικα ας πουμε μιλουν στη ψυχη μας και ειναι γεματα χρατσα-χρουτσα κτλ. κτλ..
Σε φορουμ τεχνολογιας ειμαι και σεβομαι τα αξιωματα και τη θετικη προσεγγιση των πραγματων και φυσικα διαφωνω με το αρεστο που παει να επιβληθει ως σωστο,ομως εφοσον δε μπορω να προσεγγισω το τεχνικα αψογο δε θα κατσω να σκασω ! ΄θ' ακουσω και το mp3 μου κι ας ειναι και κακοστημενα τα ηχεια μου.
Καλα να 'μαστε να γουσταρουμε με τη τρελλα μας !
![]()
Τρώμε όλοι κάτι κολλήματα...προφασεις εν αμαρτιαιας η του βλάκα οι εμμονές?
Αν μου επιτρέπεις, ούτε εγώ είμαι με την" σχολή" της απόλυτης κατάστασης,ξέρω ότι σε πολλά έχουν δίκιο,διαφωνώ με το απόλυτο εκατέρωθεν...προφασεις εν αμαρτιαιας η του βλάκα οι εμμονές?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΤΣΑΡEIς ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ????![]()
Γιατί να διευρύνω το τρίγωνο ακρόασης; Σκόπιμα αποφάσισα να μειώσω την απόσταση έτσι ώστε να μειωθεί, κατά το δυνατόν, η επίδραση του χώρου από τη στιγμή που άλλες δυνατότητες δεν ήταν διαθέσιμες.- χρήσιμες οι εμπειρίες σου Sleep , βάσει των δεδομένων που προανέφερες δεν βλέπω τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις , πέραν του να διευρύνεις κάπως το τρίγωνο
- κάποιες λεπτομέρειες γιά το σύστημά σου εάν επιτρέπεται ;