stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
δεν μπορεις να ταχεις ολα γιατρε μου
κλασσικη με 0.2 rt απλα δεν
εχει πολυ δρομο ακομα ο Σταθης![]()

δεν μπορεις να ταχεις ολα γιατρε μου
κλασσικη με 0.2 rt απλα δεν
εχει πολυ δρομο ακομα ο Σταθης![]()
Ο άνθρωπος πήρε pa συστήματα για να το κάνει όσο πιο πιστό cinema μπορεί.
Για ταινιες ιδανικα θες σχεδον μηδενικη αντιχηση για να ακους τον direct ηχο απο τα ηχεια μονο, γιατι οι οποιες αντηχησεις ειναι ηχογραφημενες στις ταινιες για αυτο καταλαβαινεις χωρο μεγαλο αν γινεται κατι σε μεγαλο χωρο ή χωρο μικρο αν γινεται στην οθονη κατι σε μικρο χωρο...απο εκει και περα προφανως ζεις και με εξτρα αντηχηση....η μουσικη ειναι σε στιθντιο οποτε θες να εχειεξτρα αντηχηση απο το χωρο αλλιως θα ειναι νεκρα...ενω η κλασσικη κανονικα θα πρεπει να ειναι ηδη ηχοφραφημενη με αντηχηση εκτος αν τους στριμωχνουν και την ηχογραφουν σε στουντιο :ρ
Ακόμα καλύτερα τότε !!!!!Οχι , δεν πήρε pa system , πήρε cinema pro.
Η διαφορά είναι τεράστια.
Βλέπε να μαθαίνεις.
μα τι λες καλε !!Το RT εντός λογικών οριων, και εφοσον δεν μιλάμε για στούντιο, ειναι θέμα προτιμήσεων...μια χαρά ειναι και το 0.2 και το 0.5. Αν θελει να κανει κατι, που δεν νομίζω οτι του ειναι απαραίτητο, οι προτάσεις του Έαρ μου φαίνονται ενδιαφέρουσες.
Στα όρια που αναφέρω μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μουσική. Για εργασία ισχύουν άλλα.μα τι λες καλε !!
αυτα σου λεει ο ear![]()
Ω, ναι!!! Σούπερ ήταν, και δεν ήταν και ολοκληρωμένο απο πηγή πριν φύγω διακοπές.και του ear o χωρος ειναι για σινεμα ..δεν πιστευω να ακουσες κλασσικη και να σου αρεσε![]()
Mήπως ήπιε παραπάνω τσίπουρα;Κοίτα που ο Κεφάλας θα γίνει υπερασπιστής του συστήματος του Στάθη, που δεν του άρεσε όπως έπαιζε...![]()
Βέβαια, ο σταθης το διασκεδάζει κι ο κεφάλας τσιγκλαει. Όλα κατά βάση δουλεύουν ρολόι, όπως και γω, να τραβάω κανα χαλινάρι που και που, ε; Χαχαχα, δουλειά δεν είχε ο δγιαολος ένεκα καλοκαιριού, επηδουσε αλογιστως την πεταλούδα, αυτή την γνωστή ντε!Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.
...: η ημιμάθεια, είναι το χειρότερο στάδιο και σημαίνει πλήρη αδυναμία επικοινωνίας με τον πραγματικό "γνώστη". Ακούς τι σου λέει ο άλλος, και όχι μόνο δε το καταλαβαίνεις, αλλά νομίζεις πως είναι και λάθος ο άνθρωπος. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την ημιμάθεια. Δυστυχώς, είμαστε βουτηγμένοι στην ημιμάθεια (πρώτος απ'όλους εγώ, την τύφλα μου μέσα...)
Σύστημα για μεγάλες ... συγκινήσεις!
μαυρο χάλι ηταν και οχι χαλίΚοίτα που ο Κεφάλας θα γίνει υπερασπιστής του συστήματος του Στάθη, που δεν του άρεσε όπως έπαιζε...![]()