- Reaction score
- 925
Βασικά τα "σκυλάκια" ήθελα, αλλά η παραπάνω φωτό με αποζημίωσε!- φωτό
- για το σύστημα , έχει σε προηγούμενες σελίδες . . . για δική μου , στην Ασφάλεια
Ο γάτος στα @ρχίδια του ε;
Βασικά τα "σκυλάκια" ήθελα, αλλά η παραπάνω φωτό με αποζημίωσε!- φωτό
- για το σύστημα , έχει σε προηγούμενες σελίδες . . . για δική μου , στην Ασφάλεια
Ο γάτος κυριάκο μου δεν είναι αυτός που θυμάσαι. Δυστυχώς ο μπιμπίκος μας άφησε .Βασικά τα "σκυλάκια" ήθελα, αλλά η παραπάνω φωτό με αποζημίωσε!
Ο γάτος στα @ρχίδια του ε;
Εικόνα: Χάλια! Φταίει ο αρχαίος βιντεοπροβολέας, η οθόνη που ξεκινάει στα 1,40 μέτρα αν θυμάμαι καλά και η ρύθμιση που χρειάζεται.Η άλλη η σουπιά ο ΑΒΟΥΓΟΥΔΟΥς ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ?
Κρίμα ρε Τζον, ήταν πανέμορφος .....Ευχαριστώ Μανώλη για τα καλά σου λόγια εσένα και τον Σποκ.
Οπως προείπα είστε ευπρόσδεκτοι οποτεδήποτε. Η άλλη η σουπιά ο ΑΒΟΥΓΟΥΔΟΥς ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ? πως και δεν πέταξε καμιά κοτσάνα ακόμη για την απαρχαιωμένη χάλια εικόνα μου?
Είναι ψηλα είναι ψηλά η οθόνη του πιλοταρά !! .
Κατά το είναι ψιλή είναι ψιλή η ζάχαρη του Παντελή , που έλεγε ο Γκιωνάκης στα κίτρινα γάντια.
Μας έπασε τα νεύρα ο κιαρατάς.
[DOUBLEPOST=1508758518][/DOUBLEPOST]
Ο γάτος κυριάκο μου δεν είναι αυτός που θυμάσαι. Δυστυχώς ο μπιμπίκος μας άφησε .
Αυτή είναι μιά τσαούσω πατρινιά χοντρή.
- κινητή μπασοπαγίδαΑυτή είναι μιά τσαούσω πατρινιά χοντρή.
- δεν έχεις συνηθίσει ακόμα το βουνίσιο κλίμα . . .. . . σκληρά μεσουψηλά . . .
Τι είναι τουτα;
υπερβολικό μπάσο
Kαλησπέρα .Κορνίζες πάνω στα ηχεία; Τς, τς, τς...
Τον xek@lwneis!To άφησα επίτηδες τελευταίο χωρίς σχόλιο επειδής ο ΑΒΟΥΓΟΥΔΟΥΣ είναι λίγο σκατόπαιδο .
Εξηγώ στον SPOCK τα του ηλεκτρονικού κρόςς , αλλά μάταια . Και από πίσω ο αβγδ έφιαχνε gifακια.
Τον μαμείς ή δεν τον μαμείς κύριε πρόεδρε?