Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.640
Απ'οσο ξέρω, όλα τα πιο μεγάλα μοντέλα της JBL που υποχρεωτικά δουλεύουν με ενεργή πολυενισχυση, μόνο με τα dbx τα στήνει ο όμιλος χαρμαν.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απ'οσο ξέρω, όλα τα πιο μεγάλα μοντέλα της JBL που υποχρεωτικά δουλεύουν με ενεργή πολυενισχυση, μόνο με τα dbx τα στήνει ο όμιλος χαρμαν.
E ναι , παλιά είχε δικούς της controllers αλλά κόστιζαν μια περιουσία και ήθελαν πολύ εξειδικευμένη γνώση για τον χειρισμό.
Mε τις εξαγορές που έκανε το Harman Pro group,
C-Audio,dbx,Soundcraft,Crown κλπ , όλα έγιναν φτηνότερα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.631
Και τωρα το σενάριο ειναι:

Ο Σταθης πέφτει με τα μούτρα στις προτάσεις του Ear, ενεργή πολυενισχυση και να να να να, και το κανει απο σούπερ , υπερσουπερ.
Παραμιλάνε οι Αθηναίοι, άντε άλλες 40 σελίδες συζητηση, προφανώς θα με πιάσει η περιέργεια.

Εδώ σε θέλω: πως θα πω στην γυναίκα μου: "θέλω να παω στην Αθηνα να ακούσω το home cinema του Σταθη να παίζει δικαναλο". Υπαρχει περίπτωση να με πιστέψει; :roflmao::roflmao::roflmao:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Και τωρα το σενάριο ειναι:

Ο Σταθης πέφτει με τα μούτρα στις προτάσεις του Ear, ενεργή πολυενισχυση και να να να να, και το κανει απο σούπερ , υπερσουπερ.
Παραμιλάνε οι Αθηναίοι, άντε άλλες 40 σελίδες συζητηση, προφανώς θα με πιάσει η περιέργεια.

Εδώ σε θέλω: πως θα πω στην γυναίκα μου: "θέλω να παω στην Αθηνα να ακούσω το home cinema του Σταθη να παίζει δικαναλο". Υπαρχει περίπτωση να με πιστέψει; :roflmao::roflmao::roflmao:
Nαι αλλά δεν θ'ακούσεις κλασική. :lolsign::lol::p

Reaction score
238
Αν ειναι το φλατ που μας μαρανε !+-3 με smoothing 1/12 (500-12ΚΗζ,μεχρι τα 16 ρολλαρε και μετα κατρακυλουσε as per spec δηλαδη- στα 4 περιπου μετρα βεβαια) ηταν στου στεφανου με αφροντιστο τοτε χωρο με auto eq pioneer. Αλλα το θεμα ειναι οχι με τεστ τονες/sweeps στα 75-85 db τι rt και τι καμπυλη βγαζει γινεται αλλα σε μεγαλες σταθμες και με 7 ηχεια να βαρανε +σαμπς, τοτε τα γραφηματα ολα πανε περιπατο και το θεμα ειναι να ειναι ακουσαμπλε το συστημα οταν γινεται χαμος αφου ο Σταθης ακουει δυνατα.μονο για στερεο μπορεις να βαλεις ταξη σε ολο το φασμα και σε μεγαλες σταθμες.

Last edited:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Σταθ θα μας κανουν να ξαναπαρουμε τις ασφαλτους τουτοι ρε μλκ...

Πιο ευκολο ειναι να ρυθμισεις μιγματα με λαπτοπ πανω στον παραλληλο παρα τα μαμημενα τα αρ-τι και τα στασιμα... :p

Reaction score
4.817
Μπα, δεν θελει...
Μα δεν θα αγορασει γιαυτον....
Για εσάς θα ψωνίσει που ακούτε κλασική μουσική...
Έτσι και αλλιώς αν δεν του άρεσε κάτι θα το είχε αλλάξει όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα,... Εφόσον λοιπόν δεν σας αρέσει το σύστημα του , αποφασίστε τι σας αρέσει , σφαχτείτε μεταξύ σας τι να πάρει που σας είναι αποδεκτό για να σας αρέσει όταν πηγαίνετε σπίτι του !

Ο άνθρωπος πήρε pa συστήματα για να το κάνει όσο πιο πιστό cinema μπορεί.
Εκτός και αν θέλετε να τον στείλετε εκτελεστικό απόσπασμα επειδή δεν ακούει αυτά που θέλετε εσείς όπως θέλετε εσείς.
Πόσο πιο ευγενικά να σας το πει ότι είναι ευχαριστημένος όπως έχει φτιάξει το σύστημα του και σταμάτησε να ασχολείται με το τι θα προσθέσει ακόμα;;;

Ουφ κουραστικό να γράφεις για άλλον χωρίς καν να έχεις μιλήσει μαζί του!!!

Στάθη εάν δεν συμφωνούν οι απόψεις μας σου ζητάω ταπεινά συγνώμη!!!

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.631
Μα δεν θα αγορασει γιαυτον....
Για εσάς θα ψωνίσει που ακούτε κλασική μουσική...
Έτσι και αλλιώς αν δεν του άρεσε κάτι θα το είχε αλλάξει όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα,... Εφόσον λοιπόν δεν σας αρέσει το σύστημα του , αποφασίστε τι σας αρέσει , σφαχτείτε μεταξύ σας τι να πάρει που σας είναι αποδεκτό για να σας αρέσει όταν πηγαίνετε σπίτι του !

Ο άνθρωπος πήρε pa συστήματα για να το κάνει όσο πιο πιστό cinema μπορεί.
Εκτός και αν θέλετε να τον στείλετε εκτελεστικό απόσπασμα επειδή δεν ακούει αυτά που θέλετε εσείς όπως θέλετε εσείς.
Πόσο πιο ευγενικά να σας το πει ότι είναι ευχαριστημένος όπως έχει φτιάξει το σύστημα του και σταμάτησε να ασχολείται με το τι θα προσθέσει ακόμα;;;

Ουφ κουραστικό να γράφεις για άλλον χωρίς καν να έχεις μιλήσει μαζί του!!!

Στάθη εάν δεν συμφωνούν οι απόψεις μας σου ζητάω ταπεινά συγνώμη!!!
Μάκη δεν κατάλαβες..το αντίθετο ισχύει.
Γράφουμε γιατι μας αρεσε. Αν δεν μας αρεσε δεν θα ασχολιομασταν.

Reaction score
4.817
Δεν έχω πάει σπίτι του μέχρι τώρα.
Ξέρω ότι είναι κατευχαριστημένος μέχρι τώρα.
Σειρά έχει η εικόνα όταν έρθει η .ώρα για να αναβαθμίσει κατι

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.631
Όσο για την κλασικη:
Πέρα του γεγονότος οτι ειναι η μουσική που προτιμώ, (και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν), εχει την ιδιότητα να αναδεικνύει τα σημεία που επιδέχονται βελτίωσης σε ενα σύστημα.
Δεν περιμενω να αρχίσει ξαφνικά ο Σταθης -ή ο οποιοσδήποτε φίλος- να ακούει οτι αρέσει σε μένα.

Reaction score
15.543
Όσο για την κλασικη:
Πέρα του γεγονότος οτι ειναι η μουσική που προτιμώ, (και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν), εχει την ιδιότητα να αναδεικνύει τα σημεία που επιδέχονται βελτίωσης σε ενα σύστημα.
δεν μπορεις να ταχεις ολα γιατρε μου

κλασσικη με 0.2 rt απλα δεν

εχει πολυ δρομο ακομα ο Σταθης :D

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.631
δεν μπορεις να ταχεις ολα γιατρε μου

κλασσικη με 0.2 rt απλα δεν

εχει πολυ δρομο ακομα ο Σταθης :D
Το RT εντός λογικών οριων, και εφοσον δεν μιλάμε για στούντιο, ειναι θέμα προτιμήσεων...μια χαρά ειναι και το 0.2 και το 0.5. Αν θελει να κανει κατι, που δεν νομίζω οτι του ειναι απαραίτητο, οι προτάσεις του Έαρ μου φαίνονται ενδιαφέρουσες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK