- Reaction score
- 2.195
Τόσο που δεν θέλετε να την θυμάστε;Ειναι πονεμένη ιστορία
Τόσο που δεν θέλετε να την θυμάστε;Ειναι πονεμένη ιστορία
Good to know. Έχει δλδ διακόπτη για 110/220 V ?Δεν δουλεύει με ανταπτορα, δεν ειναι φορτιστής για iPhone.
Κανονικό καλώδιο ρεύματος παίρνει και βάζετε ό,τι καλώδιο επιθυμείτε εσείς
http://www.historic-uk.com/CultureUK/Why-do-the-British-drive-on-the-left/Μετά το 2004 ΟΟΟΛΗ η ευρώπη έχει στα χαρτιά 230vac. Ούτε 220 ούτε 240. 230 μόνον. 50hz. Οχι 60 που έχουν οι αμερικάνοι και οι ιάπωνες σε μερικές περιοχές , σε κάποιες έχουν 50hz και σε κάποιες άλλες 60hz, go figure.
Ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει γιατί έχουν το τιμόνι δεξιά οι κιαρατάδες.
Το Atmos remux των Tranformers που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής έχει σίγουρα συμπιεσμένη εικόνα και αμφιβάλλω αν ο ήχος του είναι όντως το αυθεντικό Atmos της ταινίας.Μάλλον, το Trasnformers χθες μου έσπασε τα νεύρα
Για να σιγουρευτώ πρέπει να δω ταινία με atmos από το blue ray player. Άντε να τρέχω πάλι στα video club
Υπάρχει ήδη 3070. Τα σπασίματα τα κάνουν και οι άλλοι AV, ο Pioneer μου για παράδειγμα.Bug που θα διορθωθεί στον 3060 (μαζί με αλλά καλούδια) που βγαίνει μέχρι τέλος του χρόνου
Καλά, η συγκεκριμένη έκδοση που είδα "Transformers.The.Last.Knight.2017.1080p.BluRay.x264.TrueHD.7.1.Atmos-HDC"Συνήθως οι τίτλοι της Lionsgate βγάζουν διακοπές στον ήχο. Όλες οι υπόλοιπες παίζουν κανονικά.
Το Atmos remux των Tranformers που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής έχει σίγουρα συμπιεσμένη εικόνα και αμφιβάλλω αν ο ήχος του είναι όντως το αυθεντικό Atmos της ταινίας.