- Reaction score
- 15.543
νανο 20hz και 24 LR
+7 σταθμες και - 4 sub
ανα 10db γραφημα
+7 σταθμες και - 4 sub
ανα 10db γραφημα
αλλά όλα οκ
όχιΘα πω το προφανές
Εννοείται πως στις δοκιμές που κάνεις, κάθε φορά που αλλάζεις το κρος ξανατρέχεις τα sweeps του Audyssey.
Σωστά;
αύριο που θα κερδίσεις το τζόκερ θα μου δώκεις τα @@ρια σου γιατί θα σου τα φάει όλα το ΚομμαΡε νταχαρη ,λόγω τιμής..
Αύριο που θα πιάσω το τζόκερ, θα νοικιάσω έναν καλιμπρατορα ενα μήνα για πάρτη σου και θα στον στείλω πακέτο!
στάθμη στα ηχεία...ή ένταση γενικά?στα 80db !!!....αλλοι μετρανε στα 115db
κατεβασε λιγο σταθμη αν φοβασαι
το sub γιατι δεν παιζει κατω απο τα 50 ;
ανα 10db ειπαμε
δεν πειράξαμε τίποτα από το νανο...μόνο κόψαμε συχνότητες των 20hz από το subΜιλάω για το κρος απο το Nano
πρόσεχε τι λες...έφαγα και λαχανιά σήμεραενταση βρε .....αλλα δεν χρειαζεται....κλανιαρη
Μάλιστα....μηπως τότε κάνουμε μια τρύπα στο νερό;η μέτρηση γίνεται αποκλειστικά από το software του ενισχυτή..αυτό καλιμπράρει τον χώρο
ο ήχος δεν βγαίνει ούτε επηρεάζεται από το νανο
τι λες βρε !Μάλιστα....μηπως τότε κάνουμε μια τρύπα στο νερό;
Άρα το Audissey δεν λαμβάνει υπόψιν του τις ρυθμίσεις του nano
το ανέβασα λίγο 3db το sub..αλλά πάλιγια ξαναμετρα βρε ...δεν παιζει το sub καυω απο τα 50
αντι για 20 το εκοψες στα 50 ;
Καλα Χριστούγεννα !!(Άρα το Audissey δεν λαμβάνει υπόψιν του τις ρυθμίσεις του nano )
όχι..απλά κάναμε αντίστροφα πράγματα..έπρεπε πρώτα να τρέξουμε το audy και μετά το νανο...δεν πειράζει.,...μαθαίνωΜάλιστα....μηπως τότε κάνουμε μια τρύπα στο νερό;
(Άρα το Audissey δεν λαμβάνει υπόψιν του τις ρυθμίσεις του nano )
Απο οτι καταλαβαίνω απο το σεταπ και οσα μου λέτε, το nano κροσαρει το σαμπ.τι λες βρε !
Και αυτο λαθος ειναι.όχι..απλά κάναμε αντίστροφα πράγματα..έπρεπε πρώτα να τρέξουμε το audy και μετά το νανο...δεν πειράζει.,...μαθαίνω
τύφλα να'χει ο ΣκοκΚαλα Χριστούγεννα !!
θα φτάσω 3000 μηνύματα
σωστάΑπο οτι καταλαβαίνω απο το σεταπ και οσα μου λέτε, το nano κροσαρει το σαμπ.
Μετα ο AV κανει sweeps με το Audyssey αγνοώντας αυτο το κροσαρισμα.
Σωστα;