Εδώ γελάμε

Reaction score
16.121
IMG_2868.jpg

Ένα από τα πιο γουστόζικα για μένα τουιτς στον απόηχο τελευταίας τηλεοπτικής αντιπαράθεσης Μερκελ Σουλτς πριν τις εκλογές της 24·09·17 .

" Από την τηλεοπτική μονομαχία μάθαμε ότι η Γερμανία αποτελείται από κατοίκους που αγαπούν το αυτοκίνητο τους,φοβούνται τους ξένους και δεν έχουν παιδιά."

Κι άλλο ένα επιςης αστείο για κάποιον που παρακολούθησε ολόκληρο το ντιμπέιτ:

IMG_2869.jpg

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν εκκλησιάστηκαν εχθές Κυριακή απαντά αυτόματα η Μερκελ (CDU ) " Όχι " και ο Σουλτς ( SPD ) " Ναι,επισκέφθηκα τον τάφο του φίλου μου Schirrmacher F. ( συνεκδότης της ΦΑΖ,δημοσιογράφος και συγγραφέας που απεβίωσε το 2014 ) και το διπλανό εκκλησάκι....( σαν μαθητούδι που δικαιολογείται - άποψη μου).

Ακούγοντας το αυτό η Μερκελ "χώνεται" στο ενδιάμεσο χρονικό δευτερόλεπτο και συμπληρώνει πως κι αυτή επισκέφτηκε τον τάφο του πατέρας της την προηγούμενη μέρα γιατί ηταν το μνημόσυνο του.

Πάνω Σ αυτό το στιγμιότυπο σχολιάζεται στο παραπάνω τουιτ : -" Εγώ πήγα στην εκκλησία." - " Αλλα εγώ πήγα νωρίτερα από σένα!":D

Στο τέλος της τηλεοπτικής λόγο-μαχιας εξηγεί η δημοσιογράφος γιατί έθεσε αυτή την ερώτηση :

" Εφόσον μιλάμε για την θρησκεία άλλων - Μουσουλμάνων - θεώρησα πως θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε και για ...." https://www.welt.de/politik/deutsch...-Kirchenfrage-in-einem-bestimmten-Moment.html

Νομίζω πως Σ αυτό το θέατρο σκιών νικήτρια βγήκε η Μερκελ λόγω εμπειρίας πια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000