Ακούω λάθος αλλά μου αρέσει

Reaction score
4.704
Καλησπέρα.
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να εμβαθύνεις λίγο στο θέμα "στήριξη" του ρεύματος?

Ευχαριστώ
Πρόκειται για στήριξη των συσκευών βεβαια
Συγνώμη για την ασαφεια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Πρόκειται για στήριξη των συσκευών βεβαια
Συγνώμη για την ασαφεια.
Στήριξη των συσκευών εννοείς δηλαδή των ενισχυτικών, των πηγών κλπ? Γιατί εγώ νόμιζα κάτι σαν αυτό που έβαλε σε φωτογραφία ο φίλος πιο πάνω.
Πρέπει οι συσκευές να είναι πάνω σε ειδικά στηρίγματα τρόπον τινά? Αυτό με ποιόν τρόπο βοηθάει?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.601
Στήριξη των συσκευών εννοείς δηλαδή των ενισχυτικών, των πηγών κλπ? Γιατί εγώ νόμιζα κάτι σαν αυτό που έβαλε σε φωτογραφία ο φίλος πιο πάνω.
Πρέπει οι συσκευές να είναι πάνω σε ειδικά στηρίγματα τρόπον τινά? Αυτό με ποιόν τρόπο βοηθάει?

Καλή ανάγνωση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Ευχαριστώ το διάβασα.
Απ' ότι καταλαβαίνω η ιδιαίτερη "στήριξη" δεν είναι και τόσο σημαντικό θέμα, με την έννοια ότι δεν παίζει κανέναν σπουδαίο ρόλο στο ηχητικό αποτέλεσμα και τέλος πάντων οι εταιρείες κατασκευής των συσκευών μεριμνούν από μόνες τους για τα βασικά.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.601
Ευχαριστώ το διάβασα.
Απ' ότι καταλαβαίνω η ιδιαίτερη "στήριξη" δεν είναι και τόσο σημαντικό θέμα, με την έννοια ότι δεν παίζει κανέναν σπουδαίο ρόλο στο ηχητικό αποτέλεσμα και τέλος πάντων οι εταιρείες κατασκευής των συσκευών μεριμνούν από μόνες τους για τα βασικά.
Σωστά. Οι εταιρίες μεριμνούν για τα βασικά, βάσει της τεχνογνωσίας τους και τους κόστους παραγωγής.

Το πώς θα ενισχύσει ή θα υποβαθμίσει ο κάθε ένας μας τη μέριμνα της εταιρίας, είναι θέμα το οποίο άπτεται παραγόντων όπως οι γνώσεις (κι όχι οι απόψεις), τα χρηματικά διαθέσιμα κτλ.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ευχαριστώ το διάβασα.
Δοκιμασε μια καλη βαση για το πικαπ σου αν εχεις και μας λες αν δεν ειναι τοσο σημαντικο,η,βασεις στα ηχεια σου :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Δοκιμασε μια καλη βαση για το πικαπ σου αν εχεις και μας λες αν δεν ειναι τοσο σημαντικο,η,βασεις στα ηχεια σου :)
Δεν έχω πικάπ. Αγοράζει ο κόσμος σήμερα πικάπ? Για ποιό λόγο?
Τα ηχεία μου στηρίζονται σε ακίδες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
?
[DOUBLEPOST=1490272714][/DOUBLEPOST]
Εκαναν διαφορα οι ακιδες?
Το ερωτηματικό εγώ το έβαλα για τα πικάπ, δεν καταλαβαίνω αν με ρωτάς κάτι.
Δεν έχω ιδέα. Τα έχω σε ακίδες από τότε που τα πήρα. Πολύ παλιά δηλαδή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon