Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

Reaction score
1.953
Έχω 106΄΄ και δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη....δεν χωράει....>:(>:(

Αν είχα χώρο θα έβαζα και 120 ακόμα....χωρίς δεύτερη σκέψη....
(και εμένα η γυνάικα μου την θεωρούσε υπερβολική την 106....αλλά ως γνωστών η γνώμη των γυναικών δεν μετράει σε τέτοια θέματα....πρώτα αγοράζουμε και μετά ρωτάμε...:D )

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.950
Έχω 106΄΄ και δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη....δεν χωράει....>:(>:(

Αν είχα χώρο θα έβαζα και 120 ακόμα....χωρίς δεύτερη σκέψη....
(και εμένα η γυνάικα μου την θεωρούσε υπερβολική την 106....αλλά ως γνωστών η γνώμη των γυναικών δεν μετράει σε τέτοια θέματα....πρώτα αγοράζουμε και μετά ρωτάμε...:D )
Απόσταση;

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.950
Ρισπεκτ μαν!
Η οθόνη και ο προβολέας στην περίπτωση μου αγοράστηκαν με βάση τις επιθυμίες της οικογένειας. Και με στόχο να μαζευόμαστε όλοι μαζί να βλεπουμε. Αλλιως δεν θα ειχα μπει καν στο τριπάκι.

Οπότε η γνώμη των υπολοίπων μελών θα ληφθεί υπόψην, για να μην ακυρωθεί το όλο σκεπτικό.

(Τι γίνεται; αργείτε;...)

Reaction score
1.953
Η οθόνη και ο προβολέας στην περίπτωση μου αγοράστηκαν με βάση τις επιθυμίες της οικογένειας. Και με στόχο να μαζευόμαστε όλοι μαζί να βλεπουμε. Αλλιως δεν θα ειχα μπει καν στο τριπάκι.

Οπότε η γνώμη των υπολοίπων μελών θα ληφθεί υπόψην, για να μην ακυρωθεί το όλο σκεπτικό.

(Τι γίνεται; αργείτε;...)
Πάντα η οικογένεια είναι πάνω απο όλα...και εννοείται οτι δεν πρέπει να διαταράξουμε την οικογενειακή γαλήνη με αγορές που πηγάζουν απο ατομικές "ανάγκες".

Σου εγγυώμαι προσωπικά λοιπόν ότι η χαρά και η ευχαρίστηση που θα έχεις εσυ και η γυναίκα σου όταν τα παιδιά απολαμβάνουν τις παιδικές ταινίες σε μια οθόνη 106+ ινστών θα αξίζει και με το παραπάνω. Στον προβολέα μου το 70% των ταινιών (μπορεί και παραπάνω) είναι για παιδιά. Μόνα τους, μαζί μας ή με παρέα τους φίλους τους. Σε διαβεβαιώ ότι δεν έχουν αντίληψη του 1080, UHD κλπ τέτοια....αντιλαμβάνονται όμως και με το παραπάνω το μέγεθος!!!
Το ΜΕΓΑΛΟ είναι ΜΕΓΑΛΟ και το μικρό είναι μικρό! ;)

(Απλά αν όλα αυτά τα υπεραναλύσεις με την σύζυγο μπερδεύεται το πράγμα γιατί απλά οι γυναίκες δεν σκέφτονται όπως οι άντρες...πάρε 106 και αν σε ρωτήσει πες της ότι κάνεις το σωστό....εγώ αυτό έκανα και στο τέλος μου έιπε ότι είχα δίκιο!!!!)
[DOUBLEPOST=1491990085][/DOUBLEPOST]
Απόσταση;
Περίπου 4 μέτρα....και λέω περίπου γιατί συνεχώς αλλάζουμε την θέση του καναπέ.(ναι...ναι...είναι σε 3 κομμάτια και το έχουμε κάνει χόμπι να αλλάζουμε διάταξη ανάλογα τα κέφια και την εποχή...!)
Μέχρι 3.5 είναι το πιο κοντινό που τον έχω πάει...μετά πρέπει να βγάλουμε απο την μέση και το τραπεζάκι και δεν με αφήνει.... :lolsign::lolsign:

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.950
Περίπου 4 μέτρα
Καταλαβαίνεις πως επειδή εγω ειμαι κάτω απο τα 2.80 η αίσθηση ειναι τελείως διαφορετική.

πρέπει να βγάλουμε απο την μέση και το τραπεζάκι και δεν με αφήνει.... :lolsign::lolsign:
Εμένα όμως με αφήνει :party:

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.634
Η μεγαλυτερη οθονη δεν μπαινει για να παμε πιο πισω , μπαινει για μεγαλυτερη εικονα.
Η αποσταση θεασης ειναι 3 μ +- 20 εκατοστα στις περισσοτερες περιπτωσεις και οι 106 ειναι το μικροτερο αποδεκτο
Στο φιναλε μην βαζεις οθονη και κανε αρχικα τις δοκιμες στον τοιχο, και θα δεις οτι σε ενα μηνα θα εχεις βαλει οσο πιο μεγαλη μπορεις. Ουτε ο πρωτος θα εισαι ουτε ο τελευταιος που νομιζεις οτι φτανει μικροτερη οθονη:drinks:
Εχεις δηλαδη την φοβια του τηλεορασακια :tongue: και ειναι λογικο .

Reaction score
1.469
4.40 αποσταση θεασης και 110 ιντσες και ειμαι πολυ καλα
το πολυ να επαιρνα αν και εφοσον καποτε οθονη 120 ιντσες οχι παραπανω

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.950
Εχω καταλήξει προς το παρόν.

Ευχαριστώ για την ευγενική συμμετοχή σας :)

Ανακοινώσεις μετα την Ανάσταση του Κυρίου.

Reaction score
30.455
Και πάνω που ξεκινάω να διαβάσω όλα τα νέα μηνύματα ενός θρεντ με τίτλο "Σταδιακή Αναβάθμιση Ηχοσυστήματος".... επί τρεις σελίδες διαβάζω μόνο για το μέγεθος της οθόνης...
Αχ ρε γιατρέ μου χάλασες και εσύ...ή μήπως σε χαλάσανε?

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.950
Και πάνω που ξεκινάω να διαβάσω όλα τα νέα μηνύματα ενός θρεντ με τίτλο "Σταδιακή Αναβάθμιση Ηχοσυστήματος".... επί τρεις σελίδες διαβάζω μόνο για το μέγεθος της οθόνης...
Αχ ρε γιατρέ μου χάλασες και εσύ...ή μήπως σε χαλάσανε?
Κακές παρέες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.030
Για πε για πεεε
Ο προβολέας μου ήταν όπως τα ηχεία σου πριν έρθω. Προβληματική κατάσταση. ;)

Τώρα ο προβολέας μου είναι, όπως τα ηχεία σου. Απροβλημάτιστη λειτουργία. ;)

Σωστή φωτεινότητα, ρυθμίστηκε ίριδα, σωστό μαύρο και λευκό, σωστό χρωματικό τρίγωνο, σωστός κορεσμός χρωμάτων, σωστή θερμοκρασία λευκού, κλπ κλπ κλπ.

Τώρα παίζει. :)

Καστρουνης ρουλζζζζ:dance2::dance2::dance2::dance2:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.169
Members
38.299