Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803
Πρόs ,
costas EAR
Καλησπέρα κ. Κώστα .
Παρέλαβα καί δοκίμασα " λίγο " από την δικιά του παρασκευή ( 60 VG / 40 PG με 6mg/ml νικοτίνη ) .
-
Μέ μιά πρόταση αυτά που θέλω να πώ .
Είναι ότι , μα ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μεχρι σήμερα !
Ή τσιγάρο κρατώ ή τό ηλεκτονικό , ένα και τό αυτό .
Δέν έχω λόγια .
Απλά σε Ευχαριστώ .:hi:

-

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.151
Μανώλη βάλε μου όποτε μπορέσεις την μάρκα του υγρού που λέγαμε χθες.

Ευχαριστώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.151
Αυτό ήταν; :thumbsdown:

Μήπως ήταν αυτό;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.861
Ρε παιδιά σόρυ που επεμβαίνω σε ένα θέμα που δεν παρακολουθώ καθόλου, διότι δεν είμαι ατμιστής και ούτε θα γίνω.
Αλλά αυτά που λένε τώρα τελευταία ότι είναι επικίνδυνα τα ατμιστικά υγρά και εκπέμπουν μικροκύματα, καρκίνο, ραδιενέργεια και θανατηφόρες ακτίνες γάμμα και δημιουργούν μαύρες τρύπες στον χωροχρόνο, δεν σας ανησυχούν;
Και μας ψεκάζουν κιόλας;

:D :D

Reaction score
4.327
Ίδιο σύρμα σε 3-άρι πυρήνα 5 σπείρες σε avocado 24 δίνει 0,482ω στο ένα μοντάκι και στο άλλο 0,45ω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.994
Σωστά. Κι οι 6 σπείρες σε 3,5mm διάμετρο πηνίου, βγάζει 0.63ωμ.
Χονδρικά, 0,1 ωμ η σπείρα.

Στον Pharaoh μπορώ να στήσω από 5 έως 7 σπείρες.

Στον avocado έχω στημένο 5 σπείρες, όπως λες κι εσύ (αν και νομίζω ότι μετράει για 4,5 σπείρες, εξ'ου και η αντίσταση που βγάζει)

Όταν τα άκρα της αντίστασης βρίσκονται σε αντίθετες πλευρές του πηνίου, όπως το ντεκ του Pharaoh, τότε το τύλιγμα δίνει πλήρεις περιστροφές, άρα ολοκληρωμένες σπείρες.

Όταν τα άκρα της αντίστασης βρίσκονται στην ίδια πλευρά του πηνίου, όπως το ντεκ του avocado, τότε το τύλιγμα δίνει μια μισή περιστροφή, άρα μια μισή σπείρα.

Γι'αυτό 4,5 σπείρες εσύ, πας στα 0,45 ωμ, και 6 σπείρες εγώ πάω στα 0,6 ωμ. Οι υπόλοιπες μικροδιαφορές στην αντίσταση προέρχονται από τη διάμετρο του πηνίου, και πρακτικά στο 0,5 χιλιοστό διαφοράς από 3mm σε 3,5mm είναι αμελητέες. (Μπορείς να υπολογίσεις τη διαφορά μήκους εύκολα)

Last edited:

Reaction score
15.543
την αλλη εβδομαδα θαχω το τουφεκι που λειπει απο το οπλοστασιο...:D
.....ειναι και αεκαρα και θα το τιμησω με ενα σουπερ επιστομιο...:party:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Ειμαι καπνιστής απο την ηλικία των 15 (απο το νυχτερινό γυμνάσιο) ,αυτη η μόδα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο εχει καταντήσει ενοχλητική....δεν υπάρχει παιδιά ολίγον έγκυος...η ειναι η δεν ειναι....κοινος η το κοβης η όχι...δεν έχω γνωρίσει κανέναν μέχρι τώρα να εχει κοψη το κάπνισμα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο....η ταπεινή μου γνώμη
Αρχικά, όποιος ασχολείται με το άτμισμα, πρακτικά κόβει το κάπνισμα, δεν καπνίζει τσιγάρο. Βέβαια, το υποκαθιστά με τον ατμό, που όμως είναι πιο ασφαλής ( δεν έχει αποδειχτεί ότι είναι αβλαβής, βέβαια ) απο τον καπνό. Καλώς ή κακώς, δεν θέλουμε να κόψουμε τη συνήθεια, όχι ακόμα τουλάχιστον. Εφ'όσον είσαι καπνιστής, θα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Η διαφορά μας με τους καπνιστές είναι ότι απο τον πρώτο κιόλας καιρό που ξεκινήσαμε το άτμισμα, έχουμε δει βελτίωση στη φυσική μας κατάσταση, για παράδειγμα δεν λαχανιάζουμε όπως πριν, ανασαίνουμε καλύτερα, δεν βήχουμε όπως με το κάπνισμα, επανέρχεται η όσφρηση και στο πρακτικό μέρος, δεν βρωμάμε τσιγαρίλα και δεν βρωμάει το σπίτι μας επίσης. Πέραν τούτου, είναι σαφώς πιο οικονομικό ( με εξαίρεση τους gadgetάκηδες που γράφουν παραπάνω, οι οποίοι το έχουν κάνει χόμπι, αλλά με τα χρήματα που γλυτώνουν απο το κάπνισμα, έχουν και περίσσευμα ). Υπάρχουν και αρκετά άτομα που έχουν καταφέρει να διακόψουν τη συνήθεια και να απέχουν ακόμα και απο το άτμισμα. Τέλος, δεν αποτελεί μόδα, το αντίθετο μάλιστα. Δέχεται μεγάλο πόλεμο καθώς δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των καπνοβιομηχανιών. Και για τα πρακτικά, είμαι 39 και κάπνιζα απο το λύκειο. Σταμάτησα το τσιγάρο πριν 3 χρόνια και τώρα ασχολούμαι με το άτμισμα. Αν κάποια στιγμή το βαρεθώ, θα το κόψω. Πέρισυ το καλοκαίρι όμως γύρισα όλες τις γνωστές παραλίες της Ύδρας με τα πόδια ( τουλάχιστον μισή ώρα η κάθε διαδρομή, σιγά μη τα έσκαγα για τα θαλάσσια ταξί, ρε ουστ ) και τη διαδρομή Μοναστηράκι - Πλατεία Αττικής, την έχω για τη πλάκα μου σε περίπου 25 λεπτά με τα πόδια και χωρίς να λαχανιάσω. Ασ'τα, κατάντια το άτμισμα!

Reaction score
4.327
Bottom air flow ή όχι?

Όχι τον παλιό έχω (ενός φίλου). Πολύ καλός, γεύση γαμώ, αλλά πολύ καύσιμο ρε φίλε :p Για κάποιον που αγοράζει έτοιμα υγρά από δω δεν κάνει

Timaras

Reaction score
2.144
Μήπως αν πάρω ατμο με τον αέρα στο ύψος του ντεκ σώσω κανα παντελόνι?
Ο Kayfun V3 που είχα δεν έβγαζε.Αφότου έσπασε χρησιμοποιώ τον V5 και με έχει πεθάνει.Τρέχει από τις οπές εισόδου του αέρα!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.178
Αφότου έσπασε χρησιμοποιώ τον V5 και με έχει πεθάνει.Τρέχει από τις οπές εισόδου του αέρα!
Τέσσερις μέρες άντεξα, μετά τον έκανα ανταλλαγή με Squape. :mad:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.376
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa