Marantz SR7010 - SR7011

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.043
Έτσι όπως έχομε καταντήσει, υπάρχουν συνδεδεμένα δεκάδες μηχανήματα σε κάθε χώρο:
Μετράμε: ps3, sr 7009, dune, 3 pc, panasonic tv, nova, και μετά ασύρματα.... άσε, κινητά, ταμπλετ, harmony...... Όλα αυτά όλο και κάτι θα κάνουν.... και μετά παραπονούμαστε στις εταιρείες.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.778
Έτσι όπως έχομε καταντήσει, υπάρχουν συνδεδεμένα δεκάδες μηχανήματα σε κάθε χώρο:
Μετράμε: ps3, sr 7009, dune, 3 pc, panasonic tv, nova, και μετά ασύρματα.... άσε, κινητά, ταμπλετ, harmony...... Όλα αυτά όλο και κάτι θα κάνουν.... και μετά παραπονούμαστε στις εταιρείες.
Τα ρούτερ γι' αυτό είναι, για να μοιράζουν στο δίκτυο

Home network.png

...και λείπουν 2-3 συσκευές ακόμα. Αν έχεις επιλέξει να δώσεις static ip, δεν υπάρχουν διενέξεις σε περίπτωση επανεκκίνησης.

Reaction score
1.057
Θα μπορουσαμε μηπως ηχητικα να συγκρινουμε ενα πολυκαναλο απο αυτους που αναφερει το θεμα με καποιον marantz δικαναλο? Υπαρχει καποιος που να εχει πολυκαναλο και δικαναλο της ιδιας εταιρειας να μας δωσει μια απαντηση?

Reaction score
1
Καλησπέρα σας.

Μια πολύ γρήγορη ερωτησούλα...... Marantz SR-7011 ή Pioneer SC-LX701;

Η τιμή δεν μας ενδιαφέρει καθόλου (είναι περίπου ίδια ούτως ή άλλως)......

Τα ηχεία που θα οδηγήσουν είναι δύο (προς το παρόν) Klipsch RP-280F.

Ο τελικός στόχος είναι 5.1.4 με 4K τηλεόραση και μας ενδιαφέρει το DOLBY VISION - HDR10.

Η χρήση θα είναι μισή ταινίες, μισή μουσική.

Μπορείτε να πείτε γνώμες - εμπειρίες;

Σας ευχαριστώ πολυ!!!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.163
Ο Pioneer είναι ισχυρότερος, ο Marantz προσφέρει περισσότερες επιλογές. Δύσκολο...

Reaction score
60
με τα ιδια ηχεια εχω επιλεξει τον sr7011. Κυριως μουσικη, δεν προηγουμενη τοσο "δυνατη" εμπειρια οποτε μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Reaction score
1
Το επιπλο έχει "άερα" από πάνω 3 πόντους, με τρύπα από πίσω και κενό 10 πόντος από κάθε πλευρά..... Θα αναπνέει ο avr ή θα ανεβάζει θερμοκρασία;

Reaction score
866
Το επιπλο έχει "άερα" από πάνω 3 πόντους, με τρύπα από πίσω και κενό 10 πόντος από κάθε πλευρά..... Θα αναπνέει ο avr ή θα ανεβάζει θερμοκρασία;
Κανε 3 τρυπες 10 εκατοστων.κ βαλε 3 ανεμιστήρες να βγαζουν.αερα! Αυτο εχω κανει χρονια τωρα!

Reaction score
1
Κανε 3 τρυπες 10 εκατοστων.κ βαλε 3 ανεμιστήρες να βγαζουν.αερα! Αυτο εχω κανει χρονια τωρα!
Για κάτι τέτοιο θα έβαζα 3 ποιοτικούς Noctua ή Corsair δηλαδή κανα 40αρι ευρώ σύνολο + την εργασία. Ισως θα με βολευε να έφτιαχνα ένα έπιπλο ακριβώς στις διαστάσεις που με βολευουν με κατι τις παραπάνω και να τελειώνω.

Τώρα που τα ξανακοιτάω μάλλον στον Marantz θα πάω..... για τον pioneer όλοι αναφέρουν καλά πραγματάκια αλλά κανείς δεν τον προτείνει σε σχέση με τον 7011.....
[DOUBLEPOST=1511013797][/DOUBLEPOST]
Αν κάνει τρεις τρύπες δέκα εκατοστών, δεν χρειάζεται ανεμιστήρας.
Το έπιπλο που έχω τώρα έχει μια τρύπα 12 cm για τα καλώδια. Επομένως αν ανοίξω άλλες δύο είμαι καλά.

Οχι τίποτε άλλο αλλά είναι και μασίφ ξύλο, βαρύ κομμάτι το τραπεζάκι και έχει πλάτος και 80cm όσο δηλαδή το 450c που έχω βάλει στο μάτι.... :)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.163
Οι τρύπες πρέπει να βρίσκονται επάνω απ' τις γρίλιες αερισμού για να λειτουργήσει η φυσική τάση του θερμού αέρα να κινηθεί προς τα επάνω, όχι απο πίσω.

Reaction score
1
Οι τρύπες πρέπει να βρίσκονται επάνω απ' τις γρίλιες αερισμού για να λειτουργήσει η φυσική τάση του θερμού αέρα να κινηθεί προς τα επάνω, όχι απο πίσω.
Εντάξει λοιπόν, πάω για νέο τραπεζάκι. Μικρό το κακό.

Καμία γνώμη για τους δύο AVR;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.087
Ίσως αν βάλει ένα ανεμιστήρα πίσω να τραβάει τον ζεστό αέρα, να κάνει δουλειά.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.043
εγώ έχω βάλει μία λεπτή βάση λαπτοπ που είχα ανάποδα, και είμαι πάντα δροσερός, στους 3 πόντους και εγώ.

Reaction score
866
Ίσως αν βάλει ένα ανεμιστήρα πίσω να τραβάει τον ζεστό αέρα, να κάνει δουλειά.
Ναι θα το κανει καθοτι δημιουργει ρευμα και συμπαρασυρει τον θερμο αερα προς τα πισω,το εχω κανει σε τελικο με κενο απο επανω 7 εκατοστα,4 ανεμιστηρες 6 εκατοστα διπλα διπλα και ο ενισχυτης παραμένει δροσερος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.364
Members
38.304
Νεότερο μέλος
PanagiotisAng