Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
4.327
7 δίπλες εννοώ σπείρες :). Από καπνικά έλεγα να παίξω με carabeca ή candybeca ή και το 3beca Το συγκεκριμένο που λες όχι δεν το δοκίμασα αλλά ακούγεται ενδιαφέρον. Δικιά σου συνταγή; Θα κάνω μια παραγγελία αρώματα και ίσως βάλω και τα συγκεκριμένα της liquid france. Προς το παρόν επειδή μου φερε κάποιος φίλος κάποια αρώματα έφτιαξα πριν 3 μέρες royal και soho. Αν και ήταν κοντά στην ημερομηνία λήξης ή και την είχαν περάσει. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό;

Reaction score
15.543
τo suprime θελει 3 βδομαδες τουλαχιστον για να γινει...

προτεινω 70vg και 30pg

ειναι η γνωστη αναλογια ωστε να εισαι πολυ κοντα στο γνησιο

Timaras

Reaction score
2.144
Pico-Avocado.jpg

Σώθηκαν τα παντελόνια μου!Καμμία διαρροή προς το παρόν.(2 μέρες τώρα)
Θα δοκιμάσω να το αφήσω ξάπλα όλη τη νύχτα να δω αν θα βγάλει!
Το χάλι του v5 πάντως που και όρθιος έτρεχε ούτε καν!

Reaction score
15.543
καποιο προβλημα με τα λαστιχακια του θα ειχες....ηταν γνησιος η μαιμου ;

ξαπλα θαχεις διαρροη....αν δεν εχεις θα ειναι τυχαιο αν το κανεις μια φορα

Timaras

Reaction score
2.144
Τα άλλαξα και τα λαστιχάκια αλλά τίποτα.Ήταν sxk,όχι γνήσιος.

Για τον avocado πιστεύω και γω ότι ξάπλα θα βγάλει γιατί το κεραμικό που κλείνει τις τρύπες για το βαμβάκι της 2ης αντίστασης δεν κάθεται σφιχτά και ας έχει o-rings!
Εντάξει,δεν με πειράζει πολύ αυτό.

Timaras

Reaction score
2.144
Ως προς το στήσιμο μάλλον θα πρέπει στο tank να κατεβαίνει λιγότερο βαμβάκι εέ?
Θα τρώει και λιγότερο υγρό φαντάζομαι με πιο κοντό βαμβάκι.

Reaction score
8.905
....Θα τρώει και λιγότερο υγρό φαντάζομαι με πιο κοντό βαμβάκι.
Το κοντότερο η παχύτερο κλπ. έχει να κάνει με την σωστή τροφοδοσία η μη και όχι με την κατανάλωση!

Timaras

Reaction score
2.144
Εάν είναι κοντύτερο,δε σημαίνει ότι δεν θα υπερτροφοδοτείται εάν υποθέσουμε ότι τώρα αυτό συμβαίνει?

Reaction score
8.905
εάν έχεις υπερ-τροφοδοσία σημαίνει ότι μπορεί και τα βαμβάκια σου στην αντίσταση η στην τρύπα που κατεβαίνουν κάτω να είναι χαλαρά και όχι απαραίτητα μακριά / κοντά....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.880
Μπα, δεν είναι θέμα "υπερτροφοδότησης" η διαρροή, θέμα κατασκευής είναι, ή πολύ χαλαρού στησίματος του βαμβακιού στην τρύπα, μάλλον πρέπει να είναι λιγο σφιχτό εκεί.
Το μήκος του βαμβακιού που περισσεύει στον κάδο, είναι απλώς άχρηστο, τζάμπα πιάνει χώρο.
5 χιλιοστά βαμβάκι να μπαίνει στον κάδο, αρκεί, και φαίνεται και πιο όμορφο..

Timaras

Reaction score
2.144
Ok παιδιά.Thanks για μετάδοση γνώσεων και εμπειριών.Θα δοκιμάσω να τα δω και στην πράξη αυτά που λέτε.

Έως τώρα πάντως οι εντυπώσεις είναι θετικές.Πιο πολύ ατμός,γεύση καλή,άρωμα επισης πλούσιο και δεν έχουν λαδώσει και τα χέρια μου!

Timaras

Reaction score
2.144
Ερώτηση.
Μπορείς να γεμίσεις από τρύπα που περνάει βαμβάκι ή θα αρχίσουν διαρροές και τέτοια λόγω του ότι θα παραμεριστεί λίγο το βαμβάκι?
Ρωτάω για την περίπτωση που θα φτιάξω 2πλή αντίσταση.Τότε δε θα έχω από που να γεμίσω μιας και δεν έχει τρύπα που χρησιμοποιήται μόνο γι'αυτήν τη δουλειά!

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
View attachment 76532

Σώθηκαν τα παντελόνια μου!Καμμία διαρροή προς το παρόν.(2 μέρες τώρα)
Θα δοκιμάσω να το αφήσω ξάπλα όλη τη νύχτα να δω αν θα βγάλει!
Το χάλι του v5 πάντως που και όρθιος έτρεχε ούτε καν!
Καλημέρα. Μου είχε φέρει ένας φίλος τον sxk kayfun 5 του, ο οποίος ήταν πολύ λαδιάρης. Του άλλαξα και τα orings απο αυτά που είχε στη συσκευασία του, δεν έλεγε να συνέλθει. Μόλις του έβαλα τα orings απο τον γνήσιό μου ( το πακέτο πωλείται γύρω στα 3.5€ ) δεν βγάζει ούτε δάκρυ. Βέβαια, έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία απο τον avocado καθώς είναι τσιγαρίσιος ατμοποιητής, αλλά μόλις φτάσει στο σημείο να λειτουργεί σωστά, είναι πραγματικά απολαυστικός. Και σε σύγκριση με τον γνήσιο που έχω, καμία διαφορά στη γεύση.
Edit: Μάλιστα, στον sxk για κάποιο λόγο δεν βίδωνε η καμπάνα μέχρι τέρμα για να κλείσει τα υγρά, με αποτέλεσμα κάθε φορά που τον γέμιζε, να τα έβγαζε απο τον αεραγωγό. Το πρόβλημα ήταν στο πάνω oring του deck το οποίο μάλλον ήταν πιο χοντρό και με κάποιο τρόπο εμπόδιζε το βίδωμα. Τώρα, πάει "βούτυρο"!

Reaction score
15.543
ενας συνδιασμος

https://www.districtf5ve.com/products/the-chubby-summit-24mm

https://www.google.gr/amp/s/www.custom-vapes.co.uk/product/skill-rda-by-twisted-messes-vapersmd/amp/

2017-06-26 11.42.57.jpg

2017-06-26 11.38.18.jpg

2017-06-26 11.38.52.jpg

να συμπληρωσω οτι εχει διαφορα μεγεθη σε λαστιχα ωστε να ταιριαζει σε ολους τους 24ρηδες....
...εξαιρετικο το επιστομιο ...!!!! εχει 1.3cm διαμετρο ανοιγματος :o ...τωρα ο skill μπορει να παιξει πιο πολλα wattακια :D

Last edited:

Timaras

Reaction score
2.144
Καλημέρα. Μου είχε φέρει ένας φίλος τον sxk kayfun 5 του, ο οποίος ήταν πολύ λαδιάρης. Του άλλαξα και τα orings απο αυτά που είχε στη συσκευασία του, δεν έλεγε να συνέλθει. Μόλις του έβαλα τα orings απο τον γνήσιό μου ( το πακέτο πωλείται γύρω στα 3.5€ ) δεν βγάζει ούτε δάκρυ. Βέβαια, έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία απο τον avocado καθώς είναι τσιγαρίσιος ατμοποιητής, αλλά μόλις φτάσει στο σημείο να λειτουργεί σωστά, είναι πραγματικά απολαυστικός. Και σε σύγκριση με τον γνήσιο που έχω, καμία διαφορά στη γεύση.
Edit: Μάλιστα, στον sxk για κάποιο λόγο δεν βίδωνε η καμπάνα μέχρι τέρμα για να κλείσει τα υγρά, με αποτέλεσμα κάθε φορά που τον γέμιζε, να τα έβγαζε απο τον αεραγωγό. Το πρόβλημα ήταν στο πάνω oring του deck το οποίο μάλλον ήταν πιο χοντρό και με κάποιο τρόπο εμπόδιζε το βίδωμα. Τώρα, πάει "βούτυρο"!
Thanks Νίκο.Θα το δοκιμάσω και αυτό.
Όντως είναι ωραίος ατμοποιητής και αν δεν έβγαζε λάδια δε θα σκεφτόμουν να τον αλλάξω.
Ειδωμεν!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.781
Παρατηρείτε κι εσείς μια έλλειψη χλωροφύλλης ή μόνο εγώ; :whistling:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.375
Members