wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.618
@giorgos grammas: κατάλαβες τώρα;
Πέρα από τη γκ@βλα του κάθε βλαμμένου που του αρέσει να βλέπει καραμούζες μέσα στο σαλόνι του
Αφού κάνεις τα παραπάνω επιμελώς, θα ελέγξεις αν παίρνει ρέβμα και αν ο ιμάντας είναι στη θέση του και ατόφιος.Εκτος απο ξεματιασμα απο τους αφορισμους των ψηφιακων, υπαρχει κατι αλλο που μπορω εγω να κανω ?
Ο ιμαντας ειναι εκια που πρεπει και φρεσκος-φρεσκος (δωρο του αποστολου πριν κανα δυο χρονια) ...Αφού κάνεις τα παραπάνω επιμελώς, θα ελέγξεις αν παίρνει ρέβμα και αν ο ιμάντας είναι στη θέση του και ατόφιος.
Τα κσένα τα μιλείς;Ο ιμαντας ειναι εκια που πρεπει και φρεσκος-φρεσκος (δωρο του αποστολου πριν κανα δυο χρονια) ...
το ρεβμα εδα ειναι αλλο θεμα,ετονε ανοιγωκλεινει τοποθετωντας το βραχιονα Αποπανω απο το δισκο - δεν εχει πραμα αλλο ...
απο που θα μπω μεσα να δω ηντα γινεται ?
πως θα το ξεστελιωσω ? (αλλα να ξαναστελιωνεται ε ?)
θενκιου ! μιαολια λαδι ειναι η ολη ιστορια ? ταχιας θα το μελετησω και θα το καταστεσω...ελπιζω να μη μου περισεψουνε πραμα βιδες-ελατηρια στη πορεια ...Τα κσένα τα μιλείς;
Ξάνοιξε να δεις ήντα κάμει εκειονάς:
Την ώρα που θα το σάζεις θα σιγομουρμουράς το παρακάτω μάντρα: "Απεταξάμην τα πσηφιακά". Πχιάνει!ελπιζω να μη μου περισεψουνε πραμα βιδες-ελατηρια στη πορεια
?μάντρα
Κάτης είσαι!κατεχω πως δεν ειναι απο κεινες απου πολουνε τσι μπλοκους - προσευχουλα ειναι ε ?
Και ... συνάδερφος;εθαρουμαι πως ητανε ολοτελα φανταστικος τυπος ...
Ασε ...Όλντυ, έσαξές το;
Να 'σαι καλα.Περαστικά!
Γ@μησέτα .....Ασε ...
μου δαγκωσε το σκυλο ενας αλλος μεγαλοσωμος και του ανοιξε το λαιμο ...
και που ζει ακομα σημερα ειναι ανελπιστο ...