Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Reaction score
1.469
τελικα εσυ δεν ησουν τυχερος με την επιλογη των ηχειων αλλα με την επιλογη των κωστα και δημητρη...:D
αναλαμβάνεται παιδια και project εκτος θεσσαλονικης???:lolsign:

Chameleon Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
84
Παιδια εχουμε και στην Αθηνα πιτσες εκτος απο "Καλαμακια Τυλιχτα"" οποτε ανοιχτη προσκληση στην Εδρα μας για μα ρυθμισουλα και απο εδω να δω εαν τα τοποθετησα σωστα .........τα Vanatge

Reaction score
15.467
Αυτός ο Κώστα ρε παιδί μου δεν παίζεται, αμάν πχια.
Τόσα χρόνια δεν κατάφερα να τον μάθω να τρώει την πίτσα χωρίς μαχαιροπήρουνο.
Ρε η πίτσα τρώγεται με το χέρι.
ιιιιι ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!! και το αρνι την αλλη μερα με το μαχαιροΠΗΡΟΥΝΟ θα το φαει κοντο Θε μου ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
Παιδια εχουμε και στην Αθηνα πιτσες εκτος απο "Καλαμακια Τυλιχτα"" οποτε ανοιχτη προσκληση στην Εδρα μας για μα ρυθμισουλα και απο εδω να δω εαν τα τοποθετησα σωστα .........τα Vanatge
Βεβαίως!
Αν μας κάνετε τα αεροπορικά εισιτήρια, συν διαμονή μία νύχτα, ερχόμαστε για 250€ την ώρα απασχόλησης, έκαστος. ;)

4-5 ωρίτσες δουλειά είναι. :)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Βεβαίως!
Αν μας κάνετε τα αεροπορικά εισιτήρια, συν διαμονή μία νύχτα, ερχόμαστε για 250€ την ώρα απασχόλησης, έκαστος. ;)

Κόβεις απόδειξη ?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.637
τελικα εσυ δεν ησουν τυχερος με την επιλογη των ηχειων αλλα με την επιλογη των κωστα και δημητρη...[...]
Αυτό να λέγεται.
Συμφωνώ κι επαυξάνω! Μπράβο για την παρέα και φυσικά για το αποτέλεσμα!

melina

Cargo 200
Reaction score
43.061
Επειδή και εμείς κύριοι μπορούμε να ακούμε με τα μάτια, τουτέστιν να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες τι δουλειά κάνατε, ένα έχω να πω.
Το σύστημα δεν πρόκειται να παίξει.
Πίτσες μεγαλοβδομαδιάτικα; Το σύστημα είναι καταραμένο! εν τη γεννέση του.
Κρίμα John :(

Reaction score
1.469
Βεβαίως!

τιμες hi end εχεις.....
:o

Reaction score
1.813
έρχονται τα παλληκάρια, ρυθμίζουν, στήνουν, μετράνε, τρώνε πίτσες για καμιά 40ριά ώρες και την επόμενη βδομάδα έρχεται η καθαρίστρια και σου κουνάει 0,5 πόντο το ηχείο και χάνονται όλα και δε ξέρεις γιατί!

Reaction score
15.467
έρχονται τα παλληκάρια, ρυθμίζουν, στήνουν, μετράνε, τρώνε πίτσες για καμιά 40ριά ώρες και την επόμενη βδομάδα έρχεται η καθαρίστρια και σου κουνάει 0,5 πόντο το ηχείο και χάνονται όλα και δε ξέρεις γιατί!
μπα ! 70 κιλα ηχειο ? ...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.052
Κόβεις απόδειξη ?
Βεβαίως, με αιτιολογία "Αμοιβή Χειρουργού" (και Ακτινολόγου ο Εαρ αντιστοίχως).
[DOUBLEPOST=1491931217][/DOUBLEPOST]
Αν μας κάνετε τα αεροπορικά εισιτήρια, συν διαμονή μία νύχτα, ερχόμαστε για 250€ την ώρα απασχόλησης, έκαστος
Και spa παρακαλώ

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.911
Εγω ένα έχω να πω, άμα τα ,μεγάφωνα δεν πάνε, ότι και να κάνει ο ear παπάρια θα ακούσει.
Ως εκ τούτου , τα μεγάφωνα του κοτσιδόδπιτου , μάλλον πάνε καλά. Για να την έχει ψωνίσει έτσι ο ear και χωρίς μπασοπαγίδες και διαχυτές και τα παπάρια μου κουνιούνται , με μόνο λίγο σάξιμο από την metric, ένα είανι το τεινόν που συμβαίνει. Ο χώρος δεν χρήζει ιδιαίτερης διόρθωσης και τα ηχεία είναι καλά στημένα από τον κατασκευαστή , ως εκ τούτου δεν χρειάζονται ιδιαίτερες βελτιώσεις στον χώρο.
Αλήθεια ρε συ κώστα πως σου ξέφυγε ο Κοτσίδης και δεν τον έψησες για ενεργά? Απορώ.
Τι διάολο , τόσα ενεργά μας τσαμπουνάς κάθε μέρα. Τι έγινε εδω?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan