Marantz SR7010 - SR7011

Reaction score
6.208
η πρωτη εντυπωση απο τον sr7011 ειναι πολυ καλη....
....μπηκε στο δικτυο αναβαμιστηκε σε 21 λεπτα και μετα μου εβγαλε αν θελω να κανω αναβαθμιση σε auro3D :)

εγινε και η αναβαθμισ σε auro 3D :dance:
.....αν και μου εγινε διακοπη της συνδεσης για 10λεπτα οταν ειχε φτασει στο 85% !!!! >:(
μολις επανηλθε η συνδεση το κατεβασε απο την αρχη και ειμαστε aurita πλεον :party:

μοιλς στρωσει :D
....και βρω χρονο να ασχοληθω θα σας πω εντυπωσεις ;)

στα συν του το delay στα 500ms :dance2:
Το delay στα 500 πως σε εξυπηρετει;

Reaction score
15.543
πολυ ωραια ερωτηση φιλε μου.....;)
.....δυσκολα συναντας τετοιες ερωτησεις....!!!!!!

για ασυρματη εικονα 4κ ;)
....θελεις 300-400ms για να εχεις σωστη εικονα -ηχο

......το delay σε προηγουμενης γενιας av ειναι ως 200ms

μην μου πεις τωρα οτι ειναι αχρηστο !!!! :D

Reaction score
6.208
πολυ ωραια ερωτηση φιλε μου.....;)
.....δυσκολα συναντας τετοιες ερωτησεις....!!!!!!

για ασυρματη εικονα 4κ ;)
....θελεις 300-400ms για να εχεις σωστη εικονα -ηχο

......το delay σε προηγουμενης γενιας av ειναι ως 200ms

μην μου πεις τωρα οτι ειναι αχρηστο !!!! :D
Ασυρματη εικονα 4κ απο που θα εχεις; Σε ρωταω γιατι ποτε δεν εχω ασχοληθει. Σε ολα μου τα συστηματα τα παντα εχουν στηθει γυρω απο το gaming οποτε ψαχνω παντα για το μικροτερο latency και τα παντα ειναι ενσυρματα...

Reaction score
15.543
ασυρματη εικονα uhd εχεις οπως εχεις τωρα hd ....απλα ειναι φρεσκο οπως και το uhd :)

καλα εκανες για game......και γενικα το ενσυρματο ειναι σιγουρο...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.039
Yamaha. Ποιοτικές κατασκευές με καλό επίσης ήχο, αλλά μόνο σε pure direct. Πολλά dsp με όχι όμως αληθοφανή αποτελέσματα, άρα για τους τελειομανείς, άχρηστα.

την ιδια γνωμη εχω και εγω με το δικο μου γιαμαχα πλεον εχει αρχισει και με χαλαει ο ηχος του και δεν μου καθεται καλα στα αυτια μου οσω την παλεψω ακομα με pure direct εχει ενα καρο μενου αλλα τιποτα το ικανοποιητικο ...
Τώρα που το θυμάμαι, εκείνα τα dsp για κλαμπ ή εκκλησίες , τα έχουν ακόμα? Ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα, τελείως ψεύτικα μου ακούγονταν. Αν ναι τα χρησιμοποιεί κανείς?
[DOUBLEPOST=1511790000][/DOUBLEPOST]Να λοιπόν ο λόγος που οι av πρέπει να είναι μόνο σε pure΄για μουσική, και αν. Ένας σωστός δικάναλος πέρα από την επιλογή πηγής και έντασης δεν διαθέτει τίποτα άλλο και όμως, μας καθηλώνει με τον ήχο του

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.751
να ρωτησω εδω ποιος ενισχυτης εχει πιο καλο signal to noise ratio μεχρι τα 2500 εουρος?

τον θελω dead quite για συνδεση με ενεργα

Reaction score
32
Να μεταφέρω μια προσωπική εμπειρία:

Το πλέον πρόσφατο update για Marantz 7010 προκαλούσε καθυστερήσεις στην εύρεση του δικτύου κατά την εκκίνηση την συσκευής και την έναρξη του Online Music. Επίσης προέκυψαν ακόμα μεγαλύτερες καθυστερήσεις κατά την αναγνώριση συσκεύης αποθήκευσης USB. Προηγουμένως δεν συνέβαινε τίποτα από αυτά τα 3. Μετά λοιπόν από 2 απόπειρες reset και επανακατεβάσματος του update οι οποίες δεν βελτίωσαν τίποτα, αποφάσισα να απενεργοποίησω όλς τις επιλογές ενημέρωσης λογισμικού και να αφήσω τη συσκευή στο firmware με το οποίο ήρθε. Δεν γνωρίζω εάν είναι planned obsolescence, αλλά αφού δουλεύει σωστά με το εργοστασιακό λογισμικό θα παραμείνει εκεί εις αει!

Κατά τα άλλα η συσκευή τα σπάει! Οδηγεί αποκλειστικά 2 Klipsch RP280F σε pure direct είτε flac είτε CD από το Marantz SA8005 (κυρίως κονσέρτα κλασσικής, εναλλακτικό ροκ, ηλεκτρονική, ραπ) και η ένταση που δημιουργεί σε ενιαίο χώρο περίπου 80τμ δεν με έχει αφήσει να γυρίσω το volume knob πέρα από το 80-85%. Σκεφτόμουν να προσθέσω και το μεγάλο 15αρι sub της Klipsch, αλλά τρέμουν ήδη και έτσι τα ποτήρια. Go figure...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.077
να ρωτησω εδω ποιος ενισχυτης εχει πιο καλο signal to noise ratio μεχρι τα 2500 εουρος?

τον θελω dead quite για συνδεση με ενεργα
Ένας AV preamp/processor.

Δεν γνωρίζω εάν είναι planned obsolescence, αλλά αφού δουλεύει σωστά με το εργοστασιακό λογισμικό θα παραμείνει εκεί εις αει!
Δεν είναι. Αν δεις τα στοιχεία των updates, συνήθως προστίθενται χρήσιμες λειτουργίες που όμως μπορεί να μη χρειάζεσαι.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.751
yamahas ? marantz?

denon νομιζω δεν εχει προ με τα καλουδια τα τελευταια για ηχεια στα ταβανια για εμας τα μπακουρια που δεν μας νοιαζει τι θα πουν τα κονε... (γιατι θα μπουν μονο βραδυ και μεθυσμενα χαχαχα)

Reaction score
6.520
Kοιτα καλυτερα ποιος κανεις καλυτερη ισοσταθμιση παρα αυτο το χαραχτηριστικο που δε πιστευω οτι θα ακουστει συγκριτικα ...

Reaction score
15.543
ο 7011 ειναι δυνατος.....και πολυ καλος στην μουσικη με φοβερη λεπτομερεια....!!!
...καμια σχεση με τον pioneer που ειχα !!!

melina

Cargo 200
Reaction score
43.429
Πες τα όλα, μην κρύβεις τιποτα, πες τα ασύστολα, βάλε μετρήσεις, φωτογραφίες, γράψε κείμενα, ανέβασε βίντεο.
Όλος ο κόσμος να μάθει για το διαμάντι που έχουμε στα χέρια μας!!!!

Reaction score
402
ας ειστε λίγο αντικειμενικοί κύριοι (οσο μπορείτε..) και ας μας ενημερώσετε και για τα αρνητικά του 7011..
σίγουρα θα έχει πολλά.

εκτός και αν ειστε ερωτευμένοι μαζί του και δεν τα βλέπετε!

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Στα χρήματα που κοστίζει και σε αυτά που προσφέρει το μόνο αρνητικό του είναι ότι βγήκε ο 7012.

Οδηγά άνετα 7 ηχεία σε οικιακές στάθμες προσφέρει αυτό το HEOS πως το λεν και παίρνει και αναβάθμιση στο Auro 3D.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90