- Reaction score
- 99.354
Ε, ναι, είναι κι η πτώση λόγω ηλικίας εκεί κάτω, τι να ψάχνεις τώρα;
Ε, ναι, είναι κι η πτώση λόγω ηλικίας εκεί κάτω, τι να ψάχνεις τώρα;
Ε, ναι, είναι κι η πτώση ακοής λόγω ηλικίας εκεί στα πρίμα, τι να ψάχνεις τώρα; Αυτά που δεν ακούς; Ωχ μωρέ...
Α πα πα, εγώ μηχανήματα δε ξεκοιλιαζω, χάνεται η εγγύηση!
Αυτό ίσως να το λέτε σαν αστείο, αλλά εάν ψάξετε καλύτερα, θα δείτε ότι είναι μια πραγματικότητα!Ε, ναι, είναι κι η πτώση ακοής λόγω ηλικίας εκεί στα πρίμα, τι να ψάχνεις τώρα; Αυτά που δεν ακούς; Ωχ μωρέ...
Δεν χρειάζονται μεγαλύτερα έξοδα έτσι κι αλλιώς γυρίζοντας απ'τα village ολα φαίνονται μικρότερα .Εγω αυτο που εχω να πω για τον Σταθη...και φυσικα του το εχω πει κι αλλες φορες ειναι....
Αν ειχε το διπλασιο μεγεθος σε χωρο...αντε και λιγο παραπανω....δε μπορω καν να φανταστω που θα το ειχε φτασει....
κομμένη η τουαλέτα στα village..Δεν χρειάζονται μεγαλύτερα έξοδα έτσι κι αλλιώς γυρίζοντας απ'τα village ολα φαίνονται μικρότερα .
Mικροτερα μεν....αλλα οχι χειροτερα δε... Ξερεις πολυ καλα οτι μπορουμε να φτιαξουμε σε χωρο dedicated οπως ο δικος σου μαγικες καταστασεις..ιδανικες.Δεν χρειάζονται μεγαλύτερα έξοδα έτσι κι αλλιώς γυρίζοντας απ'τα village ολα φαίνονται μικρότερα .
Φυσικά Γιάννη τώρα που βγαίνουν δισκάκια uhd οι επόμενες αγορές Fast ,King Kong ,Alien ,κτλ θα ειναι μόνο 4Κ και περιορισμένα τα απλα bluray.Βρε βρε βρε....
Προετοιμαζόμαστε για 4Κ Σταθούκο;
Μόνο μην μου πεις ότι θα αλλάξεις τον προβολέα σου με τον νέο Optoma...Φυσικά Γιάννη τώρα που βγαίνουν δισκάκια uhd οι επόμενες αγορές Fast ,King Kong ,Alien ,κτλ θα ειναι μόνο 4Κ και περιορισμένα τα απλα bluray.