Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Ε, ναι, είναι κι η πτώση ακοής λόγω ηλικίας εκεί στα πρίμα, τι να ψάχνεις τώρα; Αυτά που δεν ακούς; Ωχ μωρέ...:fuckyou::fuckyou::fuckyou::lolsign::lolsign::lolsign:
Αυτό ίσως να το λέτε σαν αστείο, αλλά εάν ψάξετε καλύτερα, θα δείτε ότι είναι μια πραγματικότητα!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Μόνοι μας κάναμε κακό στην τσέπη μας φίλε ΕΑR διότι όταν τα έλεγες το '12 ψωνίσαμε τότε άλλα ντ άλλων ηχεία.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ πάντως :lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.633
Ναι, έτσι είναι!

Το κακό είναι να είσαι αδιόρθωτος! Λάθη κάνουμε όλοι!

Στο πολύ παλιό πάντως αυτό σχεδιάγραμμα συνδέσεων, βλέπεις τα ενεργά κρος και τα πολλαπλά ενισχυτικά κανάλια για τα γομαρια της JBL. Αυτή η χρήση, κατά την εκτίμηση ολων των "ειδικών", είναι η ενδεδειγμένη. Δεν κάνει να διαφωνούμε με αυτούς, ε; ;)

Κι όπως είπα κατ'επαναληψιν, ο νικ δε γκρικ αρβανιτακης έχει τις λύσεις. Δι φακτς οφ λαιφ.

Reaction score
2.195
Είχα την τύχη την Κυριακή να επισκεφτώ το χώρο του Stathi. Παρακολουθούσα το νήμα και (νόμιζα ότι) ήξερα τι να περιμένω.
Ο χώρος πολύ όμορφος με την κυρτή οθόνη και τα JBL, ιδιαίτερα τα 18" θηρία, να κλέβουν τις εντυπώσεις.
Τίποτα όμως δεν μπορεί να σε προΐδεάσει για την οπτικοακουστική εμπειρία που πρόκειται να βιώσεις, ιδιαίτερα αν δεν έχεις επισκεφτεί άλλη φορά home cinema αναφοράς.

Η εντυπωσιακή, πλήρως κινηματογραφική εικόνα, έρχεται και δένει άψογα με τον ήχο και το συνολικό αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό.
Η εικόνα του JVC γνωστή, απλά καταπληκτική. Ο ήχος καταιγιστικός σε βάζει στο επίκεντρο της δράσης. Εκεί όμως που παθαίνεις πλάκα είναι με το χαμηλό. Σε χτυπάει αλύπητα στο στομάχι, χωρίς να κουράζει μιας και δεν πρόκειται για βαβούρα αλλά για πραγματικά βαθύ χαμηλό. Φυσικά δεν το είχα ξαναζήσει αυτό, ούτε στη καλύτερη αίθουσα του Mall.

Συγχαρητήρια στον Stathi αλλά και στον καλιμπράτορα για το καταπληκτικό αυτό αποτέλεσμα.
Stathi να τον χαίρεσαι τον χώρο σου και να είσαι πάντα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και την εμπειρία που έζησα!

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Εγω αυτο που εχω να πω για τον Σταθη...και φυσικα του το εχω πει κι αλλες φορες ειναι....

Αν ειχε το διπλασιο μεγεθος σε χωρο...αντε και λιγο παραπανω....δε μπορω καν να φανταστω που θα το ειχε φτασει....;)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Εγω αυτο που εχω να πω για τον Σταθη...και φυσικα του το εχω πει κι αλλες φορες ειναι....

Αν ειχε το διπλασιο μεγεθος σε χωρο...αντε και λιγο παραπανω....δε μπορω καν να φανταστω που θα το ειχε φτασει....;)
Δεν χρειάζονται μεγαλύτερα έξοδα έτσι κι αλλιώς γυρίζοντας απ'τα village ολα φαίνονται μικρότερα .;)

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Δεν χρειάζονται μεγαλύτερα έξοδα έτσι κι αλλιώς γυρίζοντας απ'τα village ολα φαίνονται μικρότερα .;)
Mικροτερα μεν....αλλα οχι χειροτερα δε... Ξερεις πολυ καλα οτι μπορουμε να φτιαξουμε σε χωρο dedicated οπως ο δικος σου μαγικες καταστασεις..ιδανικες. :thumbsup:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Βρε βρε βρε....:party:

Προετοιμαζόμαστε για 4Κ Σταθούκο;
Φυσικά Γιάννη τώρα που βγαίνουν δισκάκια uhd οι επόμενες αγορές Fast ,King Kong ,Alien ,κτλ θα ειναι μόνο 4Κ και περιορισμένα τα απλα bluray.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.361
Φυσικά Γιάννη τώρα που βγαίνουν δισκάκια uhd οι επόμενες αγορές Fast ,King Kong ,Alien ,κτλ θα ειναι μόνο 4Κ και περιορισμένα τα απλα bluray.
Μόνο μην μου πεις ότι θα αλλάξεις τον προβολέα σου με τον νέο Optoma...:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK