- Reaction score
- 1.391
Ευχαριστώ πολύ!!!Kαλές ακροάσεις Δημήτρη!
Ευχαριστώ πολύ!!!Kαλές ακροάσεις Δημήτρη!
- σε εκλειπτική ή ακόμα καλύτερα micrο-line , διότι όσο λεπτότερη - τόσο βαθύτερα στο αυλάκι διαβάζει ανασύροντας περισσότερη και παρθένα ( οι άλλες δεν κατέβαιναν τόσο ) πληροφορίαΕπίσης να πάω στην κωνική ή στην ελλειπτική και γιατί?
Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο, σε αυτά τα κόστη πάντα ,ας μιλήσει τώρα ή ας μείνει σιωπηλός για πάντα!
Η εκλειπτική θα είναι εκπληκτική?σε εκλειπτική
- όχι πληκτική πάντως . . . έρε γεράματα , πρέπει να κοιταχτώΗ εκλειπτική θα είναι εκπληκτική?
- ωχ , πάλι θα τ΄ ακούσω . . .Αν διαβάζει και ο ΜΗ ,να ΜΗ διανοηθεί να μείνει σιωπηλός..
Ο ΜΗ θα πει υπομονή sas και ξερό ψωμί..Αν διαβάζει και ο ΜΗ ,να ΜΗ διανοηθεί να μείνει σιωπηλός..
Εννοείτε...Ο ΜΗ θα πει υπομονή sas και ξερό ψωμί..
Jico sas...
- αυτή η κωνική , τί μου θυμίζει ; . . . τι μου θυμίζει ; . . .
Ε καλά ,δε θα μείνω χωρίς βελόνα μέχρι να μπορέσω να πάρω τη sas.Ο ΜΗ θα πει υπομονή sas και ξερό ψωμί..
Jico sas...
Είναι πολύς καιρός που ισχύουν αυτές οι τιμές Βασίλη.
-- αυτή η κωνική , τί μου θυμίζει ; . . . τι μου θυμίζει ; . . .
ΚαλησπέραEmmanouil τι δεν σου αρεσει απο την atf7?
δεν είναι θέμα κεφαλής αλλά phono. η mc της audiotechnika θέλουν 1000Ω και πάνω και 0-10pf για να λάμψουν.Καλησπέρα
Είναι μιά υπέροχη κεφαλή
Την ακούω , πωs να το πώ ...λίγο παχιά , θα ήθελα λίγο νεύρο πιό πολύ ...κατι μου λείπει .
Βέβαια παίζει και το εργο .....να μην την εχω ρυθμίσει και σωστά γιατί δεν ειμαι και ειδήμων .
Ακούω τον ίδιο δίσκο με αυτόν εδώ ,
-
-
και εγώ δεν τό εισπράττω και
Τρελαίνομαι " αδερφέ μου " !
-
Λέανδρε καλησπέρα .δεν είναι θέμα κεφαλής αλλά phono. η mc της audiotechnika θέλουν 1000Ω και πάνω και 0-10pf για να λάμψουν.
έχω την at33ev με το sonneteer sedley και παίζει καλά στα 47kΩ και 0 pf.