Αναζήτηση καινούργιων ηχείων

Status
Not open for further replies.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
δε σου κατσε καλα ε?
Μια χαρά μου έκατσε,δεν είμεθα φιλανθρωπικό ίδρυμα.Αν δεν αρέσει το avsite σε κάποιους , να πάνε στο καλό.

στειλε με δικε μου...αλλιως θα σου κρατανε μουτρα..δε λεει...
Τέσσερα χρόνια είσαι μαζί μας και δεν έμαθες τίποτα...
Κρίμα.

Reaction score
14.738
ριξε με ενα μπαν ..τωρα ...χωρις πλακα...στο πειρασμο μπαινω να συνεχισω την κουβεντα..και δεν λεει..και διαγραφη και οτι τραβαει η καρδια σου...ριξε το χαμομηλι οπως λες ...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ριξε με ενα μπαν ..τωρα ...χωρις πλακα...
Δεν σΕ ρίχνω τίποτα.

στο πειρασμο μπαινω να συνεχισω την κουβεντα
Να την συνεχίσεις, άνοιξε κι εσύ ένα θέμα με όσα σε ενοχλούν εδώ μέσα, αλλά μην ξεχάσεις να γράψεις τον λόγο που δεν την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια από έναν χώρο , που δεν έχει μείνει κανείς, λόγω παρεΐτσας.

Reaction score
14.738
Δεν σΕ ρίχνω τίποτα
ριξε ..να σου βγαλω το καπελο:hi:...οτι και να πεις το δικιο ειναι με το μερος σου..δικο σου ειναι το μαγαζι οπως θελεις το δουλευεις..εγω θα κανω κουμαντο...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.151
ριξε ..να σου βγαλω το καπελο:hi:...οτι και να πεις το δικιο ειναι με το μερος σου..δικο σου ειναι το μαγαζι οπως θελεις το δουλευεις..εγω θα κανω κουμαντο...
Στο τρολάρισμα και στις εξυπνάδες δεν έχεις πρόβλημα να γράφεις αλλεπάλληλα ποστ. Οκ, φιλ φρι, αυτά δε μπαίνω τουλάχιστον εγώ στον κόπο να τα σχολιάσω, ασχέτως αν κάποια σχόλιά σου αφορούν δικά μου γραπτά. Είναι εκτός θέματος.

Στην ουσία του θέματος που ασχολούμαστε, όπως πχ στην εκτενέστατη απάντηση που σου έδωσα εδώ, αλλά και εδώ, δε βλέπω όμως να λύνεται η γλώσσα σου. Τι έγινε; Ξεμείναμε από επιχειρήματα;

Σε ένα σου άλλο ποστ, δείχνεις μία απέχθεια και ειρωνεία προς στα ενεργά ηχεία (το οποίο ποστ σχολίασα, αλλά απάντηση επί της ουσίας δεν έλαβα). Αν έχεις λοιπόν κάποια επιχειρηματολογία εναντίον των ενεργών ηχείων, που να τα φέρνει σε υποδεέστερη θέση σε σχέση με παθητικά, θα ήθελα πολύ να την ακούσω, να δω τι έχεις ανακαλύψει. Επιχειρήματα παρακαλώ.

Αν δεν έχεις επιχειρήματα να αναπτύξεις, με παραπομπές όπου χρειάζεται απόδειξη, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Κι αν δεν ασχολείσαι με το Hi-Fi, αλλά με τις τραμπες, τον έρωτα με μηχανές ή με το τι αρέσει στη γυναίκα σου να βλέπει στο σαλόνι, στη θέση που την βολεύει και σου επιτρέπει, βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ. Ιδίως για το τελευταίο, δες κάνα περιοδικό διακόσμησης, και κει βάζουν ηχεία στα σαλόνια.

Τέλος, όσον αφορά την άποψη, και ιδίως τον σεβασμό για κάθε διαφορετική άποψη πάνω στο Hi-Fi, υπήρξε μία περίοδος "κοινωνικής ορθότητας" αν θες στο φόρουμ, όπου ήταν υποχρεωτικός ο σεβασμός στην άποψη του άλλου, με θρησκευτική ευλάβεια, όσο διαστρεβλωμένη κι αν ήταν αυτή η άποψη. Η εποχή των πτι φουρ. Υπήρχε μάλιστα φόβος, μη τυχόν και θιχτεί η άποψη κάποιου. Είχε εξισωθεί με θρησκεία η άποψη, ο,τι πιστεύει ο καθένας, είναι ελεύθερος να το πιστεύει. Αυτή η περίοδος, ευτυχώς, πέρασε ανεπιστρεπτί. Μια αντίστοιχη σχέση με τα προαναφερόμενα περί άποψης, περιγράφει το κάτωθι, απλώς στη θέση της θρησκείας, βάλε συ την άποψη:

FB_IMG_1491616280049.jpg

Last edited:

Reaction score
523
Αν μου επιτρέπεται μία παρατήρηση κώστα....,
Νομίζω ότι περισσότερο αναφέρεται ο συνχομπίστας, στο τρόπο με τον οποίο κάποιοι μιλούν....παρά στην εμπεριστατωμένη ή όχι επιχειρηματολογία τους.
Περισσότερο νομίζω σχολιάζει συμπεριφορές παρά επιχειρήματα....
και μπορεί πράγματι οι αριθμοί να είναι αλάνθαστοι.....όμως ολοι μας είμαστε άνθρωποι....και συνεπώς σφάλουμε...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.151
Στο Hi-Fi:

Επειδή αυτή είναι η άποψή σου, μη περιμένεις να τη σεβαστούμε, να μην ασκήσουμε κριτική, και μπόλικη σάτιρα, αφού βγάζει και γέλιο το πράγμα. :p

Η κάθε άποψη κρίνεται και θέλει επιχειρήματα για να σταθεί όρθια, ειδάλλως καταρρέει. Αν η άποψή σου δεν στηρίζεται σε επιχειρήματα και αντιθέτως αποδεικνύεται λάθος, ιδίως τότε, μη περιμένεις κανένα απολύτως σεβασμό, μα είναι παράλογο κιόλας να περιμένεις σεβασμό στο λάθος!:lol:

Ακόμα κι αν απλά θεωρείς ότι έχεις το δικαίωμα να κάνεις λάθος και να το γουστάρεις κιόλας, κάντο, αλλά μη περιμένεις σεβασμό στην επιλογή σου, ούτε έλλειψη κριτικής. Και σάτιρας, γιατί καταντάει κι αστείο το όλο θέμα. :gotcha:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.151
Περισσότερο νομίζω σχολιάζει συμπεριφορές παρά επιχειρήματα....
Διαφωνώ.

Εμφανώς έχει υιοθετήσει κάποιες λάθος "απόψεις" (εκφράστηκε με σαφήνεια σε 2-3 θέματα) και στις οποίες υπήρξε αντίλογος με επιχειρήματα, αναλυτικά.

Επειδή όμως δεν έχει επιχειρήματα να ανταπαντήσει επί του θέματος, το γυρνάει στις συμπεριφορές, και μάλιστα προκαλώντας τες, μέχρι του βαθμού να παρακαλάει για μπαν ώστε μετά να κλαίγεται γιατί τον μπαναρε ο κακός μοντερειτορ και τι κακό που είναι το φόρουμ.

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.. έχουμε ακούσει εδώ..

Reaction score
2.566
Νομίζω ότι περισσότερο αναφέρεται ο συνχομπίστας, στο τρόπο με τον οποίο κάποιοι μιλούν....παρά στην εμπεριστατωμένη ή όχι επιχειρηματολογία τους.Περισσότερο νομίζω σχολιάζει συμπεριφορές παρά επιχειρήματα....
Ωραια...κοιτα λοιπον πως εχουν τα πραγματα γιατι πολυ τσουρεκια μας τα εχει κανει το αμπσεντι:

Ενω κυλαει ηρεμα η κουβεντα αρχιζει σιγα σιγα να προκαλει και να προετοιμαζει την ατμοσφαιρα με αυτο:
θα θες και μια σφουγγαριστρα ...για τα σιροπια
Οι 'ορθολογιστες', 'κολλημενοι' κλπ. (οπως θες πες μας )παρολα αυτα διατυπωνουμε την εξης προταση:
Ο ανθρωπος ζηταει μεταξενια φωνητικα, συνεπως δεν τον ενδιαφερει η απολυτη πιστοτητα και δεν υπαρχει λογος να παρει μονιτορ ηχειο...
καθώς και αυτή:
Για να μη φλυαρούμε στο βρόντο,ο υποψήφιος χρήστης R3nos είναι ακατάλληλος για ενεργά ηχεία.
Άμα ωθηθεί προς τέτοια κατεύθυνση,απλώς θα προστεθεί ένα ακόμα τούβλο στον τοίχο της συλλογικής ακροαματικής δυσαρέσκειας προς δεδομένες αρχιτεκτονικές.
Ο κυριος απσεντις παρολα αυτα, συνεχιζει με το γνωστο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ στυλακι του:
μπηκες εδω μεσα για να βγαλεις ακρη φιλε μου? ...η γνωστη παρεα...
Και συνεχιζει να πικαρει:
αμα παρεις ενεργα με κλειστα τα ματια.. για τα επομενα 250 χρονια δεν θα τα αλλαξεις φιλε μου...αυτα ολα το ιδιο παιζουν....το τελος του κοσμου ειναι..εχεις να ακουσεις εδω μεσα....
Οπου πλεον κι εμεις αρχιζουμε να απανταμε αναλογως και χειροτερα ακομα, διοτι οπως εχω ξαναπει και η υπομονη εχει τα ορια της, ειδικα αν ο αλλος δεν εχει ποτε του στηριξει πειστικα την αποψη του. Λοιπον, οποτε αν το απσεντι μιλαει για συμπεριφορες και τροπο ομιλιας, ας διορθωσει πρωτα τον δικο του. Αλλιως, δεν θα λειψει και σε κανεναν, ας παει αλλου.

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ενω κυλαει ηρεμα η κουβεντα αρχιζει σιγα σιγα να προκαλει και να προετοιμαζει την ατμοσφαιρα με αυτο.....
Χωρις να θελω να παρω θεση η αντιθεση :) θα ελεγα οτι το σχολιο του absenti για σφουγγαριστρα και σιροπια προσωπικα το βρισκω πολυ ευστοχο χιουμορ για το οποιο προφανως αφορμη εδωσε το ορθογραφικο λαθος του φιλου R3nos που εγραψε "sweeter" αντι tweeter.
Μy 2c που λεν ..............

Reaction score
14.738
εδω απο τα νευρα του δεν πηρε χαμπαρι οτι μου εβαλε like {στα σιροπια και την σφουγγαριστρα }...περιμενεις να επιανε το χιουμορ..

Reaction score
2.566
Δεν αποτελει ενδειξη συμφωνιας μονο το λαικ ανθρωπε. Προσωπικα το χρησιμοποιω και για αλλους λογους, οπως ας πουμε "τι ειπες τωρε ρε παιδι μου" κ.α. Ειδικα στη περιπτωση σου...

Reaction score
518
εγω βλεπω οτι οι admin δεν σβηνουν τα μνμ που δεν αφορουν το θεμα. Οποτε ειναι καθαρα θεμα διαχειρισης γι αυτο και επικρατει το χαος αυτο.

Οποιος θελει να συζητησει κατι αλλο ας ανοιξει θεμα αλλο να το συζητησει, αλλα εδω και ποσες σελιδες δεν υπαρχει φυσιολογικη ροη.

Προσωπικα δεν φταιει εαν καποιος πει μια χαζομαρα...αλλα και εκεινος που της δινει εκταση. Αλλα οπως αναφερθηκα πανω ειναι καθαρα θεμα διαχειριστων.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.593
New εγω βλεπω οτι οι admin δεν σβηνουν τα μνμ που δεν αφορουν το θεμα. Οποτε ειναι καθαρα θεμα διαχειρισης γι αυτο και επικρατει το χαος αυτο.
Ποιό θέμα; :D

Η αρχική ερώτηση καλύφθηκε άφθονες σελίδες πριν. Lock.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik