Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.054
Το Νο. 8 είναι άριστη επιλογή για χαμηλές στάθμες διότι είναι soft sat φίλτρο, δηλ. ένα είδος compression (που βγάζει λίγο πιο δυνατά τα χαμηλά περάσματα) ενώ παράλληλα βάζει και μία γεύση ευφωνικότητας δίνοντας λίγο πιο πολλά μπάσα / πρίμα.
Ουουουουουου

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.438
Και επειδή ο ντιμιφοοτ ενθουσιάστηκε, δείτε και ένα βιντεάκι που εξηγεί τα σχετικά με το soft sat (sat από saturation, όχι satelite...):

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.927
Το Νο. 8 είναι άριστη επιλογή για χαμηλές στάθμες διότι είναι soft sat φίλτρο, δηλ. ένα είδος compression (που βγάζει λίγο πιο δυνατά τα χαμηλά περάσματα) ενώ παράλληλα βάζει και μία γεύση ευφωνικότητας δίνοντας λίγο πιο πολλά μπάσα / πρίμα.
Ετσι σε θελω, ειπαμε να χει κ λιγο λαμπιτσα,'η με ξενερωσει με τη μια μου τα κοψει ολα..
Και πριν στις αλλες ρυθμισεις παλι αυτην την Νο.8 ειχα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.054
Σαν να πιάνεις σούπερ κορμάρα γκομενα και να τις βάζεις στα μπούτια μέικ απ που να μοιάζει με κυτταρίτιδα.

Μην ειναι ρε παιδί μου στεγνή, να εχει και κατι απο το παρελθόν

:p

Reaction score
30.453
- αυτοι ειναι τρελλοι οι δυο , ασε δε σε συνδυασμο μαζι ... επικινδυνα πραγματα...

- ο εαρ χρειαζεται μονο χαρτι και μολυβι η χαρτι και στυλο για να ακουσει. Τζαμπα τα φεραμε τα λαπτοπια και τα μικροφωνα . Καθετε εκει κανει μαθηματικους υπολογισμους ακαταλαβιστικους, επιπεδου αινσταιν, μιλαει με τα νουμερα, ξανακανει υπολογισμους , μετα με κοιταει, μετα με μαλωνει που μιλαω, ξανακανει υπολογισμους που ακομα και πανεπιστημιο μαθηματικος να τελειωνε κανεις παλι δε θα καταλαβαινε, και ξαφνου βρισκει σε χρονο dt το που πρεπει να κατσει το ηχειο μπρος πισω πανω κατω μεσα εξω, τις αποστασεις, και τις συχνοτητες που εχει προβλημα ο χωρος. Με ακριβεια 0.01 hz. Μα δεν ειναι προβληματικος τωρα πειτε μου;;

Και μετα σκαει κι ο εταιρος dimifoot μοντερν γκαι, με τα λαπτοπι και τα μικροφωνα κλπ, κανει τα δικα του κι αυτος εκει μετραει υπολογιζει κανει ρανει, ξαναμετραει και βγαζει ακριβως τα ιδια που εβγαλε κι ο εαρ. Να τρελλαινεσαι ενα πραμα. Προφητης ο εαρ γατακια. Τι προγραμματα κλπ δεν τον αγγιζει τιποτα να ξερετε.... ολντ σκουλ φαση.
Ρε σε δουλεύουνε αυτοί...για το ποτό και τη μάσα ήρθανε!
Τάχα μου έρχονται πακέτο για να αβαντάρουν ο ένας τον άλλον για το στήσιμο που έγινε ...πόσο καλά παίζει...και τι ωραίες μετρήσεις έχει...χαρτί και μολύβι ο ένας ,τεχνολογία ο άλλος...
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι γιατρούς φίλε μου!:p

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.438
Ετσι σε θελω, ειπαμε να χει κ λιγο λαμπιτσα,'η με ξενερωσει με τη μια μου τα κοψει ολα..
Και πριν στις αλλες ρυθμισεις παλι αυτην την Νο.8 ειχα.
Πολύ καλή περίπτωση πιο ήπιου character από τα soft sat characters είναι το good old 'FET': δίνει μία ωραία ευφωνικότητα "μαλακώνοντας" τα πρίμα κακών / παλιών εγγραφών, δηλ. όλων εκτός reference recordings :D, αλλά δεν κάνει compression ούτε δουλεύει ως loudness. Συνιστάται ιδιαιτέρως για mp3.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.927
Ευχαριστουμε τον SpZach για την ευγενικη χορηγια-κατοχυρωση του νεου ονοματος του thread.

Αντε και εις ανωτερα
[DOUBLEPOST=1491900924][/DOUBLEPOST]
Πολύ καλή περίπτωση πιο ήπιου character από τα soft sat characters είναι το good old 'FET': δίνει μία ωραία ευφωνικότητα "μαλακώνοντας" τα πρίμα κακών / παλιών εγγραφών, δηλ. όλων εκτός reference recordings :D, αλλά δεν κάνει compression ούτε δουλεύει ως loudness. Συνιστάται ιδιαιτέρως για mp3.
Μονο που πες fet λιγο ετσι κατι ενιωσα, μια αποστροφη, κατι τετοιο ετσι ενα πραμα δεν μπορω να το εξηγησω...

:D:p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
δεν κάνει compression ούτε δουλεύει ως loudness
Πρέπει να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τη μετρικ..

Το κομπρεσιον μπορεί να δουλέψει σε σχέση με τη στάθμη εξόδου, και λογικά θα μπορεί να γίνει το ίδιο και με μία ρύθμιση στο μιο στριπ, όπου μπορεί να μπεί μία Φλέτσερ Μάνσον αποτύπωση.

Ακόμα και το καρακτερ πχ Νο.8, μπορεί να δουλέψει σε σχέση με τη στάθμη εξόδου, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε σχέση με τα ντεσιμπέλ στη θέση ακρόασης, ώστε τελικά οι γραμμές ακουστοτητας να έχουν πλήρη αντιστοιχία με τις στάθμες ακρόασης στη θέση ακρόασης, ακόμα κι αν είναι ξεχωριστά φίλτρα σε μιο στριπ.

Ένα πακετακι στο γκραφ το κόβω όλο μαζί, με ξεχωριστές μιο στριπ για κάθε γραμμή ακουστοτητας και ομαλή μετάβαση από τη μία στην άλλη, με μίξη.

Ορίστε! Σου βρήκα δουλειά! :p

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.438
Εξαιρετική ιδέα! Δεν ξέρω να το κάνω με τίποτα :-(

Βασικά, δεν ξέρω καν αν μπορεί να γίνει γιατί για να γίνει πρέπει να υπάρχει feedback της πραγματικής στάθμης.

BTW, η "εμπειρία" μου με εμπορικά dsp-based μαραφέτια τύπου Β&W Zeppelin, Naim muso, Dynaudio Excite είναι ότι όλα κάτι αλλάζουν στη dsp επεξεργασία όσο αυξάνει η στάθμη. Δεν είναι τόσο έντονο το effect όσο του παλιού loudness, πιο πολύ μοιάζει με προοδευτικό limiter στα δυναμικά / χαμηλές συχνότητες για να μπορούν να παίζουν δυνατά χωρίς πολλή παραμόρφωση.

Ενδιαφέροντα πράγματα αλλά δύσκολα για μας τους αδαείς.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
Βασικά, δεν ξέρω καν αν μπορεί να γίνει γιατί για να γίνει πρέπει να υπάρχει feedback της πραγματικής στάθμης.
Φυσικά υπάρχει, άσε που μπορείς να πάρεις μία έξοδο και να την ξαναεπιστρεψεις μέσα για σύγκριση!

Κι όχι με φυσικό τρόπο (καλώδια) αλλά με νοητό από τα άπειρα κανάλια του φαιργουαιρ. ;)

Η μετρικ είναι οπλοπολυβόλο, τα κάνει όλα.

Και ναι, είναι για λίγους. :)

Α, και κάτι σημαντικό:

Ναι αλλά τώρα τι ωραία έχουν κάτσει όλα χωρίς μπασοπαγίδες χωρίς τίποτα, δε ξέρω αν αξίζει ... θα ανοίξουν νέα μέτωπα...
Το σαμπ θα κάνει σίγουρα (χωρίς ακροάσεις) 4 τρομερές βελτιώσεις στο ηχοσύστημα-χώρο:

1. Ρεαλιστικές στάθμες και δυναμικά περάσματα σε συχνότητες οριακά και κάτω των 30 κύκλων, πες μέχρι 25. Δηλαδή, δες Φλέτσερ Μάνσον και κατάλαβε που θα είναι η στάθμη στους 25 κύκλους, όταν το ηχείο αγγίξει τα 100 ντεσιμπέλ στις μεσαίες συχνότητες. :p

2. Κρος με τα ηχεία στον ιδιοσυντονισμο που προκύπτει από το ύψος του ταβανιού!
Αυτό θα είναι και η ταφόπλακα του εν λόγω ιδιοσυντονισμου. ;)

3. Με κόψιμο μιάμισης κάτω οκτάβας από το ηχείο, το ηχείο θα βρίσκεται σε πιο γραμμική λειτουργία από πολύ χαμηλές στάθμες ακρόασης, άρα θα έχει μετρήσιμα χαμηλότερες ολικές παραμορφώσεις (THD), θα τρώει λιγότερη ισχύ από τον ενισχυτή, και θα έχει σαφώς μικρότερη δυναμική συμπίεση.

4. Θα χρειαστεί λιγότερο λαουντνες στο υπάρχον ηχείο για χαμηλές στάθμες ακρόασης, άρα πολλαπλά οφέλη (αρχής γενομένης από την μικρότερη δυναμική συμπίεση στις χαμηλές συχνότητες σε επίπεδο πηγής - μετρικ, δηλαδή σε επίπεδο .. ηχογράφησης..)

Το βασικό πρόβλημα θα είναι η τοποθέτηση του σαμπ. Θα φωνάζει ο Γιαννάκης, γιατί το σαμπ (για τα καλύτερα αποτελέσματα) θα πρέπει να μπεί στην μέση στον πίσω τοίχο, ακριβώς αντικριστά από τα κυρίως ηχεία, και η θέση ακρόασης θα είναι ακριβώς στη μέση ηχείων και σαμπ..:p

Εκεί πίσω, κάτω από το τραπέζι (δε με ενοχλεί καθόλου να παραμείνει εκεί το τραπέζι πάνω από το σαμπ, μάλλον όμως θα ενοχλεί στις καρέκλες και στα πόδια των καθήμενων..)

:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Last edited:

Reaction score
30.453
Εκεί πίσω, κάτω από το τραπέζι (δε με ενοχλεί καθόλου να παραμείνει εκεί το τραπέζι, μάλλον θα ενοχλεί στις καρέκλες)
Έλα ρε σιγά το πρόβλημα...
Αγοράζει άλλα 5 ίδια σαμπ, φτιάχνει και 6 αναπαυτικά μαξιλαράκια να βάλει από πάνω για να κάθονται οι καλεσμένοι και πετάει τις καρέκλες!
Εκεί κολώσαμε τώρα?:D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.211
Θέλω να επισημάνω, να τονίσω και να υπογραμμίσω το παραπάνω.
Κανένα.Μηδέν.
Σε αφρόντιστο χώρο.
Ούτε μία μπασοπαγιδα, ούτε ένα διαχυτή. Τίποτα.
Και μπάσο ακούς άριστα, χωρίς κανένα μπουμαρισμα, καμία ακύρωση, κανένα πρόβλημα.
Από ηχεία με 2 τρουπες μπας ριφλεξ ΝΑ! Που κοιτάζουν πίσω, στον τοίχο.
Πράγμα, που γενικώς θεωρείται έως αδύνατο.
(Θα σας κουφάνω στο τέλος..)
;)
Αδύνατον,ε; Χο χο χο...8-)
Και με το...αγνό παρθένο σήμα απείραχτο από ΄΄επάρατες΄΄ -για κάποιους- επεξεργασίες.;)
Μολαταύτα,σοφή επιλογή το εκ περιτροπής character με τις συνιστώσες loudness για χαμηλές στάθμες,αφού η παρούσα διαρρύθμιση θα υστερούσε ακροαματικώς πιθανώς σ'εκείνες.
Ρε σε δουλεύουνε αυτοί...για το ποτό και τη μάσα ήρθανε!
Τάχα μου έρχονται πακέτο για να αβαντάρουν ο ένας τον άλλον για το στήσιμο που έγινε ...πόσο καλά παίζει...και τι ωραίες μετρήσεις έχει...χαρτί και μολύβι ο ένας ,τεχνολογία ο άλλος...
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι γιατρούς φίλε μου!:p
Κατανοητός ο αστεϊσμός,αλλά για όσους μπορεί να παρανοήσουν σημειώνεται ότι το βελτιωμένο αποτέλεσμα στην απόδοση των χαμηλών δεν εισπράττεται μονάχα σε δεδομένη θέση εντός του χώρου ακρόασης,αλλά κι έξω από εκείνον,για άτομα ευρισκόμενα σε συγκοινωνούντα δωμάτια,ενώ θα είναι ευεργετικό ακόμα και για τους...συγκατοίκους μιας πολυκατοικίας.:D

Και αυτό έρχεται να επιδείξει ότι οι καταστάσεις που αφορούν στο απαιτητικό στήσιμο ενός ηχοσυστήματος σε τυπικό οικιακό χώρο δεν είναι τόσο άπαιχτες όσο κάποιοι βαυκαλίζονται.
Εξαίρεση στον ανωτέρω κανόνα,το δωμάτιο του γνωστού μας...Greek (Rehdeko) Lover.:lolsign:
Παρατηρώντας μάλιστα το σχετικό φωτογραφικό υλικό και τα μετρητικά δεδομένα στην απόκριση,ισοδυναμεί με το να βρισκόμουν και ο ίδιος κυριολεκτικά στη θέση...κοτσιδοακρόασης -η προκεχωρημένη εκδοχή του...΄΄ακούω με τα μάτια΄΄.:)

Υπάρχουν βεβαίως και κάποιοι αναγνώστες που ενδεχομένως υποτιμούν τη δύναμη που περιέχεται στην ορθή συσχέτιση αιτίου προς αιτιατό.Οπότε αρχίζει η γνωστή εξαπόλυση ανόητων τσιτάτων του τύπου ΄΄δεν ακούμε με τη θεωρία΄΄-΄΄σιγά μην ξέρει κάποιος από πριν πώς θ'ακουστεί΄΄-΄΄δεν αντέχουμε να διαβάζουμε κατεβατά΄΄-΄΄τα ηχεία είναι αμετακίνητα στο σαλόνι΄΄-΄΄δεν σκοπεύω να κάνω το σαλόνι στούντιο΄΄-΄΄δεν είμαι ηχολήπτης΄΄-΄΄ψάχνω συμβουλή για μηχανήματα και μου αραδιάζετε θεωρίες Ακουστικής Χώρου΄΄-΄΄Από τί ηχοσυστήματα ακούνε οι παντογνώστες;΄΄-΄΄χαλιόμαστε από την ειρωνική αντιμετώπιση΄΄,κτλ.

Για να μη γίνω δηκτικός -μολονότι δεν τους σέβομαι καθόλου- θα επισημανθούν δύο πραγματάκια γενικού χαρακτήρα:

Πρώτον,οι ένθερμοι υποστηρικτές των υπολογισμών που προηγούνται από οποιοδήποτε απαιτητικό στήσιμο και ακρόαση,τείνουν να έχουν πρώτα οι ίδιοι εφαρμόσει επιτυχώς στην πράξη όσα δεδομένα υποστηρίζουν.

Δεύτερον,όπου υφίσταται αφύσικα γενικευμένη ανοχή σε ανοησίες θα όφειλε όποιος τις διατυπώνει να ανησυχεί,καθότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται το ενδεχόμενο κάποιοι τρίτοι είτε να επωφελούνται,είτε απλώς να...διασκεδάζουν χάρη στην ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή τους.:sneaky:
Το σίγουρο είναι πως αυτοί που μπορεί ή θέλουν να παρανοήσουν και να αρχίσουν τα τσιτάτα που αναφέρεις, δεν χρειάζονται τον "αστεϊσμό" μου ως αφορμή!:wink:
Άσε την...΄΄πεθερά΄΄ να τ'ακούσει για χάρη της ΄΄νύφης΄΄.;)

Last edited:

Reaction score
30.453
Κατανοητός ο αστεϊσμός,αλλά για όσους μπορεί να παρανοήσουν σημειώνεται ότι το βελτιωμένο αποτέλεσμα στην απόδοση των χαμηλών δεν εισπράττεται μονάχα σε δεδομένη θέση εντός του χώρου ακρόασης,αλλά κι έξω από εκείνον,για άτομα ευρισκόμενα σε συγκοινωνούντα δωμάτια,ενώ θα είναι ευεργετικό ακόμα και για τους...συγκατοίκους μιας πολυκατοικίας.:D

Και αυτό έρχεται να επιδείξει ότι οι καταστάσεις που αφορούν στο απαιτητικό στήσιμο ενός ηχοσυστήματος σε τυπικό οικιακό χώρο δεν είναι άπαιχτες όπως κάποιοι βαυκαλίζονται.
Εξαίρεση στον ανωτέρω κανόνα,το δωμάτιο του γνωστού μας...Greek (Rehdeko) Lover.:lolsign:
Παρατηρώντας μάλιστα το σχετικό φωτογραφικό υλικό και τα μετρητικά δεδομένα στην απόκριση,ισοδυναμεί με το να βρισκόμουν και ο ίδιος κυριολεκτικά στη θέση...κοτσιδοακρόασης -η προκεχωρημένη εκδοχή του...΄΄ακούω με τα μάτια΄΄.:)

Υπάρχουν βεβαίως και κάποιοι αναγνώστες που ενδεχομένως υποτιμούν τη δύναμη που περιέχεται στην ορθή συσχέτιση αιτίου προς αιτιατό.Οπότε αρχίζει η γνωστή εξαπόλυση ανόητων τσιτάτων του τύπου ΄΄δεν ακούμε με τη θεωρία΄΄-΄΄σιγά μην ξέρει κάποιος από πριν πώς θ'ακουστεί΄΄-΄΄δεν αντέχουμε να διαβάζουμε κατεβατά΄΄-΄΄τα ηχεία είναι αμετακίνητα στο σαλόνι΄΄-΄΄ψάχνω συμβουλή για μηχανήματα και μου αραδιάζετε θεωρίες Ακουστικής Χώρου΄΄-΄΄Από τί ηχοσυστήματα ακούνε οι παντογνώστες;΄΄-΄΄χαλιόμαστε από την ειρωνική αντιμετώπιση΄΄,κτλ.

Για να μη γίνω δηκτικός -μολονότι δεν τους σέβομαι καθόλου- θα επισημανθούν δύο πραγματάκια γενικού χαρακτήρα:

Πρώτον,οι ένθερμοι υποστηρικτές των υπολογισμών που προηγούνται από οποιοδήποτε απαιτητικό στήσιμο και ακρόαση,τείνουν να έχουν πρώτα οι ίδιοι εφαρμόσει επιτυχώς στην πράξη όσα δεδομένα υποστηρίζουν.

Δεύτερον,όπου υφίσταται αφύσικα γενικευμένη ανοχή σε ανοησίες θα όφειλε όποιος τις διατυπώνει να ανησυχεί,καθότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται το ενδεχόμενο κάποιοι τρίτοι είτε να επωφελούνται,είτε απλώς να...διασκεδάζουν χάρη στην ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή τους.:sneaky:
Το σίγουρο είναι πως αυτοί που μπορεί ή θέλουν να παρανοήσουν και να αρχίσουν τα τσιτάτα που αναφέρεις, δεν χρειάζονται τον "αστεϊσμό" μου ως αφορμή!:wink:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
για όσους μπορεί να παρανοήσουν σημειώνεται ότι το βελτιωμένο αποτέλεσμα στην απόδοση των χαμηλών δεν εισπράττεται μονάχα σε δεδομένη θέση εντός του χώρου ακρόασης,αλλά κι έξω από εκείνον,για άτομα ευρισκόμενα σε συγκοινωνούντα δωμάτια,ενώ θα είναι ευεργετικό ακόμα και για τους...συγκατοίκους μιας πολυκατοικίας.:D
Πωωωω, πολύ σημαντικό και ξέχασα να το αναφέρω:

Όντως, έκοβα βόλτες σε όλο το δωμάτιο, σε κάθε γωνιά, καθώς και στα διπλανά δωμάτια του σπιτιού, και σε κανένα σημείο του χώρου δεν είχε τοπικά "στάσιμα", τα γνωστά μπουμαρίσματα. Και σας προκαλώ να πάτε να το "ακούσετε", οι άπιστοι θωμαδες. ;)

Κάποιοι κάποιοι εξ ημών, ακούνε και με τα:

.΄΄ακούω με τα μάτια΄΄.:)
:drinks::drinks::drinks::drinks::drinks:

Υπάρχουν βεβαίως και κάποιοι αναγνώστες που ενδεχομένως υποτιμούν τη δύναμη που περιέχεται στην ορθή συσχέτιση αιτίου προς αιτιατό.Οπότε αρχίζει η γνωστή εξαπόλυση ανόητων τσιτάτων του τύπου ΄΄δεν ακούμε με τη θεωρία΄΄-΄΄σιγά μην ξέρει κάποιος από πριν πώς θ'ακουστεί΄΄-΄΄δεν αντέχουμε να διαβάζουμε κατεβατά΄΄-΄΄τα ηχεία είναι αμετακίνητα στο σαλόνι΄΄-΄΄ψάχνω συμβουλή για μηχανήματα και μου αραδιάζετε θεωρίες Ακουστικής Χώρου΄΄-΄΄Από τί ηχοσυστήματα ακούνε οι παντογνώστες;΄΄-΄΄χαλιόμαστε από την ειρωνική αντιμετώπιση΄΄,κτλ.
Είναι αυτοί οι "κάποιοι αναγνώστες" που θέλουν να κάνουν ακρόαση του ηχείου στο χώρο του εμπόρου, για να αποφασίσουν αν τους "κάνει" για να το βάλουν στο σπίτι τους! :gotcha::gotcha::gotcha:

:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
Έλα ρε σιγά το πρόβλημα...
Αγοράζει άλλα 5 ίδια σαμπ..
Αν αγοράσει άλλα 5, θα μου χαρίσει υποχρεωτικά τα 2, διότι δε χρειάζεται πάνω από 4 συνολικά σαμπ κανένας χώρος.

Και τα 4 σαμπ, αντιθέτως με γνωστές εικόνες που έχετε στο μυαλό σας από φωτογραφίες σε σπίτια γνωστών που τοποθετήθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο σε μία σειρά κάτω από το πανί προβολής, δυστυχώς η ορθή τους τοποθέτηση είναι ένα στη μέση κάθε τοίχου (και στη γωνία με το ταβάνι, για να μην ενοχλούν σε πόρτες μπαλκονιών και γενικά στη διαρρύθμιση του χώρου) 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
και στα διπλανά δωμάτια του σπιτιού
Χάζευα τα ενεργά φοκαλ που έχει ο Γιαννάκης στο δωμάτιο επεξεργασίας φωτογραφίας.
Μπήκα στον πειρασμό να τα βάλω να παίξουν Μόμπι, αλλά τελευταία στιγμή τα λυπήθηκα..:D
Καθόμουν εκεί, στην καρέκλα του γραφείου στο δίπλα δωμάτιο, κοιτάζοντας τα φοκαλ, κατά τη διάρκεια των περισσότερων σουιπ τόνων που έτρεχε ο ντιμιφουτ για τις μετρήσεις με το Rew.
Κι εκεί καλά ακούγονταν οι τόνοι των μετρήσεων, είτε με κλειστή την πόρτα, είτε με ανοιχτή. ;)

Και μέσα στην κουζίνα καλά μου ακούγονταν οι τόνοι, και με ανοιχτή, και με κλειστή πόρτα ! (Αυτό το χαλακι ρε Κοτσίδη ενοχλεί στο άνοιξε κλείσε της πόρτας της κουζίνας, κάνε κάτι...):D

Συμπερασματικά:
Χάρτινοι οι τοίχοι στα σπίτια μας, αισχος! :p:D

Reaction score
2.566
Εγώ χαίρομαι με σένα Κώστα γιατί είναι φανερό ότι την χάρηκες την όλη διαδικασία και το αποτέλεσμα σε γέμισε με ικανοποίηση. Και είναι αλήθεια πολύ όμορφο όταν κάποιος μπορεί, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του, να υπολογίσει και τελικά να επισφραγίσει ένα τόσο καλό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος, αν και το έχεις ξανακάνει αρκετές φορές, ότι το χάρηκες περισσότερο και από τον Γιάννη. :) Εύχομαι και άλλοι να παραδειγματιστούν, γιατί πραγματικά νιώθεις πολύ όμορφα.

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.927
και ξεκιναμε λοιπον με τις φωτο...

εδω οι αρχικες εκτιμησεις, μαθηματικες πραξεις, οτι προλαβα να βγαλω, με τις συχνοτητες, τις αρμονικες κλπ

οι οποιες επιβεβαιωθηκαν βεβαια με ακριβεια μετα

τα αγαπημενα μας Crocs λοιπον...

εδω με το αλφαδι λειζερ

ετοιμες οι αποστασεις απο τους τοιχους, για ποφυγη κι ακυρωση πρωτης αρμονικης και φιλαρμονικης, στα 64.5 hz

εδω χοντραινει τωρα το παιχνιδι, πηρε θεση κι ο ντιμφουτ

εδω ηρθε σποντα κι η πελατισσα μου η Μπετυ, να ακουσει και να κανει ελεγχο εργασιων εργολαβικων, να δει αν ολα βαινουν καλος..

Ακουσε λιγο, επαθε ενα πολιτισμικο σοκ λιγο, της ηρθε αποτομα...φαινεται απ το χαμογελο.
τωρα ο ντιμφουτ για ποιο λογο χαμογελαει κι αυτος δεν ξερω .....

:D:fuckyou:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.927
εδω λοιπον ξεκιναει ο δικαβαλος ελεγχος, μπροστα ο Εαρ πισω dimfoot στη γαλαρια να ελεγχει ο ενας αν μετραει καλα ο αλλος

κι εδω βεβαια ειμαστε στην καλυτερη φαση της βραδιας...

εδω αγριευει λιγο το πραμα, αρχιζει και ξεφευγει η κατασταση

φανερα ευχαριστημενος απ το κολπο του, αρχιζει κ χαλαρωνει σιγα σιγα και σκαει και το χαμογελο του.... αφου ακουσε τις πρωτες νοτες...

εδω ο κυριος DimFoot , αφου εχει αλλαξει πλεον γνωμη για το οτι τελικα ΠΑΙΖΕΙ το παλιοπραμα αυτο το ηχειο, οχι μεν με λαμπα αλλα με ψηφιακα, και οδηγειται το ρημαδι τελικα, σκαει κι αυτος το χαμογελακι του..

φανερα στην κοσμαρα τους , το τριο χρυσαυτιαδων ποζαρει με χαρακτηριστικη ανεση και ρωμη στις καμερες...

αυτα λοιπον συνεβησαν εχθες το βραδυ στη μαγικη Θεσσαλονικη στο Κοτσιδοσπιτο....

ABCD, ανελαβε, ξερεις εσυ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members