PURETONE
Ένα σκέτο "Π"
- Reaction score
- 4.017
Κογια, τι ειναι αυτα? " λιγώτερη " ?Ναι. Τα ψηφιακά είναι πολύ περισσότερο fool-proof και έχουν λιγώτερη πλάκα...
Κογια, τι ειναι αυτα? " λιγώτερη " ?Ναι. Τα ψηφιακά είναι πολύ περισσότερο fool-proof και έχουν λιγώτερη πλάκα...
A !!! Πρεπει να ειμαι πολυ νεοτεροςΣτα παλιά τα χρόνια, έτσι το γράφανε. Μετά άλλαξε.
Να σου πω:Ηθελα να μετρησουμε δυνάμεις στο avsite
Το γραφημα τι σχεση ειχε?
Το thread δημιουργήθηκε ως επίσημο off topic των άλλων θεμάτων που καταλήγουν σε επίθεση εναντίον των "αναλογικών".Βεβαίως, ο τίτλος του θρεντ είναι εξόχως παραπλανητικός.
Για τη μεγάλη πλειονότητα του κόσμου το κόστος και η ευκολία χρήσης είναι ο πρωτεύων παράγοντας επιλογής, γι' αυτό και ο ψηφιακός ήχος βασιλεύει. Η υψηλή πιστότητα του ήχου, όπως την εννοούμε εδώ μέσα, είναι σχεδόν αδιάφορη σε ακροατές που δεν είναι εν δυνάμει μέλη φόρουμ όπως του δικού μας.Αντιθέτως, ο κόσμος προτιμάει να νοικιάζει μια έτοιμη μουσική βιβλιοθήκη, με τέτοια ποικιλία που ενδεχομένως είναι απατηλό όνειρο θερινής νυκτός να είναι στην κατοχή του.
Προφανώς κυρίως λόγω κόστους, και δευτερευόντως λόγω ευκολίας χρήσης, μεταφοράς και αποθήκευσης.
Ε ναι, ειναι καλύτεροΦαντάζεστε να μπαίνει σε ένα αντίστοιχο φόρουμ κάποιος και να γράφει ότι ένα Casio των 50€ είναι καλύτερο από ένα IWC ή ένα Audemars Piguet επειδή (πράγματι) έχει μεγαλύτερη ακρίβεια
Ό,τι και να 'ναι, η άποψη του Casio fan δεν ενδιαφέρει τον κάτοχο ενός τέτοιου ρολογιού.Ε ναι, ειναι καλύτερο
Εμενα παντως ουτε καν αυτοματο δεν ειναι το ρολοι μουΦαντάζεστε να μπαίνει σε ένα αντίστοιχο φόρουμ κάποιος και να γράφει ότι ένα Casio των 50€ είναι καλύτερο από ένα IWC ή ένα Audemars Piguet επειδή (πράγματι) έχει μεγαλύτερη ακρίβεια στην ένδειξη της ώρας;
Και ακόμα χειρότερα .. Όταν προσπαθείς να την επιβάλειςΌτι και να 'ναι, η άποψη του Casio fan δεν ενδιαφέρει τον κάτοχο ενός τέτοιου ρολογιού.
Με τη διαφορά πως ενα ρολόι μπορει μάλιστα να εκληφθεί ως κόσμημα.Ότι και να 'ναι, η άποψη του Casio fan δεν ενδιαφέρει τον κάτοχο ενός τέτοιου ρολογιού.
Γι' αυτό και έγραψα ότι ο καθένας μπορεί να έχει οτιδήποτε επιθυμεί όσο δεν γίνεται εριστικός. Αυτό ισχύει εκατέρωθεν. Όσο παράλογος είναι ο αναλογικός που λέει ότι παίζει καλύτερα, άλλο τόσο είναι και ο ψηφιακός που του λέει "άντε, πέτα το" επειδή δεν έχει ιδανικά specs.Και άντε να τα δεχτούμε, αφού γουστάρει ο άλλος να το βλεπει. Αλλα όχι να λέει κιόλας πως παίζει καλυτερα οταν ολα τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν το ακριβως αντίθετο. Εδώ μπαίνει ο παραλογισμός.
Μου αρέσουν αυτά!Εγω μάλιστα υποστηρίζω πως αν γίνει το γκάλοπ που θελει ο @Dimitrisnt θα παρατηρήσουμε πως ειναι συχνότερο μεταξύ των υποστηρικτών βινυλίου να υποστηρίζονται και άλλες "μεταφυσικές" απόψεις οπως Χριστιανισμός, εναλλακτική ιατρική, συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις της πολιτικής κ.ά.
Έλα μου ομως που όσο και να κανει το πικαπ, μα όσο, μα όσο, όσο, όσο, όσο, θα ειναι πάντα χειρότερο απο ενα μέτριο dac. Ο περιορισμός του μέσου.Προσωπικά, αυτό που κοροϊδεύω περισσότερο είναι όταν κάποιος με vfm συσκευή, χωρίς να υπάρχει λόγος, τη λέει σε κάποιους με πολύ πιο ακριβές συσκευές. Παντού, όχι μόνο στον ήχο
Πικρα για ποιον?Έλα μου ομως που όσο και να κανει το πικαπ, μα όσο, μα όσο, όσο, όσο, όσο, θα ειναι πάντα χειρότερο απο ενα μέτριο dac. Ο περιορισμός του μέσου.
Γ@μησε τα, μεγάλη πίκρα.
Τώρα κάνεις πλάκα, έτσι;Πικρα για ποιον?
Μα το θεο δεν εχω γνωρισει κατοχο ακριβου η καλου πικαπ πικραμένο
Δεν ξερουμε ακριβως γιατι αλλα επειδη αυτο ειναι το χομπι τους ισως?Τώρα κάνεις πλάκα, έτσι;
Τότε γιατί ξεροσταλιάζουν στον ντίλερ τους για να πάρουν την δόση τους σε καλώδια κ.ά μαγικά παραφερνάλια μπας και διορθώσουν τα αδιόρθωτα;
Δεν διαφωνώ. Απλά σου λέω ότι τον μη εριστικό κάτοχο του πικάπ δεν τον ενδιαφέρει αυτό. Η ιεράρχηση των απαιτήσεων που έλεγα. "Εσύ" επικεντρώνεσαι μόνο στα specs. Αυτός όχι.Έλα μου ομως που όσο και να κανει το πικαπ, μα όσο, μα όσο, όσο, όσο, όσο, θα ειναι πάντα χειρότερο απο ενα μέτριο dac. Ο περιορισμός του μέσου.
Γ@μησε τα, μεγάλη πίκρα.
Γιατι δεν παίρνουν κανένα δίσκο καλύτερα; γιατι γίνονται συνδρομητές καλωδίων;Δεν ξερουμε ακριβως γιατι αλλα επειδη αυτο ειναι το χομπι τους ισως?
Γιατι δεν παίρνουν κανένα δίσκο καλύτερα; γιατι γίνονται συνδρομητές καλωδίων;