- Reaction score
- 1.815
Εσύ κι εγώ είμαστε της τέχνης μην μπερδεύεσαι.
Τι να ακούσει αυτός??
Ήντα τέχνη μπρε σύντεκνε?Εσύ κι εγώ είμαστε της τέχνης μην μπερδεύεσαι.
Λούξμαν λέγεται ... Λούξμαν.Για τα οποία ATC έτερος φίλος χαϊεντάς ήθελε να αγοράσει ενισχυτή 30 βατ για να τα οδηγήσει, αυτόν τον ακριβό της λαξμαν, και με τιμάει το γεγονός ότι προσπάθησα να του εξηγήσω τι εστί επαρκής οδήγηση, κι όχι ότι είναι κακό ενισχυτικό ο λαξμαν.
Και για τους πιστούς χρήστες,σκέτο...Lux.Λούξμαν λέγεται ... Λούξμαν.
Και πάλι, δεν λέει κάτι αυτό. Έχεις τα ATC και έχεις 2 ενισχυτές που είναι ανεπαρκείς για να τα οδηγήσουν.
Τι σοβαρό συμπέρασμα μπορεί να βγει από αυτό?
Να, αυτό βγήκε:
Βγήκε (κατά τη γνώμη μου) όχι "Δεν καταλαβαίνω την διαφορά" αλλά "δεν καταλαβαίνω", αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Αγαπητέ...Ντελαγκράτσια,εφόσον θα ήταν άσκοπο να ζητηθεί κάτι τέτοιο,αδίκως...μοστράρεις τα Kwlowatt υπό μανδύα...KiloWatt.Από σύστημα των 799 ευρώ τα ζητάς αυτά??
Θες να δεις την καμπύλη κλανιάς του ελέφαντα πως αποσβένει?
Δημοσιεύσεις επίσημων στοιχείων αναφέρονται εφ' όσον η εταιρία κρίνει σκόπιμο.
Διάβασε το επίσημο link του προϊόντος - η εταιρία δεν αναφέρει ψεύτικα στοιχεία!
Αλλά προφανώς κάνουμε κουβέντα χάβαλο - όποτε γουστάρει ο κάθε καμμένος το γυρνάει τούμπα.
Πράξη:
799 euro/4800Watts = 0,17 euro per watt.
Άντε τώρα πλήρωσε στον μπρούνο τα Mola Mola στα 15.000, να σου δώσει PHD ανάλυση...
(τουλάχιστον θα ευχαριστηθείς διάβασμα)
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑRAOKE!
Όχι, ο reviewer σε ένα σύστημα που γνωρίζει καλά, σε έναν χώρο που γνωρίζει καλά, αντικαθιστά ένα μόνο κομμάτι της αλυσίδας και κάνει συγκρίσεις ανάμεσα στα δύο σύνολα. Αφού έχει αλλάξει μόνο ένα κομμάτι, οι αλλαγές οφείλονται μόνο σε αυτό. Εάν έχει αρχειοθετήσει τις αλλαγές που έχει κάνει (γιατί φυσικά είναι αδύνατον να τις θυμάται όλες) θα μπορεί κατ' επέκταση να περιγράψει διαφορές ανάμεσα σε περισσότερες συσκευές.Αλλά όχι. Ο ριβιουερ ξέρει ότι τα μεσαία βγαίνουν έτσι μόνο λόγω του φόνο στειτζ. Ξεκόβει από το άκουσμα όλα τα υπόλοιπα με ένα μαγικό τρόπο, και ξέρει τι λέει, και αποδίδει αυτόν τον όποιο χαρακτηρισμό αποδίδει, στο φόνο στειτζ. Αν τυχόν το ριβιού αφορά ηχείο, τότε το ίδιο χαρακτηριστικό το αποδίδει στο ηχείο. Αν το ριβιού αφορά υποστηρικτή καλωδίων, τότε ναι, ο υποστηρικτής καλωδίων βγάζει τέτοιο ήχο. Τι θες;
Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Dirac.Εγώ να πω την αμαρτία μου, τόσα χρόνια τώρα με αυτό το μαραφέτι το ντιρακ, γρέζι δεν έχω ακούσει. Εντάξει, σίγουρα δε σημαίνει κάτι αυτό, σίγουρα ψιλο-κουφός είμαι ένεκα ηλικίας αλλά γρέζι καθόλου, τίποτα. Δεν το δοκιμάζει και κανένας ακόμη να μας πει, free trial υπάρχει.
Να πω και κάτι ακόμη: το έχω εγκαταστήσει και σε δύο φίλους, του συναφιού και γνωστούς σας. Να πω την αλήθεια, δε νομίζω ότι τρελάθηκαν. Δεν είμαι καν σίγουρος αν το αγόρασαν τελικά, μάλλον όχι. Επίσης ξέρω από άλλους φίλους που το δοκίμασαν ότι επίσης δεν τους άρεσε. Δεν είμαι σίγουρος που οφείλεται αυτή η διαφορετική αντίδραση, δε θέλω να κατακρίνω κανέναν. Απλά με παραξενεύει γιατί ειλικρινώς εγώ δεν ακούω κάτι "κακό" μόνο "καλά".
Αποκλείεται Δημήτρη, εδώ τρέχει τα φίλτρα το minidspHD με 400Mhz επεξεργαστή της πλάκας , οι υπολογιστές θα κολλήσουν;Τέλος θέλω να αφήσω και ένα ακόμα παράθυρο αμφιβολίας: την επεξεργαστική ισχύ του υπολογιστή που τρέχει το Dirac. Αναρωτιέμαι αν ενας οριακά αποδεκτός υπολογιστής στα minimum requirements του προγράμματος, ο οποίος μπορει να είναι και φορτωμένος με κάθε λογής μπουρδοπρογράμματα, υπάρχει περίπτωση να έχει κατα καποιον τρόπο "μειωμένη απόδοση" με οτι αυτο μπορει να σημαινει, τρέχοντας Dirac .Εδικά σε αρχεία υψηλής ανάλυσης. Δυστυχώς δεν εχω την γνώση για να απαντήσω συτό το ερώτημα.
χαχαχαχαχαχα, ΟΧΙ.Όχι, ο reviewer σε ένα σύστημα που γνωρίζει καλά, σε έναν χώρο που γνωρίζει καλά, αντικαθιστά ένα μόνο κομμάτι της αλυσίδας και κάνει συγκρίσεις ανάμεσα στα δύο σύνολα. Αφού έχει αλλάξει μόνο ένα κομμάτι, οι αλλαγές οφείλονται μόνο σε αυτό.
Και με την μαύρη πέτρα που έριξες , τι θα γίνει?Προτεινω να τρεξει παραλληλο θρεντ , ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ αλλα δεν μου αρεσει.
Με δικά μου λόγια: "Κάνε μαγκιές αλλά όχι με τα ATC"Το επιμύθιον των αντιρρήσεών σου όμως καταλήγει στην έμμεση παραδοχή ότι η ανεπαρκής τιμή αποδιδόμενης ισχύος -έστω και υπό υγιείς συνθήκες οδήγησης και παροχής ρευμάτων- τείνει να χαντακώνει οιονδήποτε συνδυασμό ενισχυτή-ηχείων,υπονομεύοντας και την παραμικρή ακροαματική αξιοπιστία...
Απ οτι βλεπω την επιασες! Θα στην κανω ασπρη. Στο χρωμα κολλας;Και με την μαύρη πέτρα που έριξες , τι θα γίνει?
Όχι. Είναι έλλειψη γνώσης.Ξέρω όμως και ανθρώπους που δεν τους "άρεσε" το Dirac.
Αυτοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Οι εθισμένοι στα Room Modes, που τους φαίνεται "λεπτός" ο ήχος χωρίς τις βουνοκορφές
RTFM.και όσοι δεν ακολουθουν πιστά την διαδικασία σεταρίσματος
Προτείνω να τρέξει κάτι στα γύφτικα.Προτεινω να τρεξει παραλληλο θρεντ , ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ αλλα δεν μου αρεσει.
Μια ερώτηση έκανα.Απ οτι βλεπω την επιασες! Θα στην κανω ασπρη. Στο χρωμα κολλας;
Το minidsp τρεχει ομως μονο αυτο, και εως 24/96 maximum. Το Dirac παει 24/192, και ταυτοχρονως ο υπολογιστης κανει και ολες τις μπουρδες του λειτουργικου , antivirus, και οποια αλλα...Αποκλείεται Δημήτρη, εδώ τρέχει τα φίλτρα το minidspHD με 400Mhz επεξεργαστή της πλάκας , οι υπολογιστές θα κολλήσουν;
Μπα σε καλο σου... με τρομαξες!!Μια ερώτηση έκανα.
Δεν κόλλησα πουθενά!