Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ναι, αυτό.αυτο ειναι ?
ευχαριστω Κωστα !Ναι, αυτό.
οι τιμες που φαινονται στο ebay ειναι φανταζομαι σοβαρη βαση για το σχετικο παζαρι ?σε τι τιμή θα τα αγοράσεις.
εγω ειμαι παντελως ασχετος (αντε ξερω ποια ειναι η σωστη ακρη στο κολλητηρι ...) ,απο την αλλη ο τυπος που εχει τα εργαλεια φτιαχνει συστηματα σε αμαξια ( with the greatest respect στο caraudio) και οσο να 'ναι φοβουμαι μιολια ...με προσωπική εργασία.
Εάν δεν ασχοληθείς μόνος σου δεν αξίζει να τα αγοράσεις μιας και θα ξεπεράσεις με το κόστος συντήρησης πχ αυτό.οι τιμες που φαινονται στο ebay ειναι φανταζομαι σοβαρη βαση για το σχετικο παζαρι ?
αυτες ειναι οι τιμες που μου εδωσε ο τυπος (συζητησιμες)
"οι crown xls-402 einai sta 250e ,, και 802 ειναι στα 400ε , εχω και προσφορα τον 602 στα 300ε ..." εννοειται πως του ειπα πως ειναι πολλα κι αμα ειναι θα παω για καινουργια .
εγω ειμαι παντελως ασχετος (αντε ξερω ποια ειναι η σωστη ακρη στο κολλητηρι ...) ,απο την αλλη ο τυπος που εχει τα εργαλεια φτιαχνει συστηματα σε αμαξια ( with the greatest respect στο caraudio) και οσο να 'ναι φοβουμαι μιολια ...
απο rca φανταζομαι μπορω να του δωσω σημα ε ? πως τα λενε τα βυσματα του βρε παιδια ?
View attachment 78049
παιδες ευχαριστω για τσι απαντησεις ...
One system used a.... WyWires and High Fidelity CT-1 interconnects, WyWires speaker cables, VooDoo Cables Platinum Dragon power cable
Εντέλει έχουν μεγάλη πλάκα οι ριβιούερς..... ειδικά άμα ψάχνεις "δράκους" στο σύστημα.....I wanted to see how the amplifier performed with $10,000 speakers, a high-end digital source, and cables that cost as much as the amps.
crown cts 2000 που εχω εχει 3000 ο crown ma 5000 εχει 5000Καλησπερα,
μηπως θα μπορουσε καποιος να μου αναφερει εναν ενισχυτη-τελικο με "πολυ μεγαλο συντελεστη αποσβεσης" ?
θελω να παρω τουλαχιστον μια ιδεα για την ταξη μεγεθους
π.χ. ο δικος μου λεει >800 at 20 Hz (κατω-κατω) ,
οσο ανεβαινουν τα χερτζ αυτο αυξανεται - μειωνεται - τι γινεται ?
γενικοτερα για το κομματι των χαμηλων (σε αυτο στην ουσια δεν αναφερεται ο συντελεστης αποσβεσης ?) ποσο θα πρεπει να ειναι - ιδανικα ?
(οκ, για αντιδραστικα ηχεια -που λεει κι ο C.C.- σαν τα δικα μου)