Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

Reaction score
238
Για ταινιες ιδανικα θες σχεδον μηδενικη αντιχηση για να ακους τον direct ηχο απο τα ηχεια μονο, γιατι οι οποιες αντηχησεις ειναι ηχογραφημενες στις ταινιες για αυτο καταλαβαινεις χωρο μεγαλο αν γινεται κατι σε μεγαλο χωρο ή χωρο μικρο αν γινεται στην οθονη κατι σε μικρο χωρο...απο εκει και περα προφανως ζεις και με εξτρα αντηχηση....η μουσικη ειναι σε στιθντιο οποτε θες να εχειεξτρα αντηχηση απο το χωρο αλλιως θα ειναι νεκρα...ενω η κλασσικη κανονικα θα πρεπει να ειναι ηδη ηχοφραφημενη με αντηχηση εκτος αν τους στριμωχνουν και την ηχογραφουν σε στουντιο :ρ

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Για ταινιες ιδανικα θες σχεδον μηδενικη αντιχηση για να ακους τον direct ηχο απο τα ηχεια μονο, γιατι οι οποιες αντηχησεις ειναι ηχογραφημενες στις ταινιες για αυτο καταλαβαινεις χωρο μεγαλο αν γινεται κατι σε μεγαλο χωρο ή χωρο μικρο αν γινεται στην οθονη κατι σε μικρο χωρο...απο εκει και περα προφανως ζεις και με εξτρα αντηχηση....η μουσικη ειναι σε στιθντιο οποτε θες να εχειεξτρα αντηχηση απο το χωρο αλλιως θα ειναι νεκρα...ενω η κλασσικη κανονικα θα πρεπει να ειναι ηδη ηχοφραφημενη με αντηχηση εκτος αν τους στριμωχνουν και την ηχογραφουν σε στουντιο :ρ
:drinks::hi:

Reaction score
4.849
Έχει τεράστια διαφορά σύστημα για σινεμά με σύστημα δικαναλου.
Το σινεμά θέλει νεκρό χώρο με αποτέλεσμα να θες κόρνα για να μην θες ένα σκασμό ενισχυτικά.
Το δικαναλο θες σχεδόν το αντίθετο...
Κάπου είχα δει PDF εάν το βρω θα το ανεβάσω...

Reaction score
15.543
Το RT εντός λογικών οριων, και εφοσον δεν μιλάμε για στούντιο, ειναι θέμα προτιμήσεων...μια χαρά ειναι και το 0.2 και το 0.5. Αν θελει να κανει κατι, που δεν νομίζω οτι του ειναι απαραίτητο, οι προτάσεις του Έαρ μου φαίνονται ενδιαφέρουσες.
μα τι λες καλε !!

αυτα σου λεει ο ear :p

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.373
μα τι λες καλε !!

αυτα σου λεει ο ear :p
Στα όρια που αναφέρω μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μουσική. Για εργασία ισχύουν άλλα.

Ο Ear μπορεί να πει ή να δώσει την βιβλιογραφία του. Λαμβάνω πολυ σοβαρά υπόψιν μου τα λεγόμενα του ,αυτο δεν σημαίνει πως ο,τι λέω είναι δικό του.

Reaction score
15.543
και του ear o χωρος ειναι για σινεμα ..δεν πιστευω να ακουσες κλασσικη και να σου αρεσε :D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.373
και του ear o χωρος ειναι για σινεμα ..δεν πιστευω να ακουσες κλασσικη και να σου αρεσε :D
Ω, ναι!!! Σούπερ ήταν, και δεν ήταν και ολοκληρωμένο απο πηγή πριν φύγω διακοπές.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.674
Συγνώμη παίδες, αλλά έχετε ξεφύγει μερικοί, πράγμα επικίνδυνο για τους άλλους, καθώς περνάτε λάθος προσωπικά συμπεράσματα (πασπαλίζοντάς τα με κανα τεχνικό όρο) ως αληθή, γράφοντας ένα σωρό ανακρίβειες, με τις οποίες δεν έχει κανένας διάθεση να ασχοληθεί. Θα συνιστούσα να μασατε πιο συχνά (μαστίχα), παρά να μιλάτε (γράφετε).

Ασχέτως των (αναμφισβήτητα) καλών σας προθέσεων.

Όπως έχω ξαναγράψει, ο υπαίτιος είναι πάντοτε η έλλειψη γνώσης, κι όχι ο χαρακτήρας ή οι προθέσεις:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

...: η ημιμάθεια, είναι το χειρότερο στάδιο και σημαίνει πλήρη αδυναμία επικοινωνίας με τον πραγματικό "γνώστη". Ακούς τι σου λέει ο άλλος, και όχι μόνο δε το καταλαβαίνεις, αλλά νομίζεις πως είναι και λάθος ο άνθρωπος. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την ημιμάθεια. Δυστυχώς, είμαστε βουτηγμένοι στην ημιμάθεια (πρώτος απ'όλους εγώ, την τύφλα μου μέσα...)
Βέβαια, ο σταθης το διασκεδάζει κι ο κεφάλας τσιγκλαει. Όλα κατά βάση δουλεύουν ρολόι, όπως και γω, να τραβάω κανα χαλινάρι που και που, ε; Χαχαχα, δουλειά δεν είχε ο δγιαολος ένεκα καλοκαιριού, επηδουσε αλογιστως την πεταλούδα, αυτή την γνωστή ντε! :)
[DOUBLEPOST=1470841486][/DOUBLEPOST]
Yπάρχουν και μερικά δικάναλα που έχουν ηχεία για cinema.:p

View attachment 62210
Σύστημα για μεγάλες ... συγκινήσεις!

Υπολογισες πόσους τελικούς έχει ο τύπος, πέραν των μακ που φαίνονται; Χαχαχα

Reaction score
15.543
Κοίτα που ο Κεφάλας θα γίνει υπερασπιστής του συστήματος του Στάθη, που δεν του άρεσε όπως έπαιζε...:roflmao:
μαυρο χάλι ηταν και οχι χαλί :p

μαστιχες τελος.....τακαψαν τα κακομοιρα >:(

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.583
Members
38.346
Νεότερο μέλος
terino