Μια απλή ερώτηση

Reaction score
15.467
Καλησπερα αγαπητοι,
πηγα να βαλω στη πικαπαρα μου ενα δισκο - ν' ακουσω και λιγο αναλογικως- και διαπιστωσα οτι δε ξεκιναει το ρημαδι !
Εκτος απο ξεματιασμα απο τους αφορισμους των ψηφιακων, υπαρχει κατι αλλο που μπορω εγω να κανω ?
η πικαπαρα ειναι η dual cs 505-4
DSC07842.JPG

A

AKARL

Guest
Εκτος απο ξεματιασμα απο τους αφορισμους των ψηφιακων, υπαρχει κατι αλλο που μπορω εγω να κανω ?
Αφού κάνεις τα παραπάνω επιμελώς, θα ελέγξεις αν παίρνει ρέβμα και αν ο ιμάντας είναι στη θέση του και ατόφιος.

Reaction score
15.467
Αφού κάνεις τα παραπάνω επιμελώς, θα ελέγξεις αν παίρνει ρέβμα και αν ο ιμάντας είναι στη θέση του και ατόφιος.
Ο ιμαντας ειναι εκια που πρεπει και φρεσκος-φρεσκος (δωρο του αποστολου πριν κανα δυο χρονια) ...
το ρεβμα εδα ειναι αλλο θεμα,ετονε ανοιγωκλεινει τοποθετωντας το βραχιονα Αποπανω απο το δισκο - δεν εχει πραμα αλλο ...
απο που θα μπω μεσα να δω ηντα γινεται ?
πως θα το ξεστελιωσω ? (αλλα να ξαναστελιωνεται ε ?)

A

AKARL

Guest
Ο ιμαντας ειναι εκια που πρεπει και φρεσκος-φρεσκος (δωρο του αποστολου πριν κανα δυο χρονια) ...
το ρεβμα εδα ειναι αλλο θεμα,ετονε ανοιγωκλεινει τοποθετωντας το βραχιονα Αποπανω απο το δισκο - δεν εχει πραμα αλλο ...
απο που θα μπω μεσα να δω ηντα γινεται ?
πως θα το ξεστελιωσω ? (αλλα να ξαναστελιωνεται ε ?)
Τα κσένα τα μιλείς;

Ξάνοιξε να δεις ήντα κάμει εκειονάς:

Reaction score
15.467
Τα κσένα τα μιλείς;

Ξάνοιξε να δεις ήντα κάμει εκειονάς:

θενκιου ! μιαολια λαδι ειναι η ολη ιστορια ? ταχιας θα το μελετησω και θα το καταστεσω...ελπιζω να μη μου περισεψουνε πραμα βιδες-ελατηρια στη πορεια ...

A

AKARL

Guest
ελπιζω να μη μου περισεψουνε πραμα βιδες-ελατηρια στη πορεια
Την ώρα που θα το σάζεις θα σιγομουρμουράς το παρακάτω μάντρα: "Απεταξάμην τα πσηφιακά". Πχιάνει! ;)

Reaction score
15.467
μάντρα
?
κατεχω πως δεν ειναι απο κεινες απου πολουνε τσι μπλοκους - προσευχουλα ειναι ε ?
απο τανα τα ανατολιτικα κατεχω μονο οτι εχω διαβασει απο τον Lobsang Rampa
(εδα τον ηψαξα - εθαρουμαι πως ητανε ολοτελα φανταστικος τυπος ...)

A

AKARL

Guest
κατεχω πως δεν ειναι απο κεινες απου πολουνε τσι μπλοκους - προσευχουλα ειναι ε ?
Κάτης είσαι! ;) :hi:

εθαρουμαι πως ητανε ολοτελα φανταστικος τυπος ...
Και ... συνάδερφος;

"Lobsang Rampa is the pen name of an author who wrote books with paranormal and occult themes. His best known work is The Third Eye, published in Britain in 1956.

Following the publication of the book, newspapers reported that Rampa was Cyril Henry Hoskin (8 April 1910 – 25 January 1981), a plumber from Plympton in Devon who claimed that his body hosted the spirit of a Tibetan lama going by the name of Tuesday Lobsang Rampa, who is purported to have authored the books. The name Tuesday relates to a claim in The Third Eye that Tibetans are named after the day of the week on which they were born."

Reaction score
15.467
Όλντυ, έσαξές το;
Ασε ...
μου δαγκωσε το σκυλο ενας αλλος μεγαλοσωμος και του ανοιξε το λαιμο ...
και που ζει ακομα σημερα ειναι ανελπιστο ...

A

AKARL

Guest
Ασε ...
μου δαγκωσε το σκυλο ενας αλλος μεγαλοσωμος και του ανοιξε το λαιμο ...
και που ζει ακομα σημερα ειναι ανελπιστο ...
Γ@μησέτα .....:(

Περαστικά.

Reaction score
15.467
Να 'στε καλα ολοι,
ο σκυλος καλα, εξημερωθηκε τριτη μερα - τον ηφερα στο σπιτι ---
και το πικαπ το καθαρισολαδωσα και τρεχει κανονικα - μονο πως καπου στη διαδρομη ηχασα το ενα καναλι -σνιφ- ...
σι γιουλεητερ γιατι πινω μια ρακη με το κολλητο μου...

Reaction score
10
Καλησπέρα, Ο Denon AVR-X2400H έχει μια λειτουργία που λέγεται Restorer και έχει 4 στάθμες (Off-Low-Medium-High) και λέει οτι βοηθάει τις Lossy μορφές προσθέτοντας συχνότητες που λείπουν λόγω της συμπίεσης. Τονίζει τα μπάσα για "πλούσια" εμπειρία.
Τι άποψη έχετε για αυτό? Kάνει ζημιά και αν ναι πόση? Ανφέρομαι στην αναπαραγωγή Mp3 και Flac. Γιατί από ότι βλέπω όταν παίζω Flac μέσω PC ο ενισχυτής δεν καταλαβαίνει τι παίζω, επομένως επεμβαίνει και στο Flac το οποίο είναι Lossless. σωστά?
Νομίζω το Audyssey μου το ρύθμισε στο Low.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29