Πρόκειται για στήριξη των συσκευών βεβαιαΚαλησπέρα.
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να εμβαθύνεις λίγο στο θέμα "στήριξη" του ρεύματος?
Ευχαριστώ
Συγνώμη για την ασαφεια.
Πρόκειται για στήριξη των συσκευών βεβαιαΚαλησπέρα.
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να εμβαθύνεις λίγο στο θέμα "στήριξη" του ρεύματος?
Ευχαριστώ
Στήριξη των συσκευών εννοείς δηλαδή των ενισχυτικών, των πηγών κλπ? Γιατί εγώ νόμιζα κάτι σαν αυτό που έβαλε σε φωτογραφία ο φίλος πιο πάνω.Πρόκειται για στήριξη των συσκευών βεβαια
Συγνώμη για την ασαφεια.
Στήριξη των συσκευών εννοείς δηλαδή των ενισχυτικών, των πηγών κλπ? Γιατί εγώ νόμιζα κάτι σαν αυτό που έβαλε σε φωτογραφία ο φίλος πιο πάνω.
Πρέπει οι συσκευές να είναι πάνω σε ειδικά στηρίγματα τρόπον τινά? Αυτό με ποιόν τρόπο βοηθάει?
Ευχαριστώ το διάβασα.
Σωστά. Οι εταιρίες μεριμνούν για τα βασικά, βάσει της τεχνογνωσίας τους και τους κόστους παραγωγής.Ευχαριστώ το διάβασα.
Απ' ότι καταλαβαίνω η ιδιαίτερη "στήριξη" δεν είναι και τόσο σημαντικό θέμα, με την έννοια ότι δεν παίζει κανέναν σπουδαίο ρόλο στο ηχητικό αποτέλεσμα και τέλος πάντων οι εταιρείες κατασκευής των συσκευών μεριμνούν από μόνες τους για τα βασικά.
o @costas EAR πρέπει να τραβάει τα μαλλιά του τώρα.
Δοκιμασε μια καλη βαση για το πικαπ σου αν εχεις και μας λες αν δεν ειναι τοσο σημαντικο,η,βασεις στα ηχεια σουΕυχαριστώ το διάβασα.
Απ' ότι καταλαβαίνω η ιδιαίτερη "στήριξη" δεν είναι και τόσο σημαντικό θέμα, με την έννοια ότι δεν παίζει κανέναν σπουδαίο ρόλο στο ηχητικό αποτέλεσμα και τέλος πάντων οι εταιρείες κατασκευής των συσκευών μεριμνούν από μόνες τους για τα βασικά.
Δεν έχω πικάπ. Αγοράζει ο κόσμος σήμερα πικάπ? Για ποιό λόγο?Δοκιμασε μια καλη βαση για το πικαπ σου αν εχεις και μας λες αν δεν ειναι τοσο σημαντικο,η,βασεις στα ηχεια σου
?Αγοράζει ο κόσμος σήμερα πικάπ?.
Εκαναν διαφορα οι ακιδες?Τα ηχεία μου στηρίζονται σε ακίδες.
Το ερωτηματικό εγώ το έβαλα για τα πικάπ, δεν καταλαβαίνω αν με ρωτάς κάτι.?
[DOUBLEPOST=1490272714][/DOUBLEPOST]
Εκαναν διαφορα οι ακιδες?
Νομίζω πρώτα έπρεπε να ασχοληθείς με το ρεύμα και μετά με την στήριξη.Έβαλα την καφετιέρα σε ακίδες.
Εχει belden.Απο το καλο μαλισταΝομίζω πρώτα έπρεπε να ασχοληθείς με το ρεύμα και μετά με την στήριξη.
Δεν γνωρίζω από καλώδια.Εχει belden.Απο το καλο μαλιστα
Έχει πιο καλά μπάσα!Δεν έχω πικάπ. Αγοράζει ο κόσμος σήμερα πικάπ? Για ποιό λόγο?
Δεν γνωρίζω από καλώδια.
Η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής καλωδίων πάντως στον κόσμο ονομάζεται Prysmian.
Αν μου πεις οτι οι ακιδες βοηθησαν και στην οικονομια του ρευματος θα βαλω και γω.Έβαλα την καφετιέρα σε ακίδες.
.