- Reaction score
- 4.327
Ε Μήτσο πες μας πως παίζει σαν pro με τα ncore σε δικάναλο. Βασικά έχει balanced outs οπότε.....
Ευχαριστώ ΚΚκαλοριζικος - καλοακουστος Γρεζι
δεν θαχες θεμα και με το δικαναλο σου που ειχες φαγωθει......
παιρνει οτι μικροφωνο θες φανταζομαι ε ;
..αναμενουμε εντυπωσεις κ.λ.π.
Σύμφωνα με το site 99$.ποσο παει η full εκδοση ;
Ακόμα δεν έκατσα να ακούσω σοβαρά. Ας γίνει και το Dirac σωστα και θα δούμε. Πρώτη εντύπωση, μάλλον πολύ πιο δυναμικά.Ε Μήτσο πες μας πως παίζει σαν pro με τα ncore σε δικάναλο. Βασικά έχει balanced outs οπότε.....
Ξέρεις φαντάζομαι πως εσύ με έψησες να πάρω τον συγκεκριμένο, έτσι;
σε εεεψηισα !!![DOUBLEPOST=1492424280][/DOUBLEPOST]
Ξέρεις φαντάζομαι πως εσύ με έψησες να πάρω τον συγκεκριμένο, έτσι;
Θα βγάλουν upgrade kit (ανακοίνωσαν για atmos και dtsx, ελπίζω και για auro3d, που πράγματι φαινεται να ειναι το καλύτερο για μουσική)σε εεεψηισα !!!
....απλως σου εδειξα πιο μηχανακι εχει αυτα που θες...
δεν εχει auro 3d ομως και θα χανεις μουσικα σε πολυκαναλο οταν και οποτε βαλεις καναλια υψους.
Ξέρω τι εννοείς, αλλα ρυθμίζω για πολυκάναλη μουσική πρωτίστως.το C θα έλεγα να του δώσεις 2-3 dB παραπανω από τα L-R
Στην οποία πρέπει να είναι ίδια τα ηχεία!Ξέρω τι εννοείς, αλλα ρυθμίζω για πολυκάναλη μουσική πρωτίστως.
Αναλόγως πως θες να ακούγεται και η πολυκάναλη μουσική.Ξέρω τι εννοείς, αλλα ρυθμίζω για πολυκάναλη μουσική πρωτίστως.
Να δω που θα τα βάλει το Dirac-είμαι περιέργος.
Άντε τωρα πάρε τρίτο μαγνεπαν για το κέντρο. Και αλλα τέσσερα για σαράουντΣτην οποία πρέπει να είναι ίδια τα ηχεία!
ΟΚ. Θα το ψάξω.Αναλόγως πως θες να ακούγεται και η πολυκάναλη μουσική.
Στο σινεμα "τσιμπάμε" το κεντρικό γιατί θέλουμε να ακούμε τους διαλόγους πιο έντονα/καθαρά (όσοι ακούμε βέβαια τους διαλόγους και δεν διαβάζουμε απλά υπότιτλους).
Οταν έκανα τις μετρήσεις είδα το παρακάτω και κατάλαβα γιατί θέλει "τσίμπημα¨ το κεντρικό.
View attachment 73300
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το ίδιο effect θα έχεις και στη μουσική και εφόσον θα έχεις 3 ηχεία μπροστά σου τότε νομίζω ότι κάτι σαν το παρακάτω είναι το σωστό.
View attachment 73301
Άντε τωρα πάρε τρίτο μαγνεπαν για το κέντρο. Και αλλα τέσσερα για σαράουντ
Άκουσον άκουσον.... πολυκάναλη μουσική.... έχεις πολύ πλάκα εντέλει....Ξέρω τι εννοείς, αλλα ρυθμίζω για πολυκάναλη μουσική πρωτίστως....