- Reaction score
- 21.940
Στο καλό...Ενταξει παιδια μην σκοτιζεστε... ρωτησα αλλου και πηρα καποιες κατευθύνσεις.. Ευχαριστω....
Στο καλό...Ενταξει παιδια μην σκοτιζεστε... ρωτησα αλλου και πηρα καποιες κατευθύνσεις.. Ευχαριστω....
+1, πολύ καλύτερες επιλογές γιατί είναι πραγματικά φορητές.Για τη χρήση που τα θέλεις εγώ θα κοιτούσα προς b&w zeppelin , τα διαφορά ασύρματα jbl, το Oppo...
Για την ευκολία μετακίνησης και συνδεσιμότητας
Για ποιό λόγο;αλλά σε κουζίνα, ταράτσα, υπνοδωμάτιο, κλπ. δύσκολο να υπάρξει σωστή στερεοφωνία.
Ωραιες προτασεις, κοιτουσα κι εγω πριν λιγο καιρο τέτοιες λυσεις αλλα με τραβάει η λογικη του κλασσικου ζεύγους ηχειων. Και αν και τα θελω κυριως για να παιζουν κατευθείαν με μια πηγή θα ηθελα να εχω και την επιλογή να τα συνδεσω με τον ενισχυτή μου και sub.Για τη χρήση που τα θέλεις εγώ θα κοιτούσα προς b&w zeppelin , τα διαφορά ασύρματα jbl, το Oppo...
Για την ευκολία μετακίνησης και συνδεσιμότητας
Αυτά είναι σούπερ.
Ωραια φαινονται (μεγεθος, οψη) αλλα δεν βλεπω επιλογες για συνδεσμολογια.
Τον προφανή: ισοπλευρο τριγωνο με στοιχειωδη συμμετρια αριστερα-δεξια και ανυπαρξια επιπλων εντος του τριγώνου. Σε κουζινα και υπνοδωμάτιο, δυσκολο. Σε ταρατσα εφικτο αλλα ποιος καθεται στην ταρατσα να ακουσει σε τριγωνο;Για ποιό λόγο;
Τς τς τς, φρασεολογία επιστήμονος...Πάρτα
Στους χώρους που έχεις εσύ στο μυαλό σου, μπορεί. Στους χώρους που έχω εγώ, γίνεται. Και ειδικά στην ταράτσα, νομίζω θα είναι καλύτερα, γιατί δεν θα έχουμε ανακλάσεις.Τον προφανή: ισοπλευρο τριγωνο με στοιχειωδη συμμετρια αριστερα-δεξια και ανυπαρξια επιπλων εντος του τριγώνου. Σε κουζινα και υπνοδωμάτιο, δυσκολο. Σε ταρατσα εφικτο αλλα ποιος καθεται στην ταρατσα να ακουσει σε τριγωνο;
Δε μας είπες τι θέλεις να πάρεις. Ή μας είπες;