- Reaction score
- 138.649
Απ'οσο ξέρω, όλα τα πιο μεγάλα μοντέλα της JBL που υποχρεωτικά δουλεύουν με ενεργή πολυενισχυση, μόνο με τα dbx τα στήνει ο όμιλος χαρμαν.
E ναι , παλιά είχε δικούς της controllers αλλά κόστιζαν μια περιουσία και ήθελαν πολύ εξειδικευμένη γνώση για τον χειρισμό.Απ'οσο ξέρω, όλα τα πιο μεγάλα μοντέλα της JBL που υποχρεωτικά δουλεύουν με ενεργή πολυενισχυση, μόνο με τα dbx τα στήνει ο όμιλος χαρμαν.
Ποτέ δεν είν αργά !Αυτά τα λένε χθές!
Nαι αλλά δεν θ'ακούσεις κλασική.Και τωρα το σενάριο ειναι:
Ο Σταθης πέφτει με τα μούτρα στις προτάσεις του Ear, ενεργή πολυενισχυση και να να να να, και το κανει απο σούπερ , υπερσουπερ.
Παραμιλάνε οι Αθηναίοι, άντε άλλες 40 σελίδες συζητηση, προφανώς θα με πιάσει η περιέργεια.
Εδώ σε θέλω: πως θα πω στην γυναίκα μου: "θέλω να παω στην Αθηνα να ακούσω το home cinema του Σταθη να παίζει δικαναλο". Υπαρχει περίπτωση να με πιστέψει;
Nαι αλλά δεν θ'ακούσεις κλασική.
Nαι αλλά δεν θ'ακούσεις κλασική.
Είναι ψυχούλα ο Στάθης , θα σ αφήσει.
Κώστα τι'ναι τούτοι ρε! Τριπλό bypass λέμε!Αφηστε το Σταθη ησυχο που θα τον βαλετε να ξεκοιλιασει τα ηχεια!
Μπα, δεν θελει...Εάν θες κλασική μουσική τότε θα ψωνίσεις κατι απο εδώ .....
Διαλεχτε λέμε !!!
https://www.minidsp.com/products/dirac-series
Τι μόνο οι άλλοι θα σου λένε τι θα πάρεις ?...
Μα δεν θα αγορασει γιαυτον....Μπα, δεν θελει...
Μάκη δεν κατάλαβες..το αντίθετο ισχύει.Μα δεν θα αγορασει γιαυτον....
Για εσάς θα ψωνίσει που ακούτε κλασική μουσική...
Έτσι και αλλιώς αν δεν του άρεσε κάτι θα το είχε αλλάξει όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα,... Εφόσον λοιπόν δεν σας αρέσει το σύστημα του , αποφασίστε τι σας αρέσει , σφαχτείτε μεταξύ σας τι να πάρει που σας είναι αποδεκτό για να σας αρέσει όταν πηγαίνετε σπίτι του !
Ο άνθρωπος πήρε pa συστήματα για να το κάνει όσο πιο πιστό cinema μπορεί.
Εκτός και αν θέλετε να τον στείλετε εκτελεστικό απόσπασμα επειδή δεν ακούει αυτά που θέλετε εσείς όπως θέλετε εσείς.
Πόσο πιο ευγενικά να σας το πει ότι είναι ευχαριστημένος όπως έχει φτιάξει το σύστημα του και σταμάτησε να ασχολείται με το τι θα προσθέσει ακόμα;;;
Ουφ κουραστικό να γράφεις για άλλον χωρίς καν να έχεις μιλήσει μαζί του!!!
Στάθη εάν δεν συμφωνούν οι απόψεις μας σου ζητάω ταπεινά συγνώμη!!!
δεν μπορεις να ταχεις ολα γιατρε μουΌσο για την κλασικη:
Πέρα του γεγονότος οτι ειναι η μουσική που προτιμώ, (και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν), εχει την ιδιότητα να αναδεικνύει τα σημεία που επιδέχονται βελτίωσης σε ενα σύστημα.
Το RT εντός λογικών οριων, και εφοσον δεν μιλάμε για στούντιο, ειναι θέμα προτιμήσεων...μια χαρά ειναι και το 0.2 και το 0.5. Αν θελει να κανει κατι, που δεν νομίζω οτι του ειναι απαραίτητο, οι προτάσεις του Έαρ μου φαίνονται ενδιαφέρουσες.δεν μπορεις να ταχεις ολα γιατρε μου
κλασσικη με 0.2 rt απλα δεν
εχει πολυ δρομο ακομα ο Σταθης