- Reaction score
- 4.834
Σταθερός οπως πάντα στις απόψεις του εεεε ???
και Yamaha κορυφαια μοντελα περασαν και pioneer και με anthem dv2 εχουμε παιξει και ακουσει....οχι όλοι, μονο αυτοί που δεν έχουν απαιτήσεις σε ποιότητα ήχου στης ταινίες!
γιαυτο παιρνει ο κοσμος οικονομικα μηχανηματα και να μην τα παιζουν ολα !!αν τα θες όλα, Αλλά μέτρια...
καλε ποσους εχεις....!!!!!Ax ρε Κώστα εαν μου το έλεγες θα σου έδινα σφραγισμενο του αδερφού μου ..,
και θες να πεις οτι ειχες τα λεφτα να παρεις dv2 και δεν τον πηρες γιατι δεν σου αρεσε, η γιατι σου αρεσε πιο πολυ ο μαραντζ?και Yamaha κορυφαια μοντελα περασαν και pioneer και με anthem dv2 εχουμε παιξει και ακουσει....
.....αστο....αυτο που λες δεν ισχυει.....
αυτα τα μηχανακια γιατι τα αναφερεις? για marantz δεν μιλαμε?...ξερεις τι ειναι να παρεις datasat η trinnov που τα εχουν ολα και να εισαι μετριος !!!!!!
γιαυτο παιρνει ο κοσμος μαραντζ, γιατι τα θελουν ολα αλλα και φτηνα, οτι πληρωνεις παιρνεις!γιαυτο παιρνει ο κοσμος οικονομικα μηχανηματα και να μην τα παιζουν ολα !!
εγω η εσυ? που τοσα χρονια ακομα δεν εχεις στησει το hc σου και εισαι στο ψαξιμο........εισαι μπερδεμενος γενικα νομιζω....
Μην ξεφεύγεις γιατί προσβάλλεις κι άλλα μέλη.γιαυτο παιρνει ο κοσμος μαραντζ, γιατι τα θελουν ολα αλλα και φτηνα, οτι πληρωνεις παιρνεις!
καλε τι λες ;εγω η εσυ? που τοσα χρονια ακομα δεν εχεις στησει το hc σου και εισαι στο ψαξιμο........
Τρομερα μηχανηματα ειναι αλλα τα εχει σκοτωσει ο ανταγωνισμοςΤα έχουμε ξεχάσει τα Pioneerάκια υψηλής κατηγορίας δυστυχώς, κυρίως λόγω του support και των τιμών. Είναι πολύ καλά μηχανήματα.
Άλλο Denon κι άλλο Marantz απο πλευράς ποιότητας και μέσα δεν είναι ίδιοι.Denon - Marantz: Κάνουν τα πάντα καλά με ποιότητα κατασκευής όμως ανάλογα με το ότι πληρώνεις παίρνεις. Από ήχο καλές και άνω του μέσου όρου.
Δεν χρησιμοποιώ DSP φυσικά, αλλά απο δοκιμές που έκανα διαφωνώ γιατί τουλάχιστον στους σύγχρονους μπορείς να επιλέξεις πόσο να επέμβει.Yamaha. Ποιοτικές κατασκευές με καλό επίσης ήχο, αλλά μόνο σε pure direct. Πολλά dsp με όχι όμως αληθοφανή αποτελέσματα, άρα για τους τελειομανείς, άχρηστα.
Πιό κάτω σίγουρα όχι.Pioneer. Διχάζονται οι γνώμες. Μάλλον πιο κάτω από Marantz - denon - yamaha.